Skocz do zawartości

LVP tej ligi

ely3

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe, jak na ironię Mo Williams zrobił dziś 23pts i 11 asyst trafiając trójkę na wyrównanie w końcówce meczu, a Drummond zrobił 26/20.

Napiszcie coś o kimś z 76ers, to może w końcu wygrają spotkanie :D.

To nic nie da. Napisz "Lakers w PO" to się przekonasz... jak bana wyłapiesz ;] Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Ja wolałbym żeby był two way machine, kondycja wise, atletyzm wise, skill wise. Wiem, że kochasz Bruca Bowena, ale nie daj się zwieść. Wymagajmy od tych Czarnuchów, a nie twórzmy profile z okolic romantyzmu.

On to wszystko ma(no prawie), problem polega na tym że team żyje bez jego ofensywy i ma się całkiem dobrze. ;]  

Mniejsza ilość taczes, mniej piły w łapach i strach w oczach bronionego przeciwnika- to obecny Andre.

Jemu to pasuje + druzyna wygrywa win win k****. Pamiętaj typ 31 wiosen skończy w tym roku imo Kerr zrobił dobry i mądry ruch sadzając go na ławie 

Odpierdolcie się od Iguodali ;]

Przy obecnej roli jest z pewnością troche przepłacony, ale patrząc na to, że 7 - footerzy ktorzy potrafią coś zebrać i zablokować i nie mają polowu tego impactu w obronie co Iggy potrafią dostawać 10mln/rok to jego kontrakt wcale tak tragicznie nie wygląda.

Szczególnie, że jego gra w tej chwili wynika z roli w zespole i rosteru GSW - Curry, Klay to goście, którym w 99/100 sytuacji lepiej oddać rzut.

ely - dajmy Noelowi troche czasu... jest bardzo surowy poki co, Embiid też z miejsca nie bedzie gral 40mpg. Mogą na C grywać przez 2-3 pierwsze lata po 24min i potem miksować to z minutami na PF

Odpierdolcie się od Iguodali ;]

Przy obecnej roli jest z pewnością troche przepłacony, ale patrząc na to, że 7 - footerzy ktorzy potrafią coś zebrać i zablokować i nie mają polowu tego impactu w obronie co Iggy potrafią dostawać 10mln/rok to jego kontrakt wcale tak tragicznie nie wygląda.

LOLOLOL

Absolutny szczyt niskich defensorów w lidze i jeden z nielicznych niskich ever, którzy posiadają wpływ na defensywę porównywalny z bigmanem, do tego idealny teammate, glue, guy, chemistry guy, veteran, been there done that i koleś który w najgorszym wypadku nie psuje ofensywy - jest przepłacony ?!

Iguodala pełni w Warriors taką rolę jakiej od niego oczekuje trener i to doskonale o nim świadczy, że nie piłuje rzutów na siłę i nie domaga się na siłę posiadań, bo są w zespole ludzie, którzy bardziej tego potrzebują i lepiej się w tym sprawdzają. Czy właśnie nie tego oczekujemy od prawdziwej gwiazdy? 

Curry to ich mózg, Bogut to ich płuca, ale to Iguodala wszystko tam łączy.

been there done that

Czyli gdzie konkretnie był i co zrobił? Zaintrygowało mnie to. Chodzi o te wypady w I rundach PO? ;)

Ogólnie nie można się przyczepić do Iggy'ego, robi swoją robotę, trenerzy go cenią, kumple z szatni szanują, takie sprawy nie mają ceny.

Edytowane przez Zaphod

Josh wygrywa w cuglach.

Jest mniej więcej czymś jak Rudy Gay w Memphis, tylko jeszcze gorszy. Jego gra to kabaret, gościu osiągnął dno i na dzień dzisiejszy nie widzę gorszego zawodnika w NBA.

Jeżeli nie mówimy o jakiś wackach z 76,tylko o graczach,którzy teoretycznie są ukształtowani to jest gorszy.Carlos Boozer.

Josh przynajmniej w Atlancie miał jaja.

Austin Rivers - strasznie lubiłem go, jeszcze za czasów uczelnianych.

Nie wiem czy w lidze jest mniej potrafiący guard. Nie potrafi podać, rzuca bardzo wątpliwie, z minięciem też potrafi mieć nie lada kłopot. W dodatku, gdyby tego było mało kompletnie nie broni, przebicie się na zasłonie to dla niego czarna magia, już nie mówiąc o jakiejś poważniejszej team d. 

Czyli gdzie konkretnie był i co zrobił? Zaintrygowało mnie to. Chodzi o te wypady w I rundach PO? ;)

Iguodala w ostatnich 7 latach tylko raz opuścił PO, a w międzyczasie zdobył jeszcze dwa złota z kadrą USA. Oczywiście są w lidze goście, którzy zjedli więcej zębów, ale Iguodala wie co to znaczy gra o wysoką stawkę, a o tym jak ważne jest posiadanie takich ludzi w drużynie dowiadujemy się co roku w PO. 

LOLOLOL

Absolutny szczyt niskich defensorów w lidze i jeden z nielicznych niskich ever, którzy posiadają wpływ na defensywę porównywalny z bigmanem, do tego idealny teammate, glue, guy, chemistry guy, veteran, been there done that i koleś który w najgorszym wypadku nie psuje ofensywy - jest przepłacony ?!

Iguodala pełni w Warriors taką rolę jakiej od niego oczekuje trener i to doskonale o nim świadczy, że nie piłuje rzutów na siłę i nie domaga się na siłę posiadań, bo są w zespole ludzie, którzy bardziej tego potrzebują i lepiej się w tym sprawdzają. Czy właśnie nie tego oczekujemy od prawdziwej gwiazdy? 

Curry to ich mózg, Bogut to ich płuca, ale to Iguodala wszystko tam łączy.

Ziomek, nie wiem, czy zauważyles, jestesmy po tej samej stronie barykady ;]

ale wydawalo mi sie, ze Iggy ma 16mln/rok, nie 11 ...

Ziomek, nie wiem, czy zauważyles, jestesmy po tej samej stronie barykady ;]

ale wydawalo mi sie, ze Iggy ma 16mln/rok, nie 11 ...

Iggy ma 12,2 a potem spada na 11,7 i 11,3M$

wyśmiewany Smith 14/9/12 i 4 przechwyty ;-) oczywiście kartofle też były tak z 10 więc praktycznie quadrupela zrobił tylko warzywnego

• 5 tygodni później...

Kolejny mocny kandydat, Josh Smith:

B6eljCVCUAAsi4C.png

Z DET to wiadomo:

Pistons w/ Josh Smith OFF: 97.6 PP/100 (28th) DEF: 105.8 PP/100 (24th) DET w/o Smith OFF: 113.7 PP/100 (2nd) DEF: 91.7 PP/100 (2nd)

Z nim: 5-23
Bez niego: 6-0

Edytowane przez mac