Skocz do zawartości

With the first pick in the 2015 NBA draft...

Jendras

Rekomendowane odpowiedzi

Emmanuel Mudiay has scheduled only two predraft team workouts so far: the Los Angeles Lakers on Saturday and Minnesota Timberwolves on June 20 and possibly sooner, with the T’Wolves convincing the 6-foot-5 guard that he’ll be under serious consideration with the No. 1 overall pick, sources told RealGM.

Zaczynałem się łudzić, że Minny wychodzi na prostą, ale tam wszystko po staremu. Tyle dobrze, że dla Knicks zostałby ktoś z trójki Towns/Okafor/Russell.

Coraz bardziej mam ochote widziec Willie-Cauley-Steina w Magic.

i wcale Ci się nie dziwię, jakby to dla wielu osób dziwnie nie brzmiało to dla mnie odpowiednio poprowadzony to jest przyszły najlepszy obrońca NBA.

Niesamowity instynkt w obronie w połączeniu ze świetnymi warunkami i atletyzmem, które pozwolą mu się świetnie odnaleźć w dzisiejszej lidze, a dodać go do defensywy na obwodzie Payton/Oladipo - WOW. 

Do tego Orlando grało troche z Dedmonem kolo Vuca... Winslow Jest fajny ale jezeli by wypalil ten duet to bylo by cos specjlanego. Mówią o nim ze jest idealnym fitem kolo COusinsa jako pomoc w i w obronie i w ataku i nie wiem dlaczego nie mialo by to podobnie dzialac gdyby gral kolo Vuca. Ogolnie to on ma chyba sporo wiekszy potencjal w ataku niz sie na pierwszy rzut oka wydaje... A nawet gdyby nie dali rady grac nimi razem ale WCS dominowalby defensywnie to zawsze ktos chetny sie na Vuca znajdzie...

Defensywnie Payton/Oladipo/Gordon/Cauley-Stein to jest potencjalny horror.

Może się nie ostać (NYK).

Absolutnie nie widzę tu picku Hezonji, albo WCS, albo mimo wszystko jak się ostanie Mudiay, albo Winslow.

W sensie Mudiay w Magic jakby sie ostał?  Chyba tylko po to żeby nim dalej trejdować. I to tez raczej w wypadku gdyby grajek ktorego chca wskoczyl do wyzej od mudiay wlasnie. Dlatego tez gdzies w Mockach mudiay pojawil sie na 6 bo Knicks go odpuscili a w Magic najzwyczajniej nie ma dla niego miejsca.

Może Hinkie weźmie kogoś kto w przyszłym sezonie będzie mógł grać jeszcze za granicą, aby czasem skład nie był za silny  :onthego:

Przeszło mi to przez głowę, ale bardziej w ramach żartu. Bo mając do wyboru Russella lub Mudiaya, głupotą byłoby pakowanie się w kolesia, który im zdubluje to, co mają na dobrze rokującym poziomie. 

Czas testować kolejnych na obwodzie, skoro MCW nie pasował do koncepcji. 

Ostro pojechali z tym mockiem na DE...Łotysz w top3, Stanley dopiero na 12, Boston dwa picki w pierwszej rundzie i oba niby na PF, ktoś ostro balował po win Cavs i robił ten mock po spożyciu %%%

PS. Czekam aż Sam Presti zrobi w noc draftu taki ruch, że Stanley wyląduje w OKC....

Edytowane przez shevcu

Szczerze, to załaszczyłem, jak przeczytałem że ktoś w top3 ma taki pomysł...

Dopiero potem dotarło do mnie, że to Hinkie :D

Mam nadzieję, że to zasłona dymna, albo ktoś próbuje rozkminić, co kontrowersyjnego zrobi nasz GM.

Jak będzie miał do wyboru Russella/Mudiaya/Okafora/Townsa i weźmie Porzingisa to chyba sobie zrobię przerwę od NBA...