matek Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Stanley dopiero na 12 PS. Czekam aż Sam Presti zrobi w noc draftu taki ruch, że Stanley wyląduje w OKC.... A ja przestałem się nim podniecać już jakiś czas temu. Wcześniej myślałem o nim, jako o piątym picku do Lakers, gdy jeszcze liczyłem byle go utrzymać, ale z czasem tracił w moich oczach. Moim zdaniem właśnie miejsce 10-12 jest odpowiednie dla niego w tym drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 fajny wywiad z Brettem Brownem http://www.myfoxphilly.com/clip/11575435/fox-29s-howard-eskin-interviews-the-head-coach-of-the-76ers-brett-brown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ktoś coś więcej na temat Camerona Payne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 A ja przestałem się nim podniecać już jakiś czas temu. Wcześniej myślałem o nim, jako o piątym picku do Lakers, gdy jeszcze liczyłem byle go utrzymać, ale z czasem tracił w moich oczach. Moim zdaniem właśnie miejsce 10-12 jest odpowiednie dla niego w tym drafcie. Jest two way playerem i pójście w top5 byłoby zbyt wysoko, ale spadanie pod koniec loterii to też dla mnie przesada w druga stronę. W NBA powinien grać jako sg więc może być atletycznie lepiej niż się spodziewamy. Mimo wszystko Miami lub OKC wybierając go dorzuca do rotacji gracza perspektywicznego, taniego i w niedalekiej przyszłości gotowego do gry w s-5. Może to moje i tak nad wyraz życzenia, bo to jeden z trzech graczy, któremu w tym drafcie kibicuje najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 To jak sie tak wynurzamy to ja jestem na bandwagonie Montrezl Harrella. Trzymam kciuki ze zostanie wybrany z 21 pickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Panowie ponoć Ponitka u Suns ma być testwowany i w jakmś mocku był w pierwszej 80 Ogólnie nie najgorzej, myślicie że jest opcja że będziegdzieś w Summer League? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizter Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 sadze ze po workoutach o Ponitce moze sie troche wiecej mowic, ale czy to wystarczy na jakis pick w drugiej rundzie? nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Jesli cos to raczej ma szanse sie tylko przez SL przebic to nie wiedze mozliwosci z jego ograniczeniami aby ktos zmarnowal na niego pick. Za stary jest zeby zrobic jakis mocny postep juz lepiej wziac goscia o jego mozliwosciach motorycznych co ma 19 lat i jeszcze sie moze duzo rozwinac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ponoc Boston bedzie probowal pozyskac pick, dajacy im mozliwosc wyboru Payne, sami z 16 chca wybrac Lylesa i zrobic deal z NYK po WCS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Russell przerwał workout w Sixers. Trochę to może namieszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Wiadomo dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Może chce iść do Knicks. A NYK pewnie zaszokują pickiem. Już nie tylko o WCS, Porzingisie, czy Winslowie mowa. Tam się Payne w rozważaniach pojawia... Tak jak już pisałem - to ponoć przysługa dla agenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Russell nie tyle co przerwał workout z Sixers, on go odwołał. Sugeruje to obietnicę wyboru od kogoś wyżej (Wolves/Lakers). Scenariusz, że Wolves biorą Russella zamiast Townsa mi się nie widzi. Raczej Lakersi upewnili się ze Towns do nich nie spadnie i dali znać Russellowi, żeby sobie dał spokój. Najwyrażniej słabe strony Okafora (broken jumper, FTs, rim protection, obrona p&r) skłaniają Mitcha i reszte do wyboru potencjalnej hybrydy Hardena i Curry'ego. Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Muslii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artek Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Byloby za dobrze gdyby trafil do Phili. Z drugiej strony moze zaslona dymna:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Russell nie tyle co przerwał workout z Sixers, on go odwołał. Sugeruje to obietnicę wyboru od kogoś wyżej (Wolves/Lakers). Scenariusz, że Wolves biorą Russella zamiast Townsa mi się nie widzi. Raczej Lakersi upewnili się ze Towns do nich nie spadnie i dali znać Russellowi, żeby sobie dał spokój. Najwyrażniej słabe strony Okafora (broken jumper, FTs, rim protection, obrona p&r) skłaniają Mitcha i reszte do wyboru potencjalnej hybrydy Hardena i Curry'ego. Kiedy z LA dochodzą głosy, że Lakers właśnie najbardziej chcą Okafora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Pytanie, co zrobi Phila gdy Russell pójdzie z 2? Wezmą Okafora i będą myśleć nad trejdem (prawdopodobnie to) czy wystrzelą z jakimś Porzingisem (trejd też możliwy, a może Noela wytransferują). Odwołanie workoutu może też oznaczać chorobę bądź kontuzję. We'll see. Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Muslii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Pytanie, co zrobi Phila gdy Russell pójdzie z 2? Wezmą Okafora i będą myśleć nad trejdem (prawdopodobnie to) czy wystrzelą z jakimś Porzingisem (trejd też możliwy, a może Noela wytransferują). Odwołanie workoutu może też oznaczać chorobę bądź kontuzję. We'll see. Wezmą tego, który zostanie i zostawią trójkę podkoszową. Najsłabiej rokującego wymienią za jakiegoś Lawsona i będą mieli paczkę gotową do walki o PO. Nawet jak ktoś im zwinie Russella to tragedii nie ma. Tylko nie ma co panikować i robić debilnych ruchów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dlaczego wszyscy tak mocno wypychają akurat Noela z Philly, gdy mowa o tym, że Russell się nie ostanie? I to nawet kosztem Okafora, który w żadnym świecie nie będzie mógł grać z Embiidem. Kabaret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ciekawe co oznacza to odwołanie workoutu przez Russela,wątpię żeby chodziło o chęć spadku niżej do Knicks,bo z workoutem czy nie Sixers go nie odpuszczą.Może 76 preferują Mudiaya nad Russelem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Może 76 preferują Mudiaya nad Russelem? I dlatego on odwołał trening? Nie jest chory przypadkiem? Gdzieś coś widziałem. Ogólnie nie przywiązywałbym do tego większej uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi