Skocz do zawarto艣ci

Power ranking

ely3

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy 11 listopada - wi臋c czas na pierwszy power ranking subiektywny

D艂ugo mia艂em dylemat kogo da膰 na pierwszym miejscu ale

1 - Houston Rockets 6-1 - pora偶ka u siebie z Golden bez 3 starter贸w, wygrana w Miami. Z Howardem w sk艂adzie super obrona Bardzo dobra ofensywa. JEstem pewien 偶e gdyby Howard z Jonesem grali to dzi艣 wcia偶 byliby niepokonani

2 - Toronto Raptors - 6-1 - obrona TOP 5 ofensywa TOP 5 - wiem 偶e mieli 艂atwy jak na razie kalendarz ale i tak spos贸b w jaki wygrywaj膮 robi wra偶enie

3- Memphis - pora偶ka z Bucks z kategorii dziwnych Conley nie trafia osobistego , Potem Knight robi akcje 2+1 gdzie Lee nie wiem po co go faulowa艂 bo i tak by艂 sp贸藕niony.. Przegrali g艂upio ale oni jak na razie g艂贸wnie maj膮 wyjazdy. Ich obrona jest naprawd臋 rewelacyjna. O dziwo jak na razie nawet sobie radz膮 na obwodzie ( no mo偶e poza T.Princem )

4- Golden 5-1 - nie wiem jak powa偶na jest kontuzja Klaya . nie wiadomo co z Lee. Dru偶yna kt贸ra moim zdaniem mo偶e by膰 zwyci臋zc膮 Zachodu a kto wie czy nie i ca艂ej NBA. 艢wietnie broni膮. Ich ofensywa jest p艂ynna. Super si臋 to ogl膮da ale przypuszczam 偶e kontuzje sprawi膮 偶e ich bilans na koniec listopada nie b臋dzie a偶 tak ciekawy

5 - Miami 5-2聽 - wygrana w Dallas pokaza艂a jaki drzemie w nich potencja艂. Jak na razie nie potwierdzaj膮 偶e wr贸偶by co niekt贸rych z forum 偶e bez Le Brona zalicz膮 zjazd na samo dno ligi ( 偶eby by艂o sprawiedliwiej podobnie wieszczyli i w ESPN i CBSS). Ich obrona mog艂aby by膰 ciut lepsza

6- Portland - wiem ich pozycja mo偶e zaskakiwa膰 bior膮c pod uwag臋 bilans 4-3 ale oni maj膮 jak na razie 艂adnie zbilansowan膮 atak (6 w lidze) i obron臋 ( 7 w lidze) i moim zdaniem to bardzo szybko zaprocentuje i b臋d膮 mie膰 lepszy bilans ni偶 teraz

7 - Sacramento - 5-2 - troch臋 ich defensywa siad艂a ale wci膮偶 ich gra wygl膮da bardzo dojrzale . No聽 i maj膮 DMC - czy to ten moment w kt贸rym mo偶na m贸wi膰 o nim jako TOP 10 tej ligi - nie wiem ale na pewno w tej chwili wygl膮da tak 偶e jego max nie wygl膮da juz tak idiotycznie jak 24 miesi膮ce temu

8 - Chicago 6-2 - dwie pora偶ki u siebie. Czasem maj膮 momenty tak kiepskie 偶e nie wiem co powiedzie膰 ale z Derrickiem ( pytanie tylko na ile zdrowym) powinni szybko wskoczy膰 do TOP 4 tej ligi. Na razie ich gra mnie nie przekonuje bo troch臋 dziwnie si臋 ogl膮da Chicago kt贸re ma ofensyw臋 z TOP 10 tej ligi ( Pau GAsol!!!!) ale za to obron臋 przeci臋tn膮 ( Pau Gasol !!!)

9 - Brooklyn 4-2 - wiem 偶e na razie mieli do艣膰 艂atwo ale maj膮 3 ofesnyw臋 ligi broni膮 nie najgorzej i nawet uwzgl臋dniaj膮c SOS i tak wypadaj膮 mi ca艂kiem dobrze

10 - Dallas 4-3 - 偶eby ich obrona by艂a cho膰 przyzwoita - ech ofensywa nr 1 obrona 26-27 .Broni膮 gorzej niz rok temu - na razie maj膮 0-3 bilans z zespo艂ami kt贸re by艂y w PO i cho膰 podoba mi si臋 ich ofensywa to mam poczucie 偶e s膮 za wysoko bo ka偶dy przyzwoicie broni膮cy zesp贸艂 ich po prostu za艂atwi

11 San Antonio 3-3 - jakby sobie Pop nie robi艂 jaj z ligi to pewnie byliby sporo wy偶ej - mega trudny kalendarz 2 mecze totalnie odpuszczone - tu bardziej przemawia przeze mnie intuicja 偶e oni maj膮 taki plan aby mega spokojnie wej艣膰 w sezon i z ka偶dym tygodniem gra膰 coraz lepiej

12 Boston 3-3 - mieli jeden z najtrudniejszych terminarzy a i tak tylko w Houston ich pora偶ka by艂a wyra藕na. Nawet Dallas czy Toronto wygra艂o ledwo ledwo a sami maj膮 wygran膮 w Chicago czy z Brooklynem. Naprawd臋 szacunek za taki pocz膮tek sezonu

13 Washington 5-2 - ale oni mieli tylko 2 powa偶ne mecze kt贸re przegrali z kretesem. Niby maj膮 te 5 zwyci臋stw ale zar贸wno z Heat jak i Raptors dzieli艂a ich r贸偶nica klas

14- Phoenix - 4-3 - mega ci臋偶ka pora偶ka z Jazz , ich wygrane to 2 z Lakers, Golden bez po艂owy s5 i Spurs bez po艂owy s5 . Nie wiem jak ich ocenia膰 bo z jednej strony graj膮 dobrze a z drugiej cholera wie jak im p贸jdzie z rywalem w pe艂nym sk艂adzie

15 Clippers - 4-3 - zesp贸艂 kt贸ry gra 藕le bezbarwnie kt贸ry robi takie g艂upoty jak dzisiejsza akcja kiedy CP3 zamiast zabra膰 pi艂ke od Blake bierze czas kt贸rego nie maj膮. Ofensywa nie klika. Obrona jest mega przeci臋tna. Jest tam jaki艣 kryzys kt贸rego Doc jak na razie nie umie przeskoczy膰

16 Bucks聽 3-4 - pewnie ciut za wysoko ale pokonali Memphis w mega fizycznym boju. Na dodatek ca艂y czas maj膮 obron臋 TOP 5 ( aktualnie 4) zesp贸艂 si臋 zgrywa i wci膮偶 jest mega nieustabilizowany ale utrzymuj膮c tak膮 energi臋 w obronie na kiespkim Wschodzie maj膮 realne szanse na gr臋 w PO

17 Cavs - 3-3 - 艂atwy kalendarz, kiepska czasem ocieraj膮ca sie o 偶art obrona. Tam nie broni nikt i nikt nawet sie nie stara. Ani 1 na 1 ani w z pomocy. Wyniki im ci膮gnie ofensywa bardzo dobra ale gdyby nie kontuzja Derricka to byliby 2-4 maj膮c za sob膮 pora偶ki z kiepskimi Knicks i beznadziejnymi Jazz ( lub odwrotnie jak kto woli)

18 - Atlanta 3-3 Hawks jak co roku celuj膮 w bycie 8 zespo艂em Wschodu i jak na razie mimo powrotu Horforda nic nie wskazuje 偶e b臋dzie lepiej

19 Nowy Orlean - 3-3 20 atak 20 obrona fatalne statystyki rzutowe , fatalne TS聽 fatalnie za 3. PRaktycznie kwintesensja gdyby nie A.Davis to kwintesensja przeci臋tno艣ci

20 Charlotte - 3-4 - szczerze jak si臋 przegrywa z Lakers jak si臋 ma ofensyw臋 na poziomie Orlando i 76 ers to naprawd臋 cie偶ko powiedzie膰 jakim cudem maj膮 3 wygrane z czego 2 po rzutach r贸wno z syren膮

21 Jazz 3-5 - o ile ofensywa to TOP 5 ( no po dzisiejszym meczu TOP 10) to jednak obrona jest tragiczna. Do tego zesp贸艂 potrafi mie膰 chwil臋 wielkie jak z Cavs czy 4 kwarta z Detroit i koszmarne jak 4 kwarta z PAcers gdzie nie grali w og贸le na zawodnik贸w kt贸rzy mieli tego dnia gor膮ce d艂onie jak Kanter i Hayward

22 Thunder 2-5 24 ofensywa 21 obrona. Liczba nieszcz臋艣膰 kt贸ra spad艂a na Oklahom臋 jak na razie nie daje za du偶o powod贸w do optymizmu my艣l臋 偶e do ko艅ca grudnia nawet nie b臋d膮 si臋 ociera膰 o 0,5 blians

23 Minnesota 2-4 - Z Rubio to by艂 naprawd臋 nie藕le wygl膮daj膮cy zesp贸艂 ale bez niego to czuje 偶e szybko wyl膮duj膮 w rejonach Denver i Lakers jako absolutnie najs艂absze zespo艂y Zachodu. A Rubio za szybo nie wr贸ci

24 Indiana - 2-6 - dzi艣 w nocy Hibbert mia艂 dzie艅 konia bo dobrze broniony i tak trafia艂 wszystko. Niemniej Indiana z tak膮 ilo艣ci膮 kontuzji potrafi wci膮偶 dobrze broni膰 ale jak tam szybko nie wr贸c膮 gracze to lepiej nie b臋dzie

25 Orlando - 2-5 - ofensywa nie wygl膮da dobrze 偶eby nie powiedzie膰 偶e wygl膮da 藕le. Obrona jest troch臋 lepsza ale gdyby Rubio nie zmasakrowa艂 sobie kostki to dzi艣 pewnie by mieli tylko wym臋czone zwyci臋stwo nad 76 ers

26 Knicks 2-6 - nie wiem czy to efekt tr贸jk膮t贸w czy czego艣 innego ale Nowy Jork gra wolno fatalnie broni a na dodatek nie ma kto u nich rozgrywa膰

27 - Lakers - 1-5 - wiem ich obrona to tragedia. Nie istnieje ale z drugiej strony ich kalendarz jak na razie by艂 mega cie偶ki . Trudno powiedzie膰 na ile to by艂o 藕le bo s膮 s艂abi a na ile bo mieli zespo艂y z kt贸rymi i tak nie mieli szans

28 - Detroit - 2-5 - fatalny zesp贸艂. Fatalny pod ka偶dym wzgl臋dem. Pora偶ka u siebie z Jazz. Pora藕ka z Nuggets. ich TS jest kpin膮 48 !!!! dla ca艂ego zespo艂u co to jest w og贸le. SvG naprawd臋 ma tam stajni臋 Augiasza聽 i nawet to 偶e oduczy艂 Smitha rzut贸w za 3 niewiele pomaga

29 - Denver- 1-5 - niby wszyscy zdrowi a wygl膮da to efG najs艂absze w lidze poza Detroit obrony nie widzia艂 tam nikt. Graj膮 藕le i gdyby nie mecz z T艂okami u siebie to nie by艂oby 偶adnego pozytywu

30 - 76ers - nie chc臋 wyj艣膰 na kogo艣 kto nie cierpi Filadelfii ale 0-7 rozpaczliwa ofensywa niewiele lepsza obrona. Nie wygl膮da to dobrze i w艂a艣ciwie to trzeba podziwia膰 kibic贸w 偶e chce im si臋 przychodzi膰 na mecze

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Je艣li chodzi o Kings to pochwa艂y nale偶膮 si臋 p贸ki co gejowi, kt贸ry nie do艣膰, 偶e spisuje si臋 bardzo dobrze w ataku (sporo punkt贸w, skuteczno艣膰 lepsza ni偶 u Lebrona a mniejszy USG% i mniej strat), to jeszcze ca艂kiem solidnie broni.

Edytowane przez Mameluk
Odno艣nik do komentarza

Z ca艂ym szacunkiem, ale co do ch**a pana robi Toronto na drugim miejscu?

Rozumiem, 偶e spotkania z ni偶ej notowanymi rywalami te偶 trzeba umie膰 wygrywa膰, ale nikt mi nie wm贸wi, 偶e Toronto zrobi艂o wi臋ksze wra偶enie w dotychczasowych meczach ni偶 Warriors...

Nie zrobi艂o ale ..... to te偶 jest poniek膮d prognoza tego co b臋dzie za 2-3 tygodnie a Golden bez Thompsona i Lee z niepewnym Bogutem mo偶e za chwil臋 zaliczy膰 kilka pora偶ek - w pe艂nym sk艂adzie s膮 tak jak napisa艂em nr 1 w tej lidze bez dw贸ch wa偶nych graczy nie koniecznie

Odno艣nik do komentarza

Nie zrobi艂o ale ..... to te偶 jest poniek膮d prognoza tego co b臋dzie za 2-3 tygodnie a Golden bez Thompsona i Lee z niepewnym Bogutem mo偶e za chwil臋 zaliczy膰 kilka pora偶ek - w pe艂nym sk艂adzie s膮 tak jak napisa艂em nr 1 w tej lidze bez dw贸ch wa偶nych graczy nie koniecznie

Czyli prognozujesz, 偶e Cavs za 2-3 tygodnie b臋dzie gorsze od Bucks. Okey...

Odno艣nik do komentarza

B臋d臋 broni艂 Raptors.

Wprawdzie widzia艂em tylko mecz z Sixers, ale z Philly gra艂o te偶 m.in. Houston i szczerze... Raps wygl膮dali 5x lepiej.聽

Ten zesp贸艂 wygl膮da... jak zesp贸艂. Maj膮 mocn膮 艂awk臋, fajnych roles贸w, brakuje tam typowiej gwiazdy - chyba, 偶e b臋dziemy pod to podpinali DeRozana, czy Lowrego, ale przypominaj膮 lekko Spurs - 艣wietnie naoliwiona maszynka. Vasquez jest rewelacyjnym backup PG, czego jeszcze dzisiaj nie wida膰 po cyferkach, ale wierzcie mi, 偶e lada chwila b臋dzie. Terrance Ross, Lou Williams jako instant offence z 艂awki, Patterson i Hansbrough do masowania si臋 na tablicach + rozci膮ganie gry. W s5 sporo potencja艂u w postaci Valanciunasa i Amira, kt贸ry bywa niedoceniany.

Ten team po raz pierwszy od czas贸w Cartera robi naprawd臋 dobre wra偶enie. Ponad GSW bym ich nie postawi艂, ale jako 3 si艂a w lidze na t膮 chwil臋 jak najbardziej.

Odno艣nik do komentarza

Rappciu je艣li wiesz na jakiej podstawie sa robione PR a zapewne wiesz to wystarczy zeby Cavs grali tak jak w pierwszym meczach RS i faktycznie wg suchych liczb moga byc nizej od Bux

To w ko艅cu to jest PR czy prognoza na 2-3 nast臋pne tygodnie. Je艣li to pierwsze, nie ma mowy, by TOR>GSW. Je艣li to drugie, MIL>CLE nie wiem czy jest bardziej 艣mieszne, by bardziej 偶a艂osny popis hejterstwa.

Odno艣nik do komentarza

Czyli prognozujesz, 偶e Cavs za 2-3 tygodnie b臋dzie gorsze od Bucks. Okey...

Mog臋 si臋 z Tob膮 za艂o偶y膰 je艣li chcesz 偶e za 3 tygodnie Bucks b臋dzie wci膮偶 mie膰 lepsz膮 obron臋 ni偶 Cavs

EDIT: Klay dzi艣 gra艂. widzia艂em ca艂y mecz - wygl膮da艂 dobrze zw艂aszcza w drugiej po艂owie wi臋c gdybym to聽 wiedzia艂 to Golden jest na 1 miejscu nawet bior膮c pod uwag臋 t膮 dzisiejsz膮 pora偶k臋 bo mn贸stwo strat by艂a idiotyczna - kilka z presji Spurs ale po艂owa jednak z niczego. I moim zdaniem raczej taki mecz Golden ju偶 nie powt贸rz膮

Edytowane przez ely3
Odno艣nik do komentarza

Mog臋 si臋 z Tob膮 za艂o偶y膰 je艣li chcesz 偶e za 3 tygodnie Bucks b臋dzie wci膮偶 mie膰 lepsz膮 obron臋 ni偶 Cavs

EDIT: Klay dzi艣 gra艂. widzia艂em ca艂y mecz - wygl膮da艂 dobrze zw艂aszcza w drugiej po艂owie wi臋c gdybym to聽 wiedzia艂 to Golden jest na 1 miejscu nawet bior膮c pod uwag臋 t膮 dzisiejsz膮 pora偶k臋 bo mn贸stwo strat by艂a idiotyczna - kilka z presji Spurs ale po艂owa jednak z niczego. I moim zdaniem raczej taki mecz Golden ju偶 nie powt贸rz膮

Aha, czyli to nie power ranking, tylko ranking obrony, nie pro艣ciej wklei膰 list臋 drtg?

Tylko zmie艅 nazw臋 tematu, bo myl膮ca troch臋, power ranking znaczy co艣 innego.

Odno艣nik do komentarza

ale za to obron臋 przeci臋tn膮 ( Pau Gasol !!!)

@ely

nie rozumiem, myslisz ze powodem przeci臋tnej obrony bulls jest Pau Gasol ?

wiem 偶e nikt nie da rady przekona膰 kogokolwiek 偶e Pau Gasol jest niezlym obronca, ale jak dotad Pau ma najlepszy defensive rating w druzynie i jest 艣wietny jako rim protector, wiem 偶e kto艣 zaraz wpadnie i powie 偶e jest "chowany" w systemie ale na dzie艅 dzisiejszy nie ma zadnego systemu bo Bulls graj膮 piach w D. A jesli dopatrywac sie powodow dlaczego Bulls maja przecietny D to :

1) przegrywaja prawie kazdy mecz na tablicach, przeciwnicy robia sobie rozpierdol na deskach, ponawiaja akcje.

2) wiem ze teraz bede sie czepia艂 ale trzech gosci od ktorych obrona jest w najwiekszym stopniu uzalezniona czyli : noah, butler i gibson narazie albo sa jeszcze na wakacjach(joakim) albo "gwiazduj膮" bo wszystko im wychodzi w offensywie (gibson, butler).

Jo s艂usznie zauwa偶y艂, butler nie stara sie w D, taj nagle ma po ca艂o艣ci wyjebane na to co sie dzieje po bronionej stronie parekietu, a co gorsza ma wyjebane na zastawianie tablicy (bronionej), tutaj ju偶 popadam w skrajno艣膰 ale mecz z cavs przejeba艂 wlasnie taj bo pozwoli艂 szale膰 thompsonowi w koncowce i zlapal debilby faul na kyrie, a mecz z Bostonem byl do wyciagniecia tylko ... no wlasnie, -2 pkt, boston pud艂uje a olynyk wbiega sobie pod kosz jakby nigdy nic po 艣wie偶o co roz艣cielonym przez taja dywaniku i zbiera pilke. Gibson ma narazie kosmiczny sezon w ataku ale tragiczny w obronie. Noah nie jest na 100% zdrowy, to wida膰, pozatym ma s艂aby poczatek sezonu, jak zawsze zreszta. Butler tez pokazuje ze lekko sod贸wa uderzy艂a do g艂owy. Kto艣 musi wrzuci膰 Bulls 120 punktow na +60% to moze chlopaki sie opamietaja, bo bez tej trojki to nawet gasol moze grac na poziomie dpoy(hue hue hue) - i tak to nic nie da.聽

Odno艣nik do komentarza

@ Rappar

To 偶e Ty nie kumasz idei to mnie nie dziwi , ba przypuszczam 偶e nikogo nie dziwi ale spoko dla Ciebie b臋d臋 pisa艂 specjalne didascalia - moze za kt贸rym艣 razem zrozumiesz

Cavs na razie broni膮 tragicznie 艂膮cznie z Twoim idolem LE Bronem ( bez niego obrona Cavs to 105 z nim 113) a to co na razie pokazuj膮 statystyki dla Irvinga to lepiej nie m贸wi膰

Mo偶e nast膮pi kiedy艣 taki moment kiedy Cavs zaczn膮 broni膰 ale chyba nie rych艂o

@ mycek

Z Tym PAu to by艂a ironia bo zw艂aszcza w temacie obrony wylano tutaj morze r贸偶nego rodzaju pomyj na Gasola ale samo w sobie to ciekawe zjawisko ogl膮da膰 Bulls z p艂ynn膮 w miar臋 ofensyw膮 i nie tak dusz膮c膮 obron膮 jak to bywa艂o ostatnie 2-3 lata

Odno艣nik do komentarza

Generalnie to latwiej od poczatku grac dobry ofens niz obron臋, zw艂aszcza teamD wiec ja na razie sie nie martwi臋, po prostu nie ogl膮dam Bulls w listopadzie zeby sie nie denerwowa膰 ;)

poczekajmy z ocenami czy to cavs czy bulls a juz przede wszystkim rookasow boi tamtym sie dostaje ze nie s膮 w mvprace...

Odno艣nik do komentarza

Je艣li dobrze rozumiem ide臋 tego tematu, to ka偶dy mo偶e sobie wstawi膰 sw贸j subiektywny ranking?

1. OKC - brak dw贸ch gwiazd mo偶e wyj艣c im na dobre:
聽 - rolsi wreszcie b臋d膮 ogrywani przez Brooksa
聽 - wspomniany wy偶ej coach straci prac臋.
Tak czy siak jak tylko wejd膮 do PO, to wydaj膮 si臋 najmocniejszym zespo艂em:
1. To co pokaza艂 Westbrook w pierwszej po艂owie meczu tego sezonu pi臋kne one man show, nie widziane od czas贸w DWade z prime. Jak b臋dzie w lineupie z jacksonem-morrowe-durantem-ibaka to nie wiem jak bedzie to mozna bronic.
2. Ibaka ma teraz rzut za trzy
3. Najbardziej niedoceniane adjustment od czasu wprowadzenia JLina do s5 w NYK:
聽Perkins pow臋drowa艂 na 艂awk臋. Zaczyna mie膰 jakie艣 zwidy-przes艂uchy (w ostatnim meczu s艂ysza艂 jak kibice krzycz膮 mu MVP). Je艣li Jego minuty zostan膮 ograniczone do zera, to pozamiatane.

2. CHI - Pau Gasol 艣wietnie si臋 wkomponowa艂 w zesp贸艂. Jak s艂usznie zauwa偶y艂 Mycek, to 偶e jest s艂abym obro艅c膮 to mit.

3. HOU - Harden i Howard to najgorsze matchupy dla wi臋kszo艣ci dru偶yn w lidze.

4. GSW - dru偶yna kompletna ze 艣wietnym clutch liderem, mog膮cym odda膰 rzut z dowolnej sytuacji.

5. SAS

6. CLE - je艣li dawa膰 kredyt SAS to nie wiem czemu nie dawa膰 go dru偶ynie, w kt贸rej gra Lebron. Tak czy siak, stawianie jakiejkolwiek dru偶yny z Lebronem za jak膮kolwiek Bucks a偶 kuje w oczy.

7. LAC - ewidentna dziura na SF. SAS ca艂kowicie zlewa艂o bronienie Barnesa czy Deandre. cp3 i Blake to troch臋 jak Nash i Amare. Oboje 艣wietni, ale lepiej by by艂o troch臋 ataku odda膰 obronie.

8. MAV - Dirk to top10 graczy w lidze, po raz kolejny ma przyzwoicie broni膮cego wysokiego.

9. MIA

10. PTB

11. MEM

Reszta nieistotna.

Odno艣nik do komentarza

To 偶e Ty nie kumasz idei to mnie nie dziwi , ba przypuszczam 偶e nikogo nie dziwi ale spoko dla Ciebie b臋d臋 pisa艂 specjalne didascalia - moze za kt贸rym艣 razem zrozumiesz

Cavs na razie broni膮 tragicznie 艂膮cznie z Twoim idolem LE Bronem ( bez niego obrona Cavs to 105 z nim 113) a to co na razie pokazuj膮 statystyki dla Irvinga to lepiej nie m贸wi膰

Czyli GSW zagra艂o gorszy pocz膮tek sezonu od TOR. Fascynuj膮 mnie zaprawd臋 kryteria, wedle kt贸rych tak os膮dzi艂e艣.
Odno艣nik do komentarza

Rappar w kwestii oczekiwania vs rzeczywistosc to Bux zagrali lepszy poczatek RS niz Cavs np wiec ja bym sie takimi kryteriami nie podpiera艂

A to przepraszam, faktycznie nie wiedzia艂em co to power ranking. Teraz ju偶 wiem, 偶e to jest to ranking oczekiwa艅(wprawdzie nie wiem kogo) wobec p贸藕niejszej rzeczywisto艣ci. Dzi臋ki za u艣wiadomienie tego.聽

Odno艣nik do komentarza

ely3, to co zrobi艂e艣, to nie jest 偶aden power ranking, tylko mini analiza pierwszych dw贸ch tygodni w lidze, g艂贸wnie na bazie bilansu poszczeg贸lnych dru偶yn. Generalnie s艂abo, bo nawet nie okre艣li艂e艣 zasad, na podstawie kt贸rych si臋 poruszasz.

Edytowane przez barcalover
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.