Skocz do zawartości

Brooklyn Nets 2014/15

Wyparlo

Rekomendowane odpowiedzi

Ale oni tego samego wzrostu :smile:. Wartość w każdej sferze ta sama a może mentalnie jakiś impuls da.

No i druga wymianka

Amare + Iman za JJ

Gdzie mnie to cygańskie nasienie do MSG? W tym sezonie to i tak już po ptakach, a za rok kupa kasy do wydania, wiec po co brać jeszcze jego 24 mln?

Patrząc po tym co się teraz dzieje w Knicks, nie podziewam się jakiegoś wielkiego nazwiska chętnego do gry u boku Melo... 

Gdzie mnie to cygańskie nasienie do MSG? W tym sezonie to i tak już po ptakach, a za rok kupa kasy do wydania, wiec po co brać jeszcze jego 24 mln?

Z JJ tak jak z naszymi politykami PO, SLD, PSL. Ludzie myśleli  ze można już  na nich postawić bo już się nakradli i teraz  będą dobrą robotę robić a ty lipa. Zawsze jest jakiś szwagier, szwagierka, brat siostry brata szwagra córki itd.

Z JJ pomyślałem ze jak mu się skończy kontrakt to weźmie z 7 baniek i będzie grał do końca w NY ale teraz już nie wiem. Nie znalem jego cygańskich korzeni.

Mason Plumlee ładnie się spisuje w s5, może czas poszukać nowego domu Lopezowi? Dzisiaj ograli Nuggets, ciekawe kiedy Shaw straci pracę? Dobrze zagrał JJ, jak widać Brooklyn lepiej wygląda bez Derona i Brook'a , imo.

Dokładnie Plumson pokazuje że jak dostanie minuty to też może robić 20-10 i w porównaniu do Lopeza coś tam zbiera. Opchnąć go póki jeszcze do końca się nie połamał. Tak samo Jack dobrze gra za Derona. Tą dwójkę sprzedać a JJ zostawić.

Nawet Karasev który nagle znalazł się w S5 coś gra.

Edytowane przez vonBaron

Łapałem się właśnie ostatnio na tym, że oglądając mecze Brooklynu pojawiała się nuda i sztampa. Każdy gra swoje ulubione akcje i nie ma w tym niczego efektownego, a nudne rzemiosło, a do tego z marnym skutkiem. Jestem od dawna fanem trade'u Brooka Lopeza, bo wiecznie się łamie i jest pokraczny, a dodatkowo zwalnia tempo gry (lubię up-tempo basketball). Plumlee dopóki nie było Brooka na początku sezonu wyglądał dobrze, ale potem wrócił "Drewno Lopez" i Plumlee zdecydowanie obniżył loty. Jednak po kolejnej kontuzji Drewna w ostatnich spotkaniach Mason Plumlee stał się jednym z najciekawszych zawodników NBA do oglądania - "Biały Blake Griffin". W spotkaniu z Denver efektowne dunki, reverse dunki czy bloki, a takie rzeczy mają się już od kilku spotkań. Doprawdy zadziwia mnie ostatnio Mason i ogląda się to super.

Nie ma Derona i Brooka, a drużyna sobie radzi. O ile Derona przy zestawach jakie można za niego dostać, to już lepiej, aby dalej grał dla Nets. O tyle w przypadku Brooka może warto podbić do Miami i Denga, aby załatać dziurę na SF.

Edytowane przez Wyparlo

Sacramento point guard Darren Collison and forwards Derrick Williams and Jason Thompson were possibilities as part of a multi-player package for Deron Williams, league sources said.

Oby się udało.

To już nieważne ponieważ Kings chcieli z Plulmlee'ego tak naprawdę. Jednak Nets odmówili więc oni zrezygnowali z Derona, a po za tym Collison dzisiaj prawie 100% skuteczność. Kings okazaliby się debilami biorąc D-Willa.

Mirza fatalnie, a Deron rzucony na ławkę ;) Brawo panie Hollins :-]

Edytowane przez Raf85

tylko jak sie nimy handluje to raczej trzeba udawac ze wszystko cacy i zawyzac ich wartosc jak sie da...

taki ruch jest dobry jak masz mlodziez ktora ambitnie walczy i chcesz im pokazac ze warto... a tu masz 4 weteranow leniwych i drogich....

JJ, Deron, KG i kto czwarty?

Nets muszą przeczekać do 2016 roku i wtedy zacząć budować od nowa. Ciekawe kiedy się skończy cierpliwość Prochorowa.

Mimo wszystko śmiałe decyzję Hollinsa i bardzo dobrze, widać, że nie cacka się tymi "gwiazdami". Na Lopeza nawet dobrze to podziałało, dobry meczyk miał ostatnio wychodząc już w s5.

A czy te plotki o chęci sprzedaży drużyny nie są potwierdzeniem, że już ma dosyć? Moim zdaniem chce oddłużyć klub, pozbywając się wysokich kontraktów i później sprzedać to w cholerę. 

chciał sprzedać część swoich udziałów, ale chyba nie było chętnych.