barcalover Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Coraz mocniej się zastanawiam, czy nie lepiej trafić w 1st Rd PO na GSW niż Memphis. Oczywiście, jeśli Thunder awansują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Coraz mocniej się zastanawiam, czy nie lepiej trafić w 1st Rd PO na GSW niż Memphis. Oczywiście, jeśli Thunder awansują. Idealnie by było, okc - gsw i sas - mem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 CP3 10/8/1 w 1Q - dziękuję dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Czyżby Whittman miał po dzisiejszym meczu wylecieć? Wall cegli, obrona wygląda póki co słabo. A Bulls bez Rose'a i ze Snellem wydają się być bardzo fajnie zbilansowaną ekipą. Gdyby tak jeszcze Thibs częściej sięgał po Mirotica i McDermotta... choć dziś wyjścia nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 W poprzednim sezonie też mówiono o Bulls, że są dobrze zbilansowani, mieli się przejechać po Wizards jak Gollob w prime po torze w Bydgoszczy, a jak było, wiemy wszyscy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 No zobaczymy jak to z tymi Wizards pójdzie w tym sezonie. Rok temu faktycznie się pomyliłem, bo stawiałem na 4-3 dla Bulls z tego co kojarzę. Houston natomiast dobrze się w Atlancie bawi bez Hardena i Howarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhed Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Na jaki zespół warto postawić na zakładach w tym sezonie? ---------------------------------------------- http://www.glomex.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Na Lakers, sprawdź sobie ilośc mistrzostw w ostatnich latach, mówię Ci - sprawdzona marka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ogląda ktoś?Zaraz Harden wjeżdża w Grizzlies i Westbrook w masce.Nie wiem co oglądać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ja oczywiście Westbrooka w masce i czuję, że padnie nowy avatar Hornets zrobili kuku Brooklynowi w 1Q. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Thunder finish the final 3:27 of the first quarter on 20-2 run and lead 37-34. Russell Westbrook 16-6-3 in the first quarter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Tyler Zeller buzzer-beater. Celtics win! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Gorti 10zb po 12 min. Mam nadzieję, że skończy z 20 minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Don't believe me just watch! Spurs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Dwie akcje timeout, dwie akcje timeout Nieźle bo spurs w końcu grają swoją koszykówkę. Szybsza i bardziej zaangazowaną. Kawhi kradnie jak najperfidniejszy kradziej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Cholera... od kiedy 1 PM ET to 18:00 CET? Czemu nie wiedziałem, że była zmiana czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Cholera... od kiedy 1 PM ET to 18:00 CET? Czemu nie wiedziałem, że była zmiana czasu... Bo nie masz trackera zainstalowane na swoim smartfonie! Nom zmienili czas i teraz bedziemy mieli inne przesunięcie do 28 marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Tak oglądam Spurs vs Bulls i to złudzenie czy Gasol jakby dużo szczuplejszy niż z ostatnich paru lat w Lakers? Normalnie szczypior.Parker dzisiaj sieje popłoch w defensywie Bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 4 rzuty 4 trafione. Tak rozpoczęli GSW i Clipps. Chętnie obejrzę sobie CP3 bo jego dojrzała gra mi się ostatnio mega podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Coś czuje, że CP3 dziś zje Curry'ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi