Baptizia Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Jakoś na szybko lepiej mi David Lee przypasował. Zresztą to subiektywny wybór. Amare jakoś mi się bardziej waleczny wydaje. Ale on jeszcze gra w ogóle? P.S. Zresztą jak mowa o Amare to przypomniał mi się ktoś bezkonkurencyjny - Bargnani P.S.2 Myślałem, że Love kupi sobie amnestię za dzisiejszy wieczór ale mamy OT. Bulls mają 14 team bloków czyli o 2 za mało od swojego rekordu. Edytowane 1 Listopada 2014 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Oł Majki O Jezu Edytowane 1 Listopada 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Gdyby nie zeroprocentowe rzuty krytego LeBrona to powiedziałbym, że Cavs grają dziś mądrzej(9 strat ledwie). Dziś w zbiórkach górują dzięki crash offensive glass. A D-Rose już chyba skończony jest. Im szybciej się z tym pogodzić, tym lepiej. Edytowane 1 Listopada 2014 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek92 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Kobe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Thompson 12 ofensywnych zbiórek wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 AF1. Może z tym Grantem to nie takie głupieje jednak przeciwko Bulls - siook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Może coś w nim obudzili. W takim składzie Thompson będzie miał okazję często do wykazania się w zbiórkach i 'dobijaniach' piłek. Dziś dał drużynie więcej niż AV. Ale jakoś mi w obronie nie wychodził przed szereg. Aczkolwiek bazuję na zachowaniu podczas krycia postów. Miałem wrażenie, że Varejao bardziej się starał, walczył. Choć może to być spowodowane tym, że takie freaki jak Noah czy właśnie AV dodają coś od siebie w postaci rozczochranych kudłów, wymac***acyh łap itd(czyt. małpowanie). A taki Gibson czy Thompson po prostu broni i można mieć mylne wrażenie, że się mniej stara. Sam juz nie wiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 CLippers nadal grają ten syf z meczów przedsezonowych,kompletnie inna gra niż prezentowali rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Gortat dobrze sezon zaczyna, poczuł wiatr we włosach, poczuł się młodo. Inna sprawa że póki co Bucks nie stanowią wyzwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Ktoś narzekał, że będzie za dużo Mavs w c+ a jak narazie są top fun2watch Parsons może być Jetem z misiowego runu, szczerze mu tego życzę Edytowane 1 Listopada 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Marcin niemalże jak Duncan z tym bank shotem z przed chwili.No i Gortat zrobił runa Edytowane 1 Listopada 2014 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Eric Gordon jest nikim.Trójka Gordon Holiday Rake to chyba najgorszy rzutowo backcourt w lidze. Edytowane 2 Listopada 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Pierce popisał się... Dlatego nigdy go nie lubiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Mavs robia zajebiste wrazenie... Nawet jak dirka malo widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Strasznie podobają mi się ruchy Tyrake'a, przypomina mi Paytona. Piękny run! Edytowane 2 Listopada 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Oficjalnie reaktywuję bandwagon T. Evansa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 gortat w jakim jest gazie, nie wierze aż... przy dalszej takiej formie i biedzie na C na wschodzie może załapać się do ASG w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 mavs vs pelicans po 3 kwartach : 86-89grizzlies vs "25%fg" hornets po 3 kwartach : 51-46 o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Zabijcie Gordona błagam... płacę jak za prezydenta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 It's official - Bulls nie potrafią zbierać w obronie. Na szczęście dla nich Wiggins popełnił rookie mistake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi