marzec Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 akurat miller moze sobie gadac co chce , kiedy chce i ile chce, bo z tym i tym gral i porownania ma, wie jak naprawde bylo na boisku, czy sie to kibicom podoba czy nie. dziwne zeby sie konibijcom kobasa podobalo ;] wlasciwie to drugiego takiego SG na takim poziomie ktory gral z jednym i drugim dluzej niz pare lat to nie ma. wiec tym bardziej moze mowic co chce, a z tego co zawsze slucham reggiego to raczej wie co mowi. to musi byc w sumie prosta analiza w jego lysej glowie: jordan mnie jechal jak chcial, kiedy chcial, kobe moze tez, ale na pewno nie tak jak jordan. nikt tak nie bronił jak mj, nikt, no nikt ! był w tym najlepszy a od kobego nie lepszy 10 razy tylko 20 bo kobe cala kariere broni jak łachudra. no to sumujac 10 razy lepszy w worst day. jestem reggie miller powiem to swiatu a co. no k**** latwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 jordan mnie jechal jak chcial, kiedy chcial, kobe moze tez, ale na pewno nie tak jak jordan. nikt tak nie bronił jak mj, nikt, no nikt ! był w tym najlepszy a od kobego nie lepszy 10 razy tylko 20 bo kobe cala kariere broni jak łachudra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Właściwie zastanawiałem się czy by nie odpisać, wytykając idiotyzmy, które zawarłeś w poście, ale problem jest taki, że na dziecinne posty hejtera, nie zawierające merytorycznych treści się tu raczej nie odpowiada. Chyba ten '10 dalej boli cię w dupce co? Daaaaamn. Czemu dopiero teraz mi to mówisz? Zaoszczędziłbym z pińcet godzin, lekko licząc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 akurat miller moze sobie gadac co chce , kiedy chce i ile chce, bo z tym i tym gral i porownania ma, wie jak naprawde bylo na boisku, czy sie to kibicom podoba czy nie. dziwne zeby sie konibijcom kobasa podobalo ;] wlasciwie to drugiego takiego SG na takim poziomie ktory gral z jednym i drugim dluzej niz pare lat to nie ma. wiec tym bardziej moze mowic co chce, a z tego co zawsze slucham reggiego to raczej wie co mowi. to musi byc w sumie prosta analiza w jego lysej glowie: jordan mnie jechal jak chcial, kiedy chcial, kobe moze tez, ale na pewno nie tak jak jordan. nikt tak nie bronił jak mj, nikt, no nikt ! był w tym najlepszy a od kobego nie lepszy 10 razy tylko 20 bo kobe cala kariere broni jak łachudra. no to sumujac 10 razy lepszy w worst day. jestem reggie miller powiem to swiatu a co. no k**** latwe. gdybym to ja napisał taki post to juz dawno został by on usuniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 gdybym to ja napisał taki post to juz dawno został by on usunietybo ty jestes jak mike i musimy chronic twoja legendę nawet przed tobą samym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ehhhhh znów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 no to Kobe przegonił Jordana, pewnie jeszcze LBJ go przegoni a i może i Durant i nie wiadomo kto jeszcze z przymróżeniem oka (więc bez spin) ale tak sobie pomyślałem że jak na all-time number 1 to 6 pozycja trochę słabo, nie? poza tym kolejny kamyczek do ogórdka hejterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 no to Kobe przegonił Jordana, pewnie jeszcze LBJ go przegoni a i może i Durant i nie wiadomo kto jeszcze z przymróżeniem oka (więc bez spin) ale tak sobie pomyślałem że jak na all-time number 1 to 6 pozycja trochę słabo, nie? poza tym kolejny kamyczek do ogórdka hejterów W ppg jest pierwszy i nikt nie ma szans go przegonić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Nie można zapominać, że MJ opuścił trochę grania.Coś by jeszcze nastukał w tym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jest też pierwszy w PO zarówno pod względem ppg jak i total points. W tej pierwszej kategorii na bank nikt go nie wyprzedzi, w tej drugiej może LeBron za jakieś 3-4 lata o ile nie później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Kobe jest takim Tomaszem Frankowskim - koleś nastukał mnóstwo bramek w naszej lidze (jest w TOP3) a i tak nikt go nie bierze na poważnie, choć wyprzedza w tej klasyfikacji np. W. Lubańskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jak to nikt go nie bierze na poważnie? Panuje konsenus, że jest najlepszym sg po MJ w historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Kobe jest takim Tomaszem Frankowskim - koleś nastukał mnóstwo bramek w naszej lidze (jest w TOP3) a i tak nikt go nie bierze na poważnie, choć wyprzedza w tej klasyfikacji np. W. Lubańskiego. Na poważnie to nikt Detroit nie bierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Tekst o Frankowskim mocny, ciekawe czy to samo sądzą ci wszyscy bramkarze, których gwałcił przez całą karierę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgubiłem kredki Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Kobe jest takim Tomaszem Frankowskim - koleś nastukał mnóstwo bramek w naszej lidze (jest w TOP3) a i tak nikt go nie bierze na poważnie, choć wyprzedza w tej klasyfikacji np. W. Lubańskiego. Porównując osiągnięcia w polskiej lidze wypadają bardzo podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 To jednak zabawne ile hejtów zbiera Bryant pod koniec kariery gdy wszyscy wiedzą, że jest już po drugiej stronie rzeki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBJ Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Ciekawe ilu z tych hejterów mając do postawienia cały swój dobytek wolałoby w finałach mieć w składzie np. Klaya Thompsona zamiast Bryanta. Edytowane 21 Grudnia 2014 przez KBJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 a kiedy mieli go kopac? teraz jest latwiej, jak prawie lezy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 To jednak zabawne ile hejtów zbiera Bryant pod koniec kariery gdy wszyscy wiedzą, że jest już po drugiej stronie rzeki. Szczekają, bo wcześniej mogli co najwyżej klęknąć i zacisnąć zęby. ;] Pomyśl, jaka frustracja mogła się zebrać w tych wątłych ciałkach przez tyle lat... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 A nie sądzicie że przesadzacie mocno, z góry przyklejając łatkę Hajtera każdego kto zakwestionuję cokolwiek związanego z KB. Rozumiem że mielibyście racje gdyby pojawiły się głosy że KB był średnim zawodnikiem. Ale chyba każdy na tyle go szanuję że umieszcza go wśród najlepszych zawodników,a to czy ktoś widzi go jako 2 SG w skali all time czy 10 to kwestia dyskusji. Nie hejteryzmy tylko postrzegania gry. Myślicie inaczej to argumentujcie...przecież to forum dyskusyjne , nie od razu rzucajcie fochy i przypinajcie łatki. Np dla mnie pozycja KB jako drugiego SG jest mocno dyskusyjna i to z trzech powodów. 1) Przy takich wielkich graczach szufladkowanie go do jednej pozycji wydaję się nie właściwie. I paradoksalnie taki Ray Allen jest dla mnie lepszym SG mimo ze KB jest zdecydowanie lepszych zawodników w ogolę. 2) KB jest ciężki do oceny ponieważ albo grał w zespołach na tyle mocnych że mistrzostwo wydaje się że na mogło zdobyć paru innych zawodników na jego miejscu lub na tyle słabych że ciężko winić go za porażki. Ale przez to też nie zrobił też czegoś co udowodniło by prawdziwie jego wartość. 3) Kilkanaście lat jest zawsze w ścisłej czołówce ale nie potrafię wskazac tegoi jednego roku kiedy udowodnił by że naprawdę jest najlepszy w lidze. Zawsze w czołówce nigdy pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi