bulek Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Skład ligi FB#3: 1. buu 2. Mar 3. Radzio 4. Musli 5. piotreksuper 6. vinceCARTER15 7. elwariato 8. Piter05 9. Maciek9020 10. Boowka 11. Krzemo Z 4 i 5 miejsca awansowali z FB#4 Maciek i Boowka za maca, który zrezygnował i Marcosa, który się przesunął ligę wyżej. Na tym moja rola się kończy, wszelką kwestię odnośnie wyboru terminu draftu jak i jego rodzaju pozostawiam oczywiście Wam. No i wybierzcie sobie komisarza. Najlepszy wybór na pierwszy rzut oka to Mar. Edytowane 13 Października 2014 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Moge ogarnąc temat, piszcie kiedy Wam pasuje/nie pasuje draft i jaki chcecie? Mi osobiście poza piatkiem/sobotą pasuje kazda godzina od 19:00 w gore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 mi godzina od 21 w górę, każdy dzień poza środą, chodze na basket draft obojętnie na jakich zasadach, ale aukcje muszę poznać wcześniej o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Draft: aukcja Odpada mi termin draftu 12 i 13 października, do reszty terminów się dopasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Weekendy po godz. 20 mi pasują Draft snake. Edytowane 9 Października 2014 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter05 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Draft : Aukcja Od 20.10 do 23.10 od godziny 22.30 lub niedziela po godzinie 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Draft: snake Termin: oprócz 16.10 i 25.10 na razie chyba wszystkie dni wieczorem (po 20:00) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 termin obojętny przy czym oczywiście pora ok 21/22; zazwyczaj niedziele były git do organizacji więc może by obstawić ten dzień, draft niby snake ale głównie dlatego że tylko w takich do tej pory uczestniczyłem, jak większość będzie optować za aukcją to tylko będe musiał obczaić dokładnie ocb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Mnie generalnie pasują weekendy popołudniem+, piątki 19:00+, a w pozostale dni 22:00+. Draft: snake. Edytowane 12 Października 2014 przez Muslii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Draft: snake Czas draftu każdy dzień ok 21:00 z wyłączeniem 26.10 (niedziela) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Wynikło duże przeoczenie. Ominęłem Krzema, w związku z tym awansowałem Maćka i Boowkę. Myślę, że żeby nie robić zamętu, nie będę z powrotem degradować Boowki, tylko dopuścimy 11 drużyn? Ale opinie zależą od Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Gram z wami Panowie. Nikt chyba nie będzie miał nic przeciwko snake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Jeśli mogę być jako 11-sty to byłoby spoko. Jeśli będą sprzeciwy to się zdegraduję do FB#4... tylko, że tam chyba też jest 11-stu a chyba chce dołączyć 12-sty Edytowane 13 Października 2014 przez Boowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 no to się porobiło, mi to zwisa w zasadze czy 10 czy 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinsCARTER15 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Niech gra co za problem. Mi poznymi wieczorami pasuja wszystkie dni. Jedyny dzien, ktory nie pasuje to niedziela 26.X. Draft: snake Pozdr, Edytowane 14 Października 2014 przez vinsCARTER15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Ja preferuję wieczorami pn-pt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Włąśnie niech gra i tak go kiedyś niesłusznie zdegradowali Chciałem dać termin 26 niedziela ale widze że kolega nie może, w sumie ciężko o lepszą datę chyba ... jeśli nie taki termin to może "okalające" daty 25 sobota albo 27 pon, godzina mi by pasowała 22 jeśli to nie za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinsCARTER15 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Buu tez pisał ze mu niedziela 26.X nie pasi wiec to nie tylko ja. Może ten poniedziałek o 22 bedzie ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 22 w tygodniu to imho za późno, niektórzy muszą wstawać o 5 do pracy, więc pójście spać po północy nie wchodzi w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 No to niech będzie zatem sobota 21godz, nie zapóźno to jak ktoś jeszcze imprezuje zdąrzy spokojnie przybyć jak się biba akurat rozkręci 25 październik godz 21; draft snake; dawać kto za komu nie pasuje i zobaczymy czy uda się temat zakończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi