Skocz do zawartości

Random shit 2014/2015

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

Obejrzałem sobie mecz Wolves-Cavs.Lubie takie mecze,powrót Lebrona do Miami,mecz świeżo po tym jak Cuban powiedział że Lakers powinni amnestiować Bryanta,po czym ten wpierdala mu triple double,powrót Jordana do Chicago,powrót Gasola do Lakers itd itp.Takie mecze moim zdaniem pokazują kto jakie ma jaja.Tym razem takim małym statement game był powrót Love'a do Wolves i Wiggins vs Cavs.

Ogólnie fajny mecz,świetny Lebron,bardzo przyzwoity mecz Mozgova ,niedocenianego przez fanów Lebrona którzy nigdy nie będą zadowoleni z jego supportu.Żaden z niego wirtuoz,słabo broni 1 vs 1 ale samo jego cielsko pod koszem dużo daje,Cavs wyglądają z nim lepiej niż z Varejao.Cavs mają problem z KL który jest po prostu miękki.Słaba fizycznie stretch 4,która ma tendencje do znikania w końcówkach(nigdy ci c***u nie zapomnę ile mi kuponów u bukmachera zjebałeś w tamtym sezonie swoimi końcówkami).W PO będzie ciężko z nim.

Wolves przejebali mecz taktyką gramy na Pekovica.Każdy kto oglądał ten mecz na pewno tak jak ja pytał sam siebie  ''co oni odpierdalają?''.
Chyba wytłumaczeniem jest poddanie meczu przez Sandersa i otwarte tankowanie,bo przestali grać to co dobrze im wychodziło
,zaczęli grac na Pekovica,albo Dienga który rozpoczynał wjazdy pod kosz zza linią za trzy mając przed sobą obrońce,no i Lebron ładnie zamknął mecz.

Ale to jest nieważne,dość tego pi****lenia,otwieram bandwagon Wigginsa i zapisujcie się póki nie ma zbyt wielu fanów i możemy być hipsta...

Panie i panowie,Andrew Wiggins.Czas wyjąć go z tej szufladki umieszczonej w pierwszych dwóch miesiącach ligi
pt. ''ale te rookasy c***owe w tym roku''.Andrew Wiggins is fo real.Tym bardziej szkoda,że Parker się połamał,
ciekawe jak on by się rozwijał,chociaż w Bucks jest trochę inna sytuacja.Wiggins miał byc plastrem defensywnym,w ataku mial byc kołkiem któremu kilka lat zajmie przystosowanie
się do gry w NBA.Wiadomo,ma zespół praktycznie dla siebie
ale nikt za niego tych ruchów nie wykonuje,a grę tyłem do kosza ma całkiem całkiem jak na rookiego.Transfer do Wolves
to najlepsze co mogło mu się zdarzyć,nie musi być w niczyim cieniu,ma szansę się rozwijać.Co prawda organizacja z pizdy
wzięta,ale jak na początek kariery może być.KG jakoś wytrzymał,to on tez da rade :).Wiggins ma jajca,po prostu.Cavs go wyjebali bez mydła,to ten już drugi mecz z rzędu gra zajebisty mecz przeciwko nim.Polubiłem tego skurwiela o twarzy nieśmiałego dziecka molestowanego przez księdza w zakrystii.

Kolejna sprawa Dieng.Miał być takim kozakiem,wszyscy kurwili Pekovica że zajmuje jego miejsce,w tym sezonie dostał
więcej szans,więcej minut i nagle  okazuje się że to
kolejny przykład gracza który wystrzelił na kilkanaście meczów i rzeczywistości gość jest słaby.To samo będzie z Whitesidem? :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.