Raf85 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Podobno to my czyli Suns jesteśmy tym trzecim teamem. Ogólnie duzo mówi sie o tym, że coś jest na rzeczy między Celtics i Phx. Od kilku dni jestesmy tez wymieniani jako potencjalni nabywcy Melo, chociaż nie bardzo rozumiem na jakiej podstawie skoro ma on chyba no trade clause. Melo przenoszący się na zachód, nie widzę tego. Myślę, że wolałby przeczekać ten sezon niż grać na mocnym zachodzie, co ponoć też było jednym z powodów odejścia z Denver Nuggets. Heat interesują się Andrayem Blatche, a Cavs mają na celowniku Roberta Sacre ;> Tarik Black został zwolniony, aby było miejsce dla Smitha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 ...a Cavs mają na celowniku Roberta Sacre ;> Sacrebleu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
queenJames Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Tarik Black został zwolniony, aby było miejsce dla Smitha. Biorąc pod uwagę obecne standardy Rockets czeka proces o rasizm . Smith jak mu się chcę to gra , niby jeden mecz ale trudniej niż przeciwko Memphis raczej nie będzie a dał drużynie sporo dobrego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Biorąc pod uwagę obecne standardy Rockets czeka proces o rasizm .Smith jak mu się chcę to gra , niby jeden mecz ale trudniej niż przeciwko Memphis raczej nie będzie a dał drużynie sporo dobrego . Jak ktos mu powiedział jak ma grać i jak wie, że w drużynie ma lepszych od siebie to jakoś się trzyma + w końcu gra PF'a.Ale rzutów i tak oddał nawet więcej od Hardena Edytowane 27 Grudnia 2014 przez double. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 21 rzutów w 31 minut, w tym 2 oczywiście niecelne trójki. jak dla mnie debiut niezły tylko w boxscore, patrząc na gre dalej sporo wymuszonych rzutów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 21 rzutów w 31 minut, w tym 2 oczywiście niecelne trójki. jak dla mnie debiut niezły tylko w boxscore, patrząc na gre dalej sporo wymuszonych rzutów Oprócz Hardena był chyba najlepszy w Rockets więc chyba nie tylko w boxscore. Daj Boże każdemu takiego rolsa za 2 banki. Jak jeszcze wróci do swojej dyspozycji w D i przestanie siłować rzuty to będzie stealem sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Oprócz Hardena był chyba najlepszy w Rockets więc chyba nie tylko w boxscore. Daj Boże każdemu takiego rolsa za 2 banki. Jak jeszcze wróci do swojej dyspozycji w D i przestanie siłować rzuty to będzie stealem sezonu. Pytanie co musi się stać, żeby Josh zaczął rozsądniej rzucać? Ja mam teorię, że Smith zaczął siłować rzuty po kolejnym rozczarowaniu związanym z brakiem promocji na ASW. Chciał dodać coś i stać się reliable offensive option - co z tego wyszło wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Oprócz Hardena był chyba najlepszy w Rockets więc chyba nie tylko w boxscore. Daj Boże każdemu takiego rolsa za 2 banki. Jak jeszcze wróci do swojej dyspozycji w D i przestanie siłować rzuty to będzie stealem sezonu. przy ponad 20 rzutach ciezko miec mało punktów. Pytanie czy one wszystkie były potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Uff 21 rzutów w 31 minut…. Detroit wygrało po 12 wtopach czyżby efekt Josha ?! tak czy inaczej dla tłoków sezon stracony, ale już bez tego cancera może całkowicie stracony nie będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash7 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Faried sie odrodzil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 A kiedykolwiek się narodził?.Zawsze umiał zbierać i zdobywać śmieciowe punkty.Denver to najgorzej zbudowana drużyna na zachodzie masa zadaniowców i kolesie z wybujałym ego,Najlepiej to by ich wszystkich rozgonić i postawić na totalną przebudowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Smith zagrał nieźle w obronie(dwie kluczowe off reb w OT) i słabo w ataku. Te jego trójki to jakiś śmiech na sali. Tyle razy mu powtarzali już od czasów atlanty, żeby przestał rzucać te kartofle a on dalej swoje. Bardziej jednak mnie martwi to, że koleś już w pierwszym meczu zachowywał się tak jakby był pierwszą opcją w zespole Smith jak chce grać w s5 musi lepiej bronić i mniej rzucać. Inaczej TJ i D-mo szybko go wyleczą z s5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Parę spóźnionych spostrzeżeń z Christmas Day: 1. Curry musi się w końcu nauczyć, na czym polega kontrola tempa gry. Ciągle próbuje na siłę rzucać w pierwszych sekundach akcji, kiedy przeciwnik jest na fali i trzeba uspokoić grę. 2. LeBron za dużo klepie, a jak nie on, to klepie Irving. Cavs wyglądaliby lepiej, prowadząc atak przez Love'a. Tymczasem jeśli on ma robić za spot up shootera, to oddawanie za niego Wigginsa było bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Detroit +26 w Cleveland a w pierwszej kwarcie Lebrony już 15 prowadziły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 LeBron dramat...Minusowy obrońca w tym sezonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 LeBron gra dramat... a zaraz będzie triple double. Statystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Czyżby "fenomen Rudy'ego Gaya" cz.II? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Mam pytanie Ile razy w historii zdarzyło się że mistrz NBA nie wchodzi w następnym roku do PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Mam pytanie Ile razy w historii zdarzyło się że mistrz NBA nie wchodzi w następnym roku do PO? A myslisz, ze Spurs nie wejdą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Mam pytanie Ile razy w historii zdarzyło się że mistrz NBA nie wchodzi w następnym roku do PO? Bulls 1999 Nets 1977 C's 1970 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi