Skocz do zawartości

Random shit 2014/2015

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

A gdzie napisalem, ze PTB przejda pierwsza runde?

Chodzilo mi raczej o fakt, ze rywal PTB ma slaba nagorde pocieszenia w formie rywalizacji z PTB w 1 rundzie, bo potem i tak trafi na GSW. Poza Spurs raczej nikt na Zachodzie nie pyknie GSW wg mnie imo.

Wybacz, nie doczytałem dokładnie. Zgadzam się, poza Spurs szans na pokonanie zdrowych Warrios nie ma chyba nikt, może tylko Cavs w finale. 

Swoją drogą, sezon dochodzi do końca, można ocenić powoli support LBJ. Jaki on w końcu jest? 

Choć z drugiej strony nie wiem czy chcę słyszeć opinię Rappara skoro on pewnie twierdzi, że support Jamesa z Heat < support Kobego z Lakers 08-10. 

Edytowane przez JH13

Przy obecnym stanie tabeli tj:

1. Warriors

2. Rockets

3. Grizzlies

4. Trail Blazers

5. Clippers

6. Spurs

7. Mavericks

8. Thunder 

Postawiłbym kasę na to, że Rockets zagraliby w WCF. Nie nie żartuję. 

Postaw. Ja wchodzę, że nie dojdą do WCF.

Wybacz, nie doczytałem dokładnie. Zgadzam się, poza Spurs szans na pokonanie zdrowych Warrios nie ma chyba nikt, może tylko Cavs w finale. 

Swoją drogą, sezon dochodzi do końca, można ocenić powoli support LBJ. Jaki on w końcu jest? 

Choć z drugiej strony nie wiem czy chcę słyszeć opinię Rappara skoro on pewnie twierdzi, że support Jamesa z Heat < support Kobego z Lakers 08-10. 

Ofensywnie bardzo dobry i to pomimo złej współpracy LJ-Love/złego wykorzystywania Love przez trenera.

Defensywnie bardzo słabo, poza Lebronem nie ma tam ani jednego naprawdę klasowego obrońcy.

Mój typ - awans do finału by dostać od Spurs/Warriors.

Rockets są zajebiscie mocni.

Paradoksalnie kontuzje DH wzmocniły ich, bo ograli i zgrali szeroką kadrę i nabrali confidence.

Mają zespół z jednym superstarem + bandą naprawdę dobych zadaniowców i okazuje się , ze zdrowy DH jest tam tak naprawdę wartością dodaną, a nie wyznacznikiem klasy. 

Ariza, Terrance Jones, Terry, Montiejunas, dobrze zaczyna wyglądać Smith, a najlepszy sezon w karierze gra Brewer. Ze zdrowym Howardem spokojnie powinni walczyć o finały - inna sprawa, że nie wierzę, że Dwight pozostanie zdrowy w PO, więc WCF będzie duzym sukcesem.

Wie ktoś może jak na telefonie wejść w taki zwykły boxscore z espn? Kiedyś nie było z tym problemu, ale odkąd espn trochę zmienił szatę graficzną to jakbym nie próbował, zawsze przenosi mnie na gamecast, od którego wyłącza mi się przeglądarka i w ogóle jest średnio funkcjonalny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.