Skocz do zawartości

Random shit 2014/2015

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

@barcalover

Przecież pisałem, że pewnie nie wejdzie ;) Przejechałem się jeszcze na Portland także nocka w plecy, ale odrobi się na piłce. A babcia zawsze powtarzała żeby nie stawiać przeciwko WestBogowi...

Edytowane przez Mentor

ale śmieć z niego, przypominam 

https://www.youtube.com/watch?v=6ha3S3kwAQE

Jak dobrze nie wiesz o co chodziło to sie nie udzielaj. Ten popierdolony kibic ( wgl czy można go nazwać kibicem) jest znany z tego, ze prowokuje( nie tylko ze Smartem takie coś odjebał ) . I z tego co wiadomo to najechał wtedy na Smarta z jakimiś rasistowskimi tekstami i coś odnośnie jego rodziny. Więc może przeczytaj najpierw to i przemyśl co piszesz bo po raz kolejny udowadaniasz, że gówno wiesz na jakiś temat a o tym pierdolisz i irytujesz... 

http://www.gwiazdybasketu.pl/unbroken-historia-marcusa-smarta/   <---------------------- Zajrzyj.

Edytowane przez Wielo18

skąd ,,jest wiadomo"? ,,jakieś" rasistowskie teksty i ,,coś" odnośnie jego rodziny, ja pierdolę  :glee:

ten grubas powiedział wtedy ,,you piece of crap", jeśli cię to interesuje

e: chyba cię pojebało, jeśli myślisz, że będę czytał tę biografię smarta z gwiazdbasketu

Edytowane przez kulfon

skąd ,,jest wiadomo"? ,,jakieś" rasistowskie teksty i ,,coś" odnośnie jego rodziny, ja pierdolę  :glee:

ten grubas powiedział wtedy ,,you piece of crap", jeśli cię to interesuje

e: chyba cię pojebało, jeśli myślisz, że będę czytał tę biografię smarta z gwiazdbasketu

Przynajmniej może być sie czegoś dowiedział a nie pizgał filmiki z dupy wzięte, ktore nic nie wnoszą i nic nie ukazują tylko po to żeby kogos zeszmacić i pokazać tą złą strone. No ale rozumiem haters gonna hate : )

,,you piece of crap" - nie no świetne zachowanie tego starego pryka ;) Ciekawe jak ty byś zareagował jak by ktos do ciebie powiedzial ,,ty kupo gówna''. Chyba, ze jesteś do takich słow przyzwyczajony. 

Edytowane przez Wielo18

Łatka “złego dzieciaka” przylgnęła do Marcusa na powrót po incydencie w meczu z Texas Tech. Nurkując po piłkę w końcówce spotkania wpadł w trybuny, gdzie “wdał się w bójkę” z kibicem niczym niegdyś szalony Vernon Maxwell, popularny “Mad-Max” z Houston Rockets. Stało się to na meczu, na którym, z powodów zdrowotnych, nie mogła pojawić się jego matka. Marcus dowiedział się o tym przed samą rozgrzewką. Jego zachowanie podczas meczu było szeroko komentowane w ogólnokrajowych mediach.

rzeczywiście, istna skarbnica wiedzy na temat tego incydentu

rzeczywiście, istna skarbnica wiedzy na temat tego incydentu

Czyli jednak mnie nie pojebało bo przeczytałes :smile: A po 2 nie chodziło mi wklejając ten link typowo o ten incydent tylko bardziej ogolnie. Ale ok idź tam dalej spinać sie na Gortata, ze jest za Bronkiem bo to ci lepiej wychodzi : ) 

Edytowane przez Wielo18

Lepiej jest klepnąc kogoś po jajkach niż kopnąć z laczka  jak Harden w przyrodzenie Lebrona  :grin: Wielu koszykarzy odjebywało podobne incydenty. Ale dobra koniec tematu. Zachował sie c***owo i tyle.

Edytowane przez Wielo18

Mnie to zawsze śmieszy, jak jest jakiś pojazd z trybun na czarnego koszykarza, to nie mija 10 minut od takiego incydentu i już pojawia się info, że wyzwiska miały podtekst rasistowski. Podobnie chociażby w ubiegłym roku, gdzie na jakimś meczu w Izraelu z trybun poleciały wyzwiska w kierunku Big Sofo, ten wpadł w jakichś chuderlaków. No i naturalnie dopóki nie było wiadomo o co poszło, to sportando, davidy picki i inny pisały o rasizmie(bo to miało niby w jakiś sposób Sofo usprawiedliwić) w Izraelu, co miało mało wspólnego z prawdą. 

Edytowane przez kleczes

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.