JH13 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) A gdzie napisalem, ze PTB przejda pierwsza runde? Chodzilo mi raczej o fakt, ze rywal PTB ma slaba nagorde pocieszenia w formie rywalizacji z PTB w 1 rundzie, bo potem i tak trafi na GSW. Poza Spurs raczej nikt na Zachodzie nie pyknie GSW wg mnie imo. Wybacz, nie doczytałem dokładnie. Zgadzam się, poza Spurs szans na pokonanie zdrowych Warrios nie ma chyba nikt, może tylko Cavs w finale. Swoją drogą, sezon dochodzi do końca, można ocenić powoli support LBJ. Jaki on w końcu jest? Choć z drugiej strony nie wiem czy chcę słyszeć opinię Rappara skoro on pewnie twierdzi, że support Jamesa z Heat < support Kobego z Lakers 08-10. Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez JH13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Przy obecnym stanie tabeli tj:1. Warriors2. Rockets3. Grizzlies4. Trail Blazers5. Clippers6. Spurs7. Mavericks8. Thunder Postawiłbym kasę na to, że Rockets zagraliby w WCF. Nie nie żartuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Przy obecnym stanie tabeli tj: 1. Warriors 2. Rockets 3. Grizzlies 4. Trail Blazers 5. Clippers 6. Spurs 7. Mavericks 8. Thunder Postawiłbym kasę na to, że Rockets zagraliby w WCF. Nie nie żartuję. Postaw. Ja wchodzę, że nie dojdą do WCF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 ja moge sie zalozyc o 5 dyszek ze jak Rockets trafia na Mavs w I rundzie to pojada na ryby od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 ja moge sie zalozyc o 5 dyszek ze jak Rockets trafia na Mavs w I rundzie to pojada na ryby od razu Wchodzę, ofkors z warunkiem że Harden gra w każdym meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 I warunek ze w Mavs wszyscy beda zdrowi. Stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Postaw. Ja wchodzę, że nie dojdą do WCF. Postawię, ale u Buka a nie na forum Nie opłaca mi się zakład tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Dlaczego? Jeden zakład tylko. Skoro taki pewien jesteś to masz 100 PLN za frajer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Dlaczego? Jeden zakład tylko. Skoro taki pewien jesteś to masz 100 PLN za frajer. Spoko. A skoro ty jestes taki pewien to wejdz po kursie od buka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Spoko. A skoro ty jestes taki pewien to wejdz po kursie od buka Że Rakiety nie wejdą do WCF? Pewnie, że postawie . A Ty nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 I warunek ze w Mavs wszyscy beda zdrowi. Stoi Co znaczy "wszyscy", wybierzmy sobie może po 1-2, nawet 5 zawodników jak chcesz, bo jak Devin Harris opuści jakiś mecz to trochę słaby powód żeby odwoływać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Rockets są mocno niedoceniani w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wybacz, nie doczytałem dokładnie. Zgadzam się, poza Spurs szans na pokonanie zdrowych Warrios nie ma chyba nikt, może tylko Cavs w finale. Swoją drogą, sezon dochodzi do końca, można ocenić powoli support LBJ. Jaki on w końcu jest? Choć z drugiej strony nie wiem czy chcę słyszeć opinię Rappara skoro on pewnie twierdzi, że support Jamesa z Heat < support Kobego z Lakers 08-10. Ofensywnie bardzo dobry i to pomimo złej współpracy LJ-Love/złego wykorzystywania Love przez trenera. Defensywnie bardzo słabo, poza Lebronem nie ma tam ani jednego naprawdę klasowego obrońcy. Mój typ - awans do finału by dostać od Spurs/Warriors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Co znaczy "wszyscy", wybierzmy sobie może po 1-2, nawet 5 zawodników jak chcesz, bo jak Devin Harris opuści jakiś mecz to trochę słaby powód żeby odwoływać. Dirk, Tyson, Chandler Parsons i Rondo nie moga sie polamac przed i podczas serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 A Monta może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Rockets są zajebiscie mocni. Paradoksalnie kontuzje DH wzmocniły ich, bo ograli i zgrali szeroką kadrę i nabrali confidence. Mają zespół z jednym superstarem + bandą naprawdę dobych zadaniowców i okazuje się , ze zdrowy DH jest tam tak naprawdę wartością dodaną, a nie wyznacznikiem klasy. Ariza, Terrance Jones, Terry, Montiejunas, dobrze zaczyna wyglądać Smith, a najlepszy sezon w karierze gra Brewer. Ze zdrowym Howardem spokojnie powinni walczyć o finały - inna sprawa, że nie wierzę, że Dwight pozostanie zdrowy w PO, więc WCF będzie duzym sukcesem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleczes Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wie ktoś może jak na telefonie wejść w taki zwykły boxscore z espn? Kiedyś nie było z tym problemu, ale odkąd espn trochę zmienił szatę graficzną to jakbym nie próbował, zawsze przenosi mnie na gamecast, od którego wyłącza mi się przeglądarka i w ogóle jest średnio funkcjonalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Highest differential in efg% following a made fg or ft to after timeout efg% among active coaches in the league. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RappaR Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi