Gość (Przemek...) Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 To może jeszcze Cuban do Kidda zadzwoni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KRTW Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zespół marketingowy Wolves jest zdecydowanie lepszy od ich koszykarskiego odpowiednika: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Hahaha dobre trollowanie Chociaż po tym jak słabo gra Love w ostatnich meczach to może nie dziwić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Powrót Mikea Millera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 dzięki za spoiler. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 http://hangtime.blogs.nba.com/2015/01/29/report-howard-could-miss-extended-time/?ls=iref:nbahpts wiec wszystko znowu na brodzie wisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Pytanie sezonu: Czy tylko dla mnie Wiggins ma twarz piętnastolatka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 To pierwszy czarny którego wiek przekręcili nie w tym kierunku co trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Obejrzałem sobie mecz Wolves-Cavs.Lubie takie mecze,powrót Lebrona do Miami,mecz świeżo po tym jak Cuban powiedział że Lakers powinni amnestiować Bryanta,po czym ten wpierdala mu triple double,powrót Jordana do Chicago,powrót Gasola do Lakers itd itp.Takie mecze moim zdaniem pokazują kto jakie ma jaja.Tym razem takim małym statement game był powrót Love'a do Wolves i Wiggins vs Cavs. Ogólnie fajny mecz,świetny Lebron,bardzo przyzwoity mecz Mozgova ,niedocenianego przez fanów Lebrona którzy nigdy nie będą zadowoleni z jego supportu.Żaden z niego wirtuoz,słabo broni 1 vs 1 ale samo jego cielsko pod koszem dużo daje,Cavs wyglądają z nim lepiej niż z Varejao.Cavs mają problem z KL który jest po prostu miękki.Słaba fizycznie stretch 4,która ma tendencje do znikania w końcówkach(nigdy ci c***u nie zapomnę ile mi kuponów u bukmachera zjebałeś w tamtym sezonie swoimi końcówkami).W PO będzie ciężko z nim. Wolves przejebali mecz taktyką gramy na Pekovica.Każdy kto oglądał ten mecz na pewno tak jak ja pytał sam siebie ''co oni odpierdalają?''.Chyba wytłumaczeniem jest poddanie meczu przez Sandersa i otwarte tankowanie,bo przestali grać to co dobrze im wychodziło,zaczęli grac na Pekovica,albo Dienga który rozpoczynał wjazdy pod kosz zza linią za trzy mając przed sobą obrońce,no i Lebron ładnie zamknął mecz. Ale to jest nieważne,dość tego pi****lenia,otwieram bandwagon Wigginsa i zapisujcie się póki nie ma zbyt wielu fanów i możemy być hipsta... Panie i panowie,Andrew Wiggins.Czas wyjąć go z tej szufladki umieszczonej w pierwszych dwóch miesiącach ligipt. ''ale te rookasy c***owe w tym roku''.Andrew Wiggins is fo real.Tym bardziej szkoda,że Parker się połamał,ciekawe jak on by się rozwijał,chociaż w Bucks jest trochę inna sytuacja.Wiggins miał byc plastrem defensywnym,w ataku mial byc kołkiem któremu kilka lat zajmie przystosowaniesię do gry w NBA.Wiadomo,ma zespół praktycznie dla siebieale nikt za niego tych ruchów nie wykonuje,a grę tyłem do kosza ma całkiem całkiem jak na rookiego.Transfer do Wolvesto najlepsze co mogło mu się zdarzyć,nie musi być w niczyim cieniu,ma szansę się rozwijać.Co prawda organizacja z pizdywzięta,ale jak na początek kariery może być.KG jakoś wytrzymał,to on tez da rade .Wiggins ma jajca,po prostu.Cavs go wyjebali bez mydła,to ten już drugi mecz z rzędu gra zajebisty mecz przeciwko nim.Polubiłem tego skurwiela o twarzy nieśmiałego dziecka molestowanego przez księdza w zakrystii. Kolejna sprawa Dieng.Miał być takim kozakiem,wszyscy kurwili Pekovica że zajmuje jego miejsce,w tym sezonie dostałwięcej szans,więcej minut i nagle okazuje się że tokolejny przykład gracza który wystrzelił na kilkanaście meczów i rzeczywistości gość jest słaby.To samo będzie z Whitesidem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 On League Pass: Heat-Celtics (1 ET) Lakers-Knicks (2 ET) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 @Kubbas Super Bowl - no chyba że dziwi Ciebie coś innego niż godziny meczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ale to jest nieważne,dość tego pi****lenia,otwieram bandwagon Wigginsa i zapisujcie się póki nie ma zbyt wielu fanów i możemy być hipsta... Ja tam jestem since day one. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 ten mecz wyglądał dla mnie jak ustawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Na potwierdzenie swojej podjarki z Wigginsem,szczególnie polecam akcje z 2:45 : https://www.youtube.com/watch?v=4qFdE_uR3to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Na potwierdzenie swojej podjarki z Wigginsem,szczególnie polecam akcje z 2:45 : Piękny 4-takt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Piękny 4-takt no w koncu ma byc nowym Lebronem to co sie dziwisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Come on,takich rzeczy w NBA się nie gwiżdże,Kobe robił takie coś 1000 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Piękny 4-takt https://www.youtube.com/watch?v=0fxIOuUaiqo Sędziowie nie zagwizdali nadępnięcia na linię potem tego że gościu po wyskoku wylądował potem zaczął sobie kozłować i jeszcze mu zaliczyli punkty i nie był to wcale zawodnik Kataru a Ty się czepiasz że moze Wiggins miał kroki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Dwight Howard miesiąc poza grą, teraz Asik byłby jak znalazł. Moreya karty przetargowe to spadające 6mln Jeta Terry'ego oraz Nick Johnson, Isaiah Canaan. Szkoda, że McHale zaczął mniej grać Papanikolaou, szkoda trochę Greka mógłby o trade poprosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 a Ty się czepiasz że moze Wiggins miał kroki Nie czepiam się, tylko nie wiem czym tutaj się jarać w tej akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi