metlik Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Klay Thompson w tym roku w 30 minut: 27 pkt/53% za 3/70 TS%/30% USG (!) Jimmy Butler już nie jest w tej klasie rozgrywkowej, prawda? Klay stał się elitarnym scorerem i to przy dużym volume. wiedzieliśmy, że może to robić w jednym meczu, ale koleś w tym miesiącu jest chyba najlepszy w lidze (w życiu bym w to nie uwierzył w lato). mam bardzo odmienny stosunek do tego gracz w porównaniu do zeszłego sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Top8 zachodu przeciwko sobie. Edytowane 27 Stycznia 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 A propos Clippers – jak zaczęliśmy mówić, że ich gra jest bez wyrazu, to zaliczyli ostatnio 5 wygranych z rzędu, są już na 4 miejscu i wskoczyli nad Dallas w OffRtg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Dać OKC za Clippers i ja jestem zadowolony z Po A jakieś uzasadnienie ciekawsze wymyślić jesteś w stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Dać OKC za Clippers i ja jestem zadowolony z Po A dlaczego? Patrząc na tę tabelkę, to pierwszymi do zastąpienia przez OKC są Blazers i Mavs, żeby zapewnić ciekawy poziom. Te dwa zespoły odstają w bezpośrednich pojedynkach. Ciekawe też, jaki bilans z pierwszą ósemką mają sami Thunder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ciekawe też, jaki bilans z pierwszą ósemką mają sami Thunder. 4-10 Większość tych meczów mimo wszystko było grane bez kogoś z dwójki KD/RW. Thunder wygrali raz z GSW u siebie, raz ze Spursami na wyjeździe i dwa razy z Suns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Mavs rozegrali z tych drużyn najmniej spotkań u siebie, Ledwie 3. I nie było w Nich jeszcze Rondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Top8 zachodu przeciwko sobie. dla pełniejszego obrazu warto dodać kilka innych zespołów: RANK TEAM W L % 1 ATL 6 1 85,7 2 MEM 10 4 71,4 3 CHI 6 3 66,7 4 LAC 8 4 66,7 5 GSW 7 4 63,6 6 SAS 8 7 53,3 7 HOU 7 7 50,0 8 NOP 7 9 43,8 9 PHO 5 8 38,5 14 OKC 4 10 28,6 15 PTB 3 8 27,3 18 CLE 2 6 25,0 22 DAL 2 8 20,0 tylko jest jedno "ale" jeśli chodzi o patrzenie na tabelę vs top 8 na zachodzie - przez ostatnie dwa lata na pierwszym miejscu było miami, w 2012 SAS, a w 2011 CHI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 GSW tak słabo? Z samymi rockets mają 4:0 czyli z resztą 3:4 ?? Cieniasy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 GSW tak słabo? Z samymi rockets mają 4:0 czyli z resztą 3:4 ?? Cieniasy.. Jeśli to prawda, to ja dodam, że z Thunder mają 3:1, czyli z resztą 0:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jeśli to prawda, to ja dodam, że z Thunder mają 3:1, czyli z resztą 0:3 Tylko że Thunder się do tej tabelki nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 GSW ma: 0-1 z MEM (bez Boguta i Ezeliego) 0-1 z SAS 0-1 z PHO 1-1 z LAC (porażka bez Boguta) 1-0 z PTB 1-0 z MAVS 4-0 z HOU oprócz tego mają jeszcze porażki z OKC (bez Boguta) i LAL (też bez Boguta) i ciekawostka 14-0 z konferencją wschodnią (nie grali jeszcze z Atlantą, pierwszy mecz 6 lutego) Jak widać ten duży z Australii jest dość ważny w spotkaniach z najsilniejszymi.z zachodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ten duży to jest ważniejszy niż taki Klay Thompson No chyba, że Klay będzie notował takie mecze jak z Sacramento powiedzmy dwa razy na serie co jest jednak praktycznie niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Przekotem jest ten Zach Randolph. Co chce robi z obroną Mavs. Tu z pod kosza, tam jumperek... Misie gwałcą bez Conleya i Allena. To już jeden bardzo głośny alarm dla Carlisle, że Mavs ciągle są w czarnej dupie. Niestety Powell Nas nie zbawi, chociaż podczas ostatniego meczu przeciwko Miśkom liczyłem, że będzie bardziej wartościowy. Trzeba dać większą ilość minut Aminu. Facet wnosi sporo energii i dobrą obronę. Jedyny który mi się dzisiaj podobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Parę plotek: Dallas dalej kombinuje i tym razem chcą ponownie ściągnąć Jeta Terrego i jego onad 7 mln kontrakt za pick plus mlodziez Spurs po 10 dniach rozstaje się z JV. Greenem Bucks podpisują Kenyona Martina do końca sezonu Jennings po operacji (udanej podobno) Ciekawi mnie występ Alfabeta na slam dunc contest Bellineli nie będzie bronił tytułu w 3 (nie zagra tez z Charlotte dzis) Durant z bolacym palcem podejmie decyzję o grze z NYK na rozgrzewce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Reszta w dunkach to: Oladipo Plamlee LaVine Josh Akognom - kolejny cel FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Parę plotek: Dallas dalej kombinuje i tym razem chcą ponownie ściągnąć Jeta Terrego i jego ponad 7 mln kontrakt za pick plus mlodziez Proponuję dokładne zapoznanie się z plotką - Houston chce opchnąć kontrakt Jeta (btw nie ponad 7 milionów, a 5,850 za przyszły sezon), dorzucając od siebie picki i ewentualnie młodzież. Apropo Mavs i chęci ściągnięcia do siebie Terryego, to po pierwsze nic nie znalazłem na sieci na ten temat oprócz jednego komentarza jakiegoś fana pod tym artykułem o tym, więc nie wiem skąd te wieści, a po drugie mając w składzie Rondo, Harrisa, Barreę i Monte nie widzę żadnych podstaw do tego, by ściągać go spowrotem, no chyba że Rockets wykupią jego kontrakt i podpisze z Mavs za minimum (nadal nie widzę sensu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Rzeczywiście my bad... Rakiety wystawily na wyprzedaż Jeta i o Dallas cisza... zlaly mi się 2 komunikaty w całość ( ten plus fakt ze Dallas dalej jest w kłopocie bo nie wygrywa z topem zachodu - porażka z Grizz w nocy) i dalej poszło zbędne połączenie tych dwóch komunikatów. a że Jet zdobył z Dallas Misia to jakość to pasowało... Wycofuje branie do Dallas podtrzymuje ze gracz jest do wziecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 dla pełniejszego obrazu warto dodać kilka innych zespołów: RANK TEAM W L % 1 ATL 6 1 85,7 2 MEM 10 4 71,4 3 CHI 6 3 66,7 4 LAC 8 4 66,7 5 GSW 7 4 63,6 6 SAS 8 7 53,3 7 HOU 7 7 50,0 8 NOP 7 9 43,8 9 PHO 5 8 38,5 14 OKC 4 10 28,6 15 PTB 3 8 27,3 18 CLE 2 6 25,0 22 DAL 2 8 20,0 tylko jest jedno "ale" jeśli chodzi o patrzenie na tabelę vs top 8 na zachodzie - przez ostatnie dwa lata na pierwszym miejscu było miami, w 2012 SAS, a w 2011 CHI. I tak dodam, że Dallas 11' miało 10-16, co dałoby miejsce pod koniec pierwszej 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi