eMeS Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Po prostu zbyt wiele by chłopak nie pograł. Niech się Józek cieszy ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Ciekawe jak w przeciągu kilku lat będziemy patrzeć na tę wymianę (boję się, że z Douga będzie drugi Fredette)... ale tak jak Shevcu mówi, dobrze się stało bo zdrowie psychiczne Tibsa byłoby rozchwiane. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Barsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Larry Sanders nie chce już grać w kosza... Szkoda, bo miał papiery co zresztą w pełni pokazywał na topowego centra. Mimo chorej głowy optowałem by nawet Mavs go podpisali swego czasu. https://twitter.com/GeryWoelfel/status/552202448161759232 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Po sezonie 12-13 myślałem, że szykuje się świetny defensive anchor i to bardzo mobilny, szkoda - naprawdę szkoda, że tak toczy się kariera Sandersa. Fani C's na rgm od dłuższego czasu mu się przyglądali i panowała opinia, że to gość o świetnych warunkach - z potencjałem do gry o wysoką stawkę, tyle że największy problem jest w jego głowie. Wychodzi na to, że mieli rację - niezależnie czy Larry zakończy karierę czy będzie dalej próbował (moim zdaniem już nic z niego nie będzie) to zapamiętam go za fenomenalny taniec w technice łyżwy podczas jakiejś napinki w klubie nocnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizter Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 jeżeli nawet teraz odejdzie, to nie wierze, ze za dwa/trzy lata nie wyląduje w jakimś contenderze za minimum bedzie miał ochotę zarobić parę dolców.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Gdyby to była prawda, to koleś nieźle by się ustawił, wystarczyło zagrać jeden sezon na zajebistym poziomie w obronie. Ale... czuję, że tę kasę przepieprzy równie szybko, jak ją zarobił, a za kilka lat pojawi się w temacie "gdzie oni są?". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Po prostu woli jarać blanty niż pracować, mnie to nie dziwi też bym tak wolał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 W takiej sytuacji normalnie się mu należy kasa z kontraktu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nixon Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 W takiej sytuacji Bucks mogą rozwiązać kontrakt. Ale to Gery Woelfel, więc radzę nie brać tego zbyt poważnie ;> User Actions Following Steve KylerVerified account@stevekylerNBA Not trying to dispute anyone's reporting, but the idea that Larry Sanders told anyone he didn't want to play any more was news to Larry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Only, this might not be a physical sickness. The five-year veteran could be growing tired of his NBA life, according to one report. Bleacher report... Nie wiem czy śmiać się, czy płakać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Niezła jazda, jeżeli to prawda to naprawdę fajnie grający Bucks trochę się rozlecą bez Parkera i Sandersa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Co się dziwić, każdemu może się znudzić koszykówka. Też tak miałem, jak miałem jakieś 16 lat. a teraz poważnie: jak można być takim debilem, jak Sanders? gość miał na prawdę potencjał, byłby idealnym rim-protectorem w większości zespołów NBA, Pat Riley na samą myśl o nim powinien przełykać slinę i oblizywać usta, ale tak nie jest, bo gość ma po prostu ogromne problemy z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Może się z Andrew Bynumem polubią na emeryturce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Może się z Andrew Bynumem polubią na emeryturce Sanders jest zdecydowanie klasę niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizter Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 teraz to NYK mogą spłynąć na dno, kto tam bedzie grac :nightmare: Jackson coś tam szykuje, ale teraz to 76ers mają poważnego kandytata do walki o kuleczki, przykre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Sanders jest zdecydowanie klasę niżej. Chyba w lidze kręgli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 teraz to NYK mogą spłynąć na dno, kto tam bedzie grac :nightmare: Jackson coś tam szykuje, ale teraz to 76ers mają poważnego kandytata do walki o kuleczki, przykre Przecież oni i tak spisali sezon na straty, pozbyli sie cancera JRa odszedł Shump i mają zwolnić Dalamberta. Salary wyczyszczone a jeszcze jest szansa na top pick. Jax wie co robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizter Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 a NYK symbolicznie spadli na ostatnie miejsce w konferencji wschodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 a NYK symbolicznie spadli na ostatnie miejsce w konferencji wschodniej co jest wyczynem, bo przecież są D-leagueowi Sixers, ktorzy nie powinni miec miejsca w NBA. Widać da sie to samo robić mając w skladzie Allstrara Melo, 6th mana Smitha i +80mln w sallary, co majac 40mln w sallary + skład pełen młodziaków i mnóstwo pickow w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Co się dziwić, każdemu może się znudzić koszykówka. Też tak miałem, jak miałem jakieś 16 lat. a teraz poważnie: jak można być takim debilem, jak Sanders? gość miał na prawdę potencjał, byłby idealnym rim-protectorem w większości zespołów NBA, Pat Riley na samą myśl o nim powinien przełykać slinę i oblizywać usta, ale tak nie jest, bo gość ma po prostu ogromne problemy z głową. Podobno z Sandersem jest problem medyczny. Nie wiem, czy depresja, czy jakaś inna choroba, ale proponowałbym się na razie wstrzymać z nazywaniem go debilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi