nawciarz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Wcześniej jeszcze byli New York Knicks 1969/70 22-1 i Philadelphia 76ers 1966/67 21-2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Pistons chcą 1st round pick za Monroe. http://www.sportingnews.com/nba/story/2014-12-15/nba-trade-rumor-greg-monroe-detroit-pistons-celtics-suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 pick Lakers top5 protected za CY Monroe seems legit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Tutaj chodziłoby o to, że jeśli pick byłby w top 5, to poszedłby do Pistons. A jak poza top 5, to do Suns, zgodnie z tym, co dogadali wcześniej. Dzięki jeszcze raz Steve. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jezeli nie maja wygorowanych wymagan to Monroe za pick plus PJIII nawet na pol roku? Slabe dla Detroit ale w Bostonie czy Suns to on i tak nie dostanie maxa po tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dorzucam jeszcze jeden smaczek odnośnie dwóch następnych meczów Warriors (@MEM i vs OKC): Jak to zobaczyłem to przypomniało mi się jak niebotyczny status mieli Celtics w grudniu 2009 i jakim strasznym zespołem byli. A potem wszystko zepsuła kontuzja KG.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Za CY? Beka z typów ; ). No, ale w sumie to Hornets do boju. Oddać pick i jest PF ; ) Przeca Monroe to Big Al demo Za CY? Beka z typów ; ). No, ale w sumie to Hornets do boju. Oddać pick i jest PF ; ) Przeca Monroe to Big Al Jak to zobaczyłem to przypomniało mi się jak niebotyczny status mieli Celtics w grudniu 2009 i jakim strasznym zespołem byli. A potem wszystko zepsuła kontuzja KG.... to jedno drugie to fakt, że C's grali seriami jak dobrze zaczynali to potem dopadał ich slump Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
queenJames Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Rondo powinien sie udac na szkolenie do Shaqa... To juz ja na wyższym procencie kiram z osobowych... 30 pct jeszcze u niskiego .... dramat. czekam na hack a Rondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 czyli jest cos w czym jestem lepszy niż gracze Ligi there's still a chance... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 http://www.thescore.com/news/658791 Monroe do wzięcia. Cena - 1st round pick. Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) http://www.thescore.com/news/658791 Monroe do wzięcia. Cena - 1st round pick. Ktoś chętny? Może Boston ? Jeff pewnie byłby bardzo zadowolony bo to jego przyjaciel A po drugie Celtics mają tych picków od zajebania. Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 A po co Bostonowi kolejny niebroniący kloc? Jeszcze za takie siano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Lakers mają pick Rox + kontrakt Nasha dla wyrównania. Może Mitch uderzy. I za jakie siano? Monroe jest taniutki, jedynym minusem jest to, że może odejść po sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 http://www.thescore.com/news/658791 Monroe do wzięcia. Cena - 1st round pick. Ktoś chętny? Kings niech ryzykują i oddadzą pick. Jeżeli wierzą w PO to Monroe może być przydatny i pomóc powalczyć o bilans. Ma swoje wady, ale w Sacramento by obok DMC mógłby się całkiem odnaleźć dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) A po co Bostonowi kolejny niebroniący kloc? Jeszcze za takie siano? Nic innego i tak lepszego nie wyczarują, a Center to zawsze Center.Kto wie czy przy Stevensie nie nadrobił by defensywy tak jak to poczynia po mały Olynyk czy też Tyler.Albo próbowac coś teraz albo zrobić ,,coś większego'' w lutym.Ainge działaj Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Tutaj chodziłoby o to, że jeśli pick byłby w top 5, to poszedłby do Pistons. A jak poza top 5, to do Suns, zgodnie z tym, co dogadali wcześniej. Dzięki jeszcze raz Steve. przynajmniej nie żal by było jak wygrywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 https://twitter.com/sportando/status/544821007148937216 może w tej dziedzinie sportu się odnajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 To już odpuścił sobie zawodowo łowić rybki? zawiodłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 takie tam kroki, Kerr chyba dostał jeszcze dacha za pretensje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 ^ ten mecz pokazał, że z koszykówką opartą na dwóch wysokich katująych post warriors nie będą mieć problemu. przegrali to w drugiej kwarcie, gdy memphis grało mniejszym, szybszym składem i przede wszystkim bardziej opierającym ofensywę na obwodzie. do tego Kerr za długo trzymał Currego na ławce (choć to być może było celowe zagranie w stylu Phila, co powinno zaprocentować w playoffs) i było po zawodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi