Truth Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 kulfon I tak i nie. Tak bo gra o wiele lepszy sezon, podejmuje dojrzalsze decyzje na boisku, bardziej myśli o drużynie niż o własnych statsach, ale też nie było meczu w tym sezonie, gdzie on sam zdominował by najważniejsze posiadania i sam wykańczał akcje. Wczoraj to on sam wygrał ten mecz, wcześniej wygrywała drużyna. Wczoraj to mecz wygral Pierce w obronie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Huhuhu, dzięki Griffinowi siadł mi kupon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Huhuhu, dzięki Griffinowi siadł mi kupon Kogo to obchodzi? Trzeba przyznać, że dzisiejsza wygrana Warriors z Minny to było najbrzydsze zwycięstwo, jakie oglądałem w najbliższym czasie. Tam w Minnesocie niby mnóstwo młodych obiecujących, ale serio, jeśli tam nie sprowadzą jakiegoś autorytetu na boisko (weterani) i na ławkę trenerską, to Zach Lavine skończy jak Gerald Green z Indiany, a z Wigginsa wyrośnie nie Igoudala, ale coś w stylu Wesleya Johnsona. Swoją drogą Golden bez Boguta ,o dziwo nie w D, ale w ofensywie wyglądali jak dzieci we mgle. Miejmy nadzieję, że to nic poważnego, ale z taką grą nie ma czego szukać przeciwko Rockets. Edytowane 9 Grudnia 2014 przez microlab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Kogo to obchodzi? Trzeba przyznać, że dzisiejsza wygrana Warriors z Minny to było najbrzydsze zwycięstwo, jakie oglądałem w najbliższym czasie. Tam w Minnesocie niby mnóstwo młodych obiecujących, ale serio, jeśli tam nie sprowadzą jakiegoś autorytetu na boisko (weterani) i na ławkę trenerską, to Zach Lavine skończy jak Gerald Green z Indiany, a z Wigginsa wyrośnie nie Igoudala, ale coś w stylu Wesleya Johnsona. Swoją drogą Golden bez Boguta ,o dziwo nie w D, ale w ofensywie wyglądali jak dzieci we mgle. Miejmy nadzieję, że to nic poważnego, ale z taką grą nie ma czego szukać przeciwko Rockets. Bo wbrew pozorom to właśnie przez Boguta idzie ich HCO w większości przypadków. A dodając do tego jego impact w obronie to mam poważne wątpliwości kto tam jest mvp.* *Z tym, że jednak na niekorzyść Boguta przemawiają marne minuty które gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Poza tym Bogut zszedł w trzeciej minucie meczu z Wilkami z powodu kontuzji kolana. Wrócił później na ławkę, ale już nie zagrał. Nie wiadomo czy będzie zdolny do gry w środę z Houston. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Andrew Bogut i jego obecność na boisku poprawia atrakcyjność całego sezonu o jakieś 25%, niesamowity jaki impact po obu stronach daje ten typ. Rox z Howardem jakoś sobie radzą dzięki Brodzie, ale GSW bez Boguta prawdopodobnie nie przejdą pierwszej rundy nawet. Wydaje się, że nasz Marcin ma podobną wartość dla Wizz - to cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 A propos Rondo – nie tylko on siedział całą końcówkę. Stevens, po udanym pościgu w 4Q, postanowił po prostu zostawić rezerwowych do końca na parkiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 dlatego mnie zastanawia te jaranie się Kerrem. jedyne co zrobił to wstawił Barnesa za Iguodale, nieco poprawił ruch w ataku ale ich atak nie poprawił się aż tak bardzo ale mają pierwsza obronę w stosunku do czwartej roku temu. i niby to że Bogut miał 20/20 na mecze to nie przywilej z jego strony? rok temu Bogut 32 mecze a po drugim wylądował na kuracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 @Koelner Nazbyt upraszczasz sprawę. Za Kerra: Curry dodaje o wiele lepszą obronę. Barnes wchodzi do pierwszej piątki i zaczyna rzucać, zbierać i cokolwiek bronić. D.Green robi 13/7, przy okazji uprzykrzając życie zwykle większym czwórkom (AD go tylko trochę niszczył) M.Speights gra jakby chciał zostać najlepszym rezerwowym sezonu. Nie da się wejść do szatni, powiedzieć "chłopaki więcej biegajcie" i zrobić 18-2, nawet mając łatwy terminarz i tyle talentu co ma w GSW. Nie mam zamiaru udowadniać, że to najlepszy trener w lidze, ale nie róbmy z niego debila. Oglądam GSW i wpływ Kerra na grę zespołu widać gołym okiem. A że głównym składnikiem jego układanki jest Bogucie to inna rzecz i bez niego może być ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 śmiesznie wygląda jak krytykujesz mnie za pisanie źle o Rondo, kiedy sa memu dojebujesz się do Lebrona w każdym poscie, niezależnie od tego jak bardzo niezwiązany byłby z Jamesem. Każdy widzi to, co chce widzieć. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Oglądam sobie juz któryś mecz wizards i zastanawiam się, czemu Wittman się upiera na tego Humpfriesa. Dobra, zebrał 20 piłek raz, ale poza tym wyjątkiem to nie potrafi złapać piłki, cegli, wpiernicza się w zbiórki. Mówienie, że jest drewniany to komplement. On jest betonowy. Albo ja uprzedzony, ale no nie mogę patrzeć na jego grę. Humphries gra dużo, bo Nene leczy kontuzje. Jak na rolesa z ławki, który zarabia jakieś 4 banki, to jeden z lepszych fitów w lidze z ponadprzeciętną zbiórką, twardą obroną, niezłym mid-rangem. Naprawdę nie wiem do czego się można przyczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Humphries gra dużo, bo Nene leczy kontuzje. Jak na rolesa z ławki, który zarabia jakieś 4 banki, to jeden z lepszych fitów w lidze z ponadprzeciętną zbiórką, twardą obroną, niezłym mid-rangem. Naprawdę nie wiem do czego się można przyczepić. i trzeba dodać do tego Wittmana, który nie gra w ogóle small-ballem. http://www.basketball-reference.com/teams/WAS/2015/lineups/ jedyny small-ball, który zauważyłem to pozycja nr 18. B. Beal | R. Butler | K. Humphries | P. Pierce | J. Wall trzeba dodać, że jedyny gracz pozycji 4-5 rzucający za trzy to Gooden mając 38%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 @SheridanBlog 56 minutes ago Magic Johnson named four teams in the West he thinks are true contenders: Warriors, Spurs, Clippers and Thunder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. queenJames Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Patrzę na trybuny w Detroit i Artest by się nie miał z kim napierdalać nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zastanawiałem się co Czekolada widzi w Jamesie Johnosonie. Teraz już wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Waiters coś za dobrze gra. Musieli mu wstrzyknac jakiś mutagen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Utah Jazz właśnie świętują pierwsze mistrzostwo w historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Kerr póki co nie jest genialnym coachem sensu stricte. Ale jest świetnym menadżerem, o czym ostatnio mówił właściciel GSW. Jackson nie poleciał za to, że jest kaznodzieję, a za fakt, że nie chciał stworzyć poważnego zaplecza w GSW bo mu ego nie pozwoliło zatrudnić wybitnych asystentów. Kerr w tym względzie bije poprzednika na głowę no i efekty widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Kerr póki co nie jest genialnym coachem sensu stricte. Ale jest świetnym menadżerem, o czym ostatnio mówił właściciel GSW. Jackson nie poleciał za to, że jest kaznodzieję, a za fakt, że nie chciał stworzyć poważnego zaplecza w GSW bo mu ego nie pozwoliło zatrudnić wybitnych asystentów. Kerr w tym względzie bije poprzednika na głowę no i efekty widać. No nie do końca sie zgodzę bo jednak zmienił rotację , wyciął izo grę ( oczywiście jak sie posiada Stefka to zawsze idzie się po złoto- k.... jakim cudem on poszedł w drafcie tak nisko to ja nie wiem) i to raczej są jego autorskie pomysły a nie asystentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 tak czy siak największa niewiadoma offseason na plus dla GSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi