SkoczekS1 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Według mnie nic nie trzeba zmieniać. W NFL jest taki system, że z drużynami z tej samej dywizji grasz 2 mecze w sezonie, a z niektórymi w ogóle nie grasz. Chociaż patrząc na tabele, to jest to trochę niesprawiedliwe, bo np. w AFC North wszystkie drużyny mają rekord powyżej .500, a w NFC South żadna. Nie ma mądrych - zawsze będzie jakiś element loterii i niesprawiedliwości. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Liga musi szybko coś wykombinować, bo wschód jest tak beznadziejny, że żal to oglądać. Może faktycznie awans do PO bez podziału na konferencje byłby dobrym rozwiązaniem? Na wschodzie do PO awansowałoby max 5 drużyn. Awans do PO bez podziału na konferencje, hahahahahahahaaaaaa, to lepiej skróćmy mecze do 25 minut [ale tylko na wschodzie] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Awans do PO bez podziału na konferencje, hahahahahahahaaaaaa, to lepiej skróćmy mecze do 25 minut [ale tylko na wschodzie] Powiedz to kibicom Phoenix. Dlaczego nie grali rok temuw PO skoro mieli rekord taki jak Raptors, którzy zajęli 3 miejsce na wschodzie? Sory, ale ni ch. nie rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 wschód jest po prostu inteligentniejszy. albo tankuje albo bije się o najwyższe cele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Ja wiem, że to 76ers i że on nie umie rzucać, ale staty Michaela Cartera Williamsa w ostatnich 4 meczach mogą robić wrażenie: 19.5 ppg, 8.75 rpg i 11.25 apg. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez bananowy_joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Postawiłeś na Suns grających back2back i to w Houston? Może już więcej nie obstawiaj Osłabione Houston trzeba ogrywać ps najlepsze sa teksty "moze nie obstawiaj" itp. to chyba dla lajków;) Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Fudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Osłabione Houston trzeba ogrywać ps najlepsze sa teksty "moze nie obstawiaj" itp. to chyba dla lajków;) Houston też mieli b2b i dłuższą podróż i dłuższy mecz (OT), także typ według mnie był jak najbardziej uzasadniony. Jedyny błąd jaki według mnie popełniłeś to fakt, że zagrałeś podwójny zamiast dwóch pojedynczych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Gortat dzis wyglada jak kupa gowna. Boston jedzie po bullets jak Clint to prerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 to ciekawe bo z +23 zrobiło sie +4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Fudzi, a czego sie spodziewales po Bostonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 W sumie to niczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zawsze myślałem ze Horford i Millsap to all star level Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Horford na pewno nie w tym sezonie póki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Może i all star, ale nie legit all star. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Wizards byli na kacu, na 100 %, znam to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Gortat to chyba tydzień przed tym kacem uciekał i go dopadła kumulacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Wizards mają swoje zasady. Po każdych czterech zwycięstwach musi być porażka, nawet gdyby grali z pasterzami kóz z Mongolii. Jeszcze by ich ktoś zaczął uważać za contendera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zawsze myślałem ze Horford i Millsap to all star level Millsap to superstar bez numerków. Millsap>Davis all day long. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 srlsy? w czym niby jest lepszy od Davisa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ja lubię Sapa, nie jestem za wielkim zwolennikiem Davisa, ale sorry. Millsap to grzeczny uczeń z I klasy, którego można pochwalić za zachowanie i wyniki w nauce, kiedy to Davis przeskoczył liceum na indywidualnym toku nauczania i właśnie broni magisterkę. Oni po prostu nie są w tej samej klasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi