bananowy_joe Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Uwielbiam takie teksty. A skąd pewność, że może on nie chce się nigdzie ruszać, lub nie podjęli decyzji wspólnie, po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw? Takie sprowadzanie jest bardzo płytkie, a bardzo często występuje na forum. Nie jestem niczego pewien, bo nie znam ani Karmelka, ani jego LaLi. To są tylko moje przypuszczenia, bo z tego co widze, to ta LaLa na siłe próbuje być jakąś gwiazdą, dlatego pewnie zdecydowanie bardziej wolałaby zostać w Nowym Jorku niż wyjechać do "jakiegoś" Chicago Edytowane 28 Listopada 2014 przez bananowy_joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Matek po to jest forum by gdybać, jesli nie chcesz gdybac to:. No to jeśli mam gdybać, to pewnie Carmelo i ta Lala to normalna rodzina, która ma podobne problemy jak większość rodzin. Ile znacie osób co szuka pracy w innym miejscu zamieszkania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Jeszcze odnośnie wcześniejszej dyskusji nt. Hardena w gronie moich typów na MVP: Pozdrawiam czule. Próbka marna, bo 15 meczów w sezonie i ze średnimi rywalami, ale to właśnie na podstawie tych meczów póki co trzeba oceniać. Również Cię pozdrawiam próbka marna chciałeś zakrzywić czasoprzestrzeń? powtórz sobie pięć razy na głos co wynika z tych statów, a później zerknij ponownie na temat sprawy Edytowane 28 Listopada 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Sprawdziłem sobie na wikipedii, że dzieciak Melo ma 7 lat. Więc albo przeniósłby się z tatą do Chicago albo nie widywał ojca miesiącami. Jedno i drugie mogłoby być uciążliwe. Wiem, że wielu rodziców nie ma takiego komfortu. Ale skoro Melo ma to korzysta. I ktoś powie, że LBJ jakoś z tym problemu nie robił - jego sprawa jak wychowuje swoje dzieci. Ale Anthony ma prawo obchodzić się z rodziną jak chce. Tym bardziej, że dostał najwyższy możliwy kontrakt na 5 lat. Z tego punktu widzenia robi wszystko by zapewnić jak najlepszą przyszłość swojej rodzinie, a także komfort. Tym bardziej, że Melo jest z Nowego Jorku. Czyli podsumowując - miałby mniejszą kasę, krótszy kontrakt, konieczność przeprowadzki, która wpłynie na żonę i dziecko, opuszczenie swojego miasta oraz większa presja w zespole, ale w zamian zyskałby szanse na mistrzostwo.. Ale też nie jakieś olbrzymie... Jak Melo nie lubię tak nie dziwię mu się, że tak wybrał. Większość by tak zrobiła. Sam bym tak wybrał! A na ganianie za pierścieniami będzie miał jeszcze czas po tym kontrakcie na krótszych i niższych umowach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Matek po to jest forum by gdybać, jesli nie chcesz gdybac to: a) nie pisz na forum jesteś z bardzo bliskiego otoczenia Carmelo Anthony'ego (rodzina, bliski ziom) i zamaist gdybania objawisz nas jaki był ostateczny powód takiej decyzji Carmelo. A czy ja nie gdybam? Chodziło mi tylko o to, że na forum prawie każda decyzja zawodnika sprowadzana jest do tego, że żona mu coś kazała. Jeśli coś więcej o niej piszą w necie, oczywiście. Nie wiem, po sobie tak oceniacie? przyczyn może być cała masa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 LBS, Ty chciałeś - wczoraj, ale potem przeprosiłeś i teraz też mogłeś się po prostu nie odzywać, bo znów nie masz nic ciekawego do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Wiadomo, nie każdy jest jak LeBron, ogólne zgadzam się z Tobą Zdzichu, ale po prostu Melo jest teoretycznie w swoim prime-time i marnuje się w słabych Knicks, którzy nic nie osiągneli od dawien dawna i nie mają żadnych perspektyw na przyszłość. Ta organizacja jest po prostu fatalna i szkoda, że w takim mieście jak Nowy Jork od wielu lat nikt nie potrafi stworzyć sensownej drużyny. Dla mnie Carmelo się bardzo marnuje, bo ma wielkie umiejętności i jest prawdopodobnie jednym z najlepszych scorerów w historii NBA, ale ile razy w swoim życiu przeszedł 1 rundę? 2 albo 3? Jeśli jemu to pasuje, to ok, nie każdy ma ambicje, żeby zdobyć mistrzostwo, jemu najwyraźniej to pasuje, tylko śmieszy mnie potem, jak mówi w wywiadach że jest sfrustrowany po kolejnych porażkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) @barcarower W takim razie napisz mi na priv co mam Tobie na to odpowiedzieć. Przecież nie założe ankiety - Czy Harden to dpoty. Edytowane 28 Listopada 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Harden DPOY Rondo totalne gowno na pozycji PG i gracz z 3-dziesiatki na tej pozycji Harden MVP ludzie zluzujcie troche, bo wasza kreatywnosc jest ogromna, ale Wam to sie ewidentnie cholernie nudzi i wymyslacie co chwile wieksze glupoty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Jeszcze odnośnie wcześniejszej dyskusji nt. Hardena w gronie moich typów na MVP: Pozdrawiam czule. Próbka marna, bo 15 meczów w sezonie i ze średnimi rywalami, ale to właśnie na podstawie tych meczów póki co trzeba oceniać. Miejsce Hardena w pierwszej dziesiątce tylko pokazuje, że nie da się zbudować idealnego modelu matematycznego. Zresztą DRTG i DWS można "nabić" grając z wybitnymi obrońcami. To nie przypadek, że znalazł się tam Harden i Curry. Chociąż przyznać trzeba, że dużo lepiej bronią w tym sezonie. Zwłaszcza Przypraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Co za powrót RW (26/7/8, 10/15, 6:43 3QT). Edytowane 29 Listopada 2014 przez leeewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Rusell był przek*rwisty w tym meczu. Dużo lepiej podejmował decyzje, oddawał piłkę wtedy kiedy trzeba i odpalił "tylko" 2 głupie rzuty. Ogólnie mam wrażenie, że brak liderów w OKC znacznie poprawił ofensywę. Chłopaki mają więcej pewności siebie (nawet Perk ma 55% spod kosza), chętnie dzielą się gałą, biegają i całkiem nieźle bronią. Zachód ma za dużo szeryfów, a na wschodzie panuje średniowiecze. Finały w tym roku będą nudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Czy stracenie 19 punktów w 2 minuty to nie jest jakiś rekord? Dobrze że Mavs to ostatecznie wygrali. A co do Westbrooka to widziałem tylko recapy, ale kilka podań miał takich, że nie widzialem jeszcze u niego takiej współpracy z wysokimi, plus mechanizm rzutowy jakby trochę lepszy. Edytowane 29 Listopada 2014 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Rondo ostatnio przechodzi sam siebie zamula ofensywe, nie nauczyl sie rzucac a jak to robi to robi to tak pokracznie i nieudolnie ze 7 latek na lekcji wuefu by sie nie powstydzil nie wiem jak to jest dostawac 15 baniek rocznie i nie pracowac nad swoimi nieudolnosciami ale NBA jest zwyczajnie przepelniona ludkami tego typu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Howard zagra dzisiaj z Bucks? Jakies info mo ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Dwight Howard (knee) is doubtful to play against the Bucks on Saturday night. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Howard zagra dzisiaj z Bucks? Jakies info mo ktoś? Jaka stawka na Bucks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) E k**** jakby Westbrook grał w taki sposób jak dziś, rzucał kiedy trzeba, rozdawał kiedy trzeba to byłby top5 ligi spokojnie ( chyba, że już jest wdg was) Widze, że ławka wygrała mecz Bucksom Drummond 26/20... no nieźle. Curry 1/10, Speights prowadzi GSW do wygranej XD Coś tu jest nie tak. Co się stało DeRozanowi? Grał tylko 20minut i rzucił 0 pkt. Dobra, widzę. Kontuzja jakaś Edytowane 29 Listopada 2014 przez double. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 A czy w tej lidze oprocz CP3 I Curry'ego sa lepsi pg niz Westbrook? Bo jak czytam glupoty typu biore Rondo przed Westbrookiem to mnie krew zalewa. Nie wiem jak mozna isc w zaparte i uwazac, ze ten gosc nie jest w top5 pg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) A czy w tej lidze oprocz CP3 I Curry'ego sa lepsi pg niz Westbrook? Bo jak czytam glupoty typu biore Rondo przed Westbrookiem to mnie krew zalewa. Nie wiem jak mozna isc w zaparte i uwazac, ze ten gosc nie jest w top5 pg... Ja wiem, że jest w top5 pg ligi, mówie o ogólnym topie ligi. Jak widzę, że Russell zrobił takie coś w 23 minuty, to szacun Edytowane 29 Listopada 2014 przez double. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi