sowacx Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 dzięki za średnie. Niestety nie śledzę aż tak jak wyglądają inne drużyny skupiam się na swojej. Skomentuję czemu jestem #2 i czy uda mi się utrzymać tę pozycję. Mario Chalmers Mia - PG,SG - solidne punkty, szkoda, że trochę mało asyst. Kentavious Caldwell-Pope Det - SG - potrafi zagrać dobre spotkania, często go nie wkładam do slotów, po czym gra fenomenalnie. Często razi niskim FG, liczę na stabilizację Lou Williams Tor - PG,SG - Udało mi się wyciągnąć z FA, to był ruch na miarę awansu (mam nadzieję). Kandydat do nagrody najlepszego rezerwowego sezonu. Carmelo Anthony NY - SF,PF - Plany może pokrzyżować mi Melo, który patrząc raczej powinien skończyć ten sezon poddać się zabiegom, które przedłużą mu karierę o sezon, dwa. Oczywiście bardzo się cieszę z każdego kolejnego 20+, mam cichą nadzieje, że do ASG dociągnie Anthony Davis NO - PF,C - najlepszy gracz w tym sezonie roto jak dotąd. Courtney Lee Mem - SG,SF - solidny, choć czasami słabiej Jordan Hill LAL - PF,C - stałe punkty, dobry ruch. Kelly Olynyk Bos - C - Gdy na ławkę został zesłany Kelly Olynyk miał parę słabych spotkań, bałem się, że zostanie w tym marazmie, ale uspokoił mnie paroma spotkaniami. Channing Frye Orl - PF,C - trochę zawód spodziewałem się, że będzie lepiej punktował niż Jordan Hill, ale chyba rola w zespole jest dla niego nieco inna. Cieszą trójki na poziomie 41%. Mason Plumlee Bkn - PF,C - Miałem go na początku, zwolniłem, bo miał mało minut. Wziąłem ponownie wobec problemów Brooka dostaje więcej minut i daje fajne linijki. Wymieniłem za drugiego Lopeza, który złamał rękę i ma jeszcze ~6 tygodni pauzy. Deron Williams Bkn - PG - Brakuje mi asyst, ostatnie problemy Derona, plotki o wymianie trochę mnie martwią, ale ogólnie rzecz biorą solidny sezon Derona. Nikola Mirotic Chi - SF,PF - wielki potencjał, wzięty z FA. Trochę meczów spudłowałem, Zwłaszcza ten ostatni. Muszę nim wcześniej grać. Kevin Martin Min - SG,SF przeglądałem sobie FA przy okazji pierwszych doniesień o kolanie Melo i doszedłem do wniosku, że to może być szansa. Levin ma wrócić w styczniu. Ciekawe, czy dojdzie też do jakiejś wymiany z jego udziałem. Byli zawodnicy w składzie: Otto Porter - zawód, w meczach przedsezonowych ładnie wchodziły mu trójki. Pod nieobecność Beala mógł wywalczyć sobie minuty, ale nie udało mu się. Chris Copeland (IND) - Miał swoje dobre minuty, ale wraz z powrotem do zdrowia innych przeszedł w cień. Raził FG.Ersan Illyasova - Miałem nadzieje na sezon, zaczął, źle, zwolniłem szybko, teraz się poprawił C.J. Miles, Jeremy Lamb - Mogli mieć większą rolę w swoich drużynach, ale nie opłacało się próbować, bo zabijali skutecznością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 ANKIETA - Czy jesteś za zmianą ZASAD WETA ? Prośba do wszystkich o oddanie głosu w tym temacie: www.e-nba.pl/topic/3912-ankieta-czy-jeste%C5%9B-za-zmian%C4%85-zasad-weta/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 BerKNICKSi wiedzą, że sezon dla nich kończy się już za chwileczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) BerKNICKSi wiedzą, że sezon dla nich kończy się już za chwileczkę? Jako właściciel tak nie uważam Bardzo długo spokojnie rządziłem ,ale wiem ,że coś się dzieje. GL Team to twój zespół ? Edytowane 8 Marca 2015 przez Adison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Koledze chodziło o ilość meczy jakie rozegrales, za chwilę skończą Ci się sloty. Nie, nie rzadziles, to przez liczbę gier Twój wynik był taki. GL Team to mój zespół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Niestety to prawda ale kompletnie o tym zapomniałem. Co powoduje ,że jestem w totalnej dupie Pierwszy sezon w yahoo ,zdarza się. Zabawa ciekawa, jestem zadowolony Edytowane 8 Marca 2015 przez Adison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Najważniejsze to mieć z tego dobrą zabawę, to ważne aby w kolejnych sezonach stawać się coraz lepszym. Powodzenie w walce o awans, nic nie jest stracone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Dokładnie takie samo podejście miałem 3 lata temu jak zaczynałem tutaj gre w fb. Zajalem 15 miejsce na 18 w pierwszym sezonie, teraz walcze o awans do 1 ligi. Jak nie stracicie chęci i sie zniechęcicie do gry to sie wyrobicie . Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Gdyby nie ten błąd to mógłbym osiągnąć całkiem dobry wynik. Tak czy siak same plusy. Z draftu jestem zadowolony i wiem jakie błędy popełniałem. Właściwie sezon w trakcie więc jeszcze mogę powalczyć. Faktycznie słabo to wygląda ,ale gramy do końca. Edytowane 9 Marca 2015 przez Adison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 O szlag, teraz dopiero zobaczylem cos tam narobil. 3 sloty juz wykorzystane, w normalnych po 7-8 gier zostało, a na utilitisach nie dograsz 50 . Masakra. No ale doswiadczenie zbierzesz pierwszorzedne. W sumie to mozna teraz cyknac fotke Twoich slotow i wykorzystac w jakims FAQ dla potomnych Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Handluj szybko ilością za jakość i graj na tych slotach, które jeszcze masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ciezko bedzie miec, tak czy siak zostanie z 760-770 gier rozegranych na koniec, nie naprawi tego juz. Przy gorszych srednich spowodowanych nadmiarowymi meczami granymi zapewnie rowniez przez scrubow nie ma juz zbytnio jak podniesc jakosci zespołu. Kiepska sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Próbować można, skoro i tak wiadomo, że nie wykorzysta slotów, to lepiej je zapełnić lepszymi graczami. Handlować kim ma, a na pewno w lidze są drużyny, które muszą nadgonić mecze, bo męczyły ich kontuzje. Takie ekstremalne sytuacje zazwyczaj owocują w przyszłości, jeśli umie się je dobrze wykorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zbliza sie koniec sezonu, wiec zeby byc gotowym do ogarniecia wynikow rozgrywek 16.04 chcialbym zaktualizowac nazwy druzyn w pierwszym poscie tego watku... dajcie znac czy dobrze zgaduje/szacuje... Mati350 to teraz "A$AP MOB"? mariuszek2m to teraz "2m Team"? Binek pozostal This_is_Sparta? [nie bylem pewny przed sezonem] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 A$AP MOB to raczej Binek, Mati350 to This is Sparta?, mariuszek2m to na pewno 2m Team. Jezeli chodzi o aktywnosc to najgorzej wyglada to u This iż Sparta rozegrał na ta chwilę tylko 647 GP, Kucio niewiele więcej 668. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer7 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Unia Oświęcim nie robi zmian w drużynie od 28 tycznia a jest druga w tabeli!!! to jest wyczyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dogra wymagana ilosc gier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Unia Oświęcim nie robi zmian w drużynie od 28 tycznia a jest druga w tabeli!!! to jest wyczynW zeszlym roku ktos taki nawet wygral swoja lige... ot jak sie zbierze mocna ekipe, ktora jest relatywnie zdrowa to wystarczy by wymiatac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Dogra wymagana ilosc gier? czy możesz coś więcej powiedzieć na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 czy możesz coś więcej powiedzieć na ten temat? Można nie rozegrać maksymalnie 35 meczów w sezonie, Unia Oświęcim nie jest w stanie spełnić tego warunku. - jak ktoś nie dogra 35 gier [lub więcej] ORAZ nie dokona żadnej zmiany w składzie przez minimum 30 dni [lub więcej, liczone jest to od godziny pierwszego meczu ostatniego dnia sezonu regularnego w NBA] to jest automatycznie uznawany za olewającego gracza i wykluczany z rozgrywek w następnym sezonie. - jak ktoś nie dogra 35 gier [lub więcej] LUB nie dokona żadnej zmiany w składzie przez 30 dni [lub więcej, liczone jest to od godziny pierwszego meczu ostatniego dnia sezonu regularnego w NBA] to jest dyscyplinowany automatyczną degradacją o poziom w stosunku do wywalczonego [o ile nie jest już w najniższej]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi