siwy66 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Wiggins + Terrence Jones w pakiecie na trade pisać na yahoo ;dBTW liczyłem predictions z Total mogłem się walnąć gdyż robiłem to podczas trade niby napisałem statystyki bez tradu ale niektóre z trade są trzy kategorie max. Jest ciasno i tak to prognoza wszystko w praniu wyjdzie. Jeszcze przy remisie w remisie w statsach robiłem ex aequo i opuszczłem jeden punkt nie wiem czy tak się robi. Nawet nie mam pojęcia czy te predictions łapią 13 graczy czy 10 możecie napisać 1.GL 93pkt2. OWL 923. JA 904. BERKINGKS 905. Gilus 806.asap mob 787. Sparta 778. ŁDZ 759. Unia 75 10. Wolf 6911. mrozu 6512. Kucio 5913. Roto 5614. 2m 5315. Jan's 38 Edytowane 26 Października 2014 przez siwy66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 No i mamy pierwszą wymianę pomiędzy Boat Porcupines i Jan Super Team , Andrew WIG plus T.Jones za D.Lee i M.Dunleavy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Zaktualizowałem budżety o kwoty, które zostały po drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Wiggins + Terrence Jones w pakiecie na trade pisać na yahoo ;d BTW liczyłem predictions z Total mogłem się walnąć gdyż robiłem to podczas trade niby napisałem statystyki bez tradu ale niektóre z trade są trzy kategorie max. Jest ciasno i tak to prognoza wszystko w praniu wyjdzie. Jeszcze przy remisie w remisie w statsach robiłem ex aequo i opuszczłem jeden punkt nie wiem czy tak się robi. Nawet nie mam pojęcia czy te predictions łapią 13 graczy czy 10 możecie napisać 1.GL 93pkt 2. OWL 92 3. JA 90 4. BERKINGKS 90 5. Gilus 80 6.asap mob 78 7. Sparta 77 8. ŁDZ 75 9. Unia 75 10. Wolf 69 11. mrozu 65 12. Kucio 59 13. Roto 56 14. 2m 53 15. Jan's 38 Chyba chodzi o mnie berKNICKSi !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy66 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Chyba chodzi o mnie berKNICKSi !! Wiem wiem ;D Napisalem tak na szybko Tak w ogole to rooksy w tych predictions sa mega slabe a nie zapominajmy ze to jeden z najlepszych draftow ostatnio. Zweryfikuje to sezon juz nie dlugo. Nie ukrywam ze licze na awans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nie ma co się jeszcze cieszyć ,ale jak na pierwszy draft jestem bardzo zadowolony. Czas pokaże ,ale liczę na czołówkę. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilku210 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 nikt na multi nie jedzie, tak sie złożyło że z 2 różnych watach wilki przybyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Co to za ekipa w IV lidze - Wolf-Pack ? Wilk się rozdwoił, czy ktoś uznał go za swojego guru fantasy? Jak widac zarowno ksywka jak i nazwa druzyny nie sa oryginalne, wiec w przyszlym roku zmieniam ta druga ;-) WiLQ na multikoncie będzie dochodzenie!Dochodzenie juz bylo - http://www.e-nba.pl/topic/3685-sezon-201415-liga-iv-texas/page-3?do=findComment&comment=299050 Zreszta gdybym jechal na multikoncie to na pewno nie nazwalbym sie identycznie ;-) Chociaz to moglby byc ciekawy eksperyment dolaczyc do nowej ligi i sprobowac awansowac ponownie... nikt na multi nie jedzie, tak sie złożyło że z 2 różnych watach wilki przybyły True, true... chociaz dokladnie to bym napisal gdybym jechal na 2 kontach ;-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Westbrook, CP, KD i dłuuugo nic :/ ale jak sie nie jest na drafcie to czego sie spodziewać Zapomnialem wczesniej zapytac... tylko knt i Tomeq117 nie bylo przez caly draft czy kogos jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Pomozcie mi ustalic i poprawic nazwy druzyn z pierwszego posta, bo po zmianach nie wiem kto jest kto. Poniżej Nasze wybory, komentarz dodam jutro. wiLQ śmiało ;-)Prosze bardzo! Wrzucam swoje wrozenie z arkuszy ;-) Ze standardowymi zalozeniami tzn wrzucam sklady pod swoje projekcje - z ktorych wszystkie moga byc do bani - i sprawdzam jak druzyna wyglada na tle ligi, ale nie bierzcie tego osobiscie bo staralem sie oceniac wg krzywej tak zeby byla czolowka, srodek i spadkowicze itp itd plus pominalem srodek tabeli bo jest najnudniejszy do opisywania ;-) OK, do rzeczy... w nawiasie krotkie podsumowanie... a kolejnosc w grupach bardzo z grubsza... co wazne to nie probowalem zgadywac kto odpusci w sezonie, a wiadomo, ze takie druzyny zajmie ostatnie miejsca. "Contenderzy" [w znaczeniu, ze wg mnie zaczynaja z dobrej pozycji i potrzebuja najmniej sprzyjajacych okolicznosci na zajecie miejsca w Top5, a wiec i awans, ale bycie na tej liscie o niczego nie gwarantuje]: Unia Oświęcim [jak sie udalo zebrac tyle gwiazd i okej uzupelnienia? Gratulacje za to i moj faworyt do #1] Owls [zatankowane asysty, reszta mocna, podoba mi sie konstrukcja choc jest tu tez sporo znakow zapytania] kucio's podbija NBA [fajny fundament, ale duzy zalezy od FAsow] GLTeam [sporo ryzyka zdrowotnego i duzy nadmiar blokow, zakladam trejd i lepszy bilans kategorii] Wolf Pack [dobry fundament, ale przydaloby sie troche trojek/przechwytow, jak widac nazwa zobowiazuje ;-)] "Dolne rejony tabeli" [w znaczeniu, ze wg mnie zaczynaja z dolka, ale bycie na tej liscie o niczym nie rozstrzyga]: 2m Team [tylko jedna gwiazda roto i za duzo dziur w skladzie] Jan's Super Team [zdecydowanie za plytka druzyna jak na 1 zawodnika z czolowki] Hmmmmm, wyszly mi tu tylko 2 druzyny, ktore z czystym sumieniem moge umiescic w dolnych rejonach takze chyba Wam sie zapowiada bardzo wyrownana liga ;-) BTW, Roto Rookies ma komiczny nadmiar przechwytow, wiec slijcie mu oferty ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek2m Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 coś te twoje prognozy cienkie widzę ziomeczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek2m Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Co do urazów. Julius Randle- walczyłem o niego ale nie udało sie kupić. Dobry pick ale mały pech i widzę OUT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Unia Oświęcim [jak sie udalo zebrac tyle gwiazd i okej uzupelnienia? Gratulacje za to i moj faworyt do #1] Tajna technika, nie mówcie nikomu ok? Po prostu twój komputer 2h przed draftem musi odwalić, tak, żebyś go naprawił dopiero godzinę po zakończeniu draftu i wtedy masz pewność, że bot wybrał ci świetny team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Tajna technika, nie mówcie nikomu ok? Po prostu twój komputer 2h przed draftem musi odwalić, tak, żebyś go naprawił dopiero godzinę po zakończeniu draftu i wtedy masz pewność, że bot wybrał ci świetny team To masz życzliwych kolegów w lidze, bo mogli ci nawrzucać do zespołu niepotrzebnego szrotu. No chyba że wcześniej ustawiłeś swoje ceny, to taka taktyka jak najbardziej na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 To masz życzliwych kolegów w lidze, bo mogli ci nawrzucać do zespołu niepotrzebnego szrotu. No chyba że wcześniej ustawiłeś swoje ceny, to taka taktyka jak najbardziej na + no niestety, ale komputer chyba zapomniał mi wcześniej powiedzieć, że zamierza się zepsuć, bo byłem nastawiony na obecność na drafcie i nic z cenami nie robiłem jeśli koledzy pomogli to dziękuję bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) ja miałem chyba odwrotnie, tzn. nie jest źle, ale raczej nikt mi nie pomagał raczej mam za to Walla który wygląda jakby wgrał nowy software do łba - kozak pg się kroi Edytowane 30 Października 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy66 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Czekam na Westa, Lee powinien już grać w next. Powinno wszystko śmigać u mnie all right Interesuje się NBA ileś tam lat. Teraz dochodzą zakłady i fantasy od NBA nie odejdę, jeszcze NBA 2k15... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Kiepski początek sezonu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy66 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ta? Mi West + Lee + Monroe siedzą od 2 meczy ale dziś się może w końcu zacznie granie. Lee jest pod znakiem zapytania a Monroe wraca na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Gay ciągnie grę ,a reszta bez szału. Calderon out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi