knt Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Z aktywnością w tej lidze to w ogóle jest jakiś dramat: A$AP MOB - Thu Feb 5 4:05am PST kucio's podbija NBA - Sun Mar 15 11:56am PDT mrozu`s team - Tue Feb 10 2:02pm PST This_is_Sparta - Wed Jan 28 3:54am PST Unia Oświęcim - Wed Jan 28 9:02am PST Plus dwie drużyny z aktywnością na 01.04.2015. Poniżej liczba gier: Unia Oświęcim - 770 mrozu`s team - 735 berKNICKSi - 760 Wolf Pack - 777 Boat Porcupines - 770 kucio's podbija NBA - 678 This_is_Sparta - 669 Dziękuję za sezon, ale niestety zabawa i przyjemność grania w tym sezonie w tej lidze dla mnie wyniosła 0. Był to mój pierwszy sezon ROTO na e-nba i gdybym nie miał przegranych kilku lat w fantasy to odpuściłbym dalsze granie. Mam nadzieję, że w 3 lidze będzie ciekawiej ;-) Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez knt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Z aktywnością w tej lidze to w ogóle jest jakiś dramat:[...] Dziękuję za sezon, ale niestety zabawa i przyjemność grania w tym sezonie w tej lidze dla mnie wyniosła 0. Rzeczywiscie fatalnie to wyglada... jakies pomysly jak tego mozna bylo uniknac? Czy uprzedzenie, ze trzeba bedzie jakos przetrwac ten pierwszy sezon by pomoglo czy zniechecilo do dolaczenia? Bo ponizsze brzmi niebezpiecznie... Był to mój pierwszy sezon ROTO na e-nba i gdybym nie miał przegranych kilku lat w fantasy to odpuściłbym dalsze granie.Ile osob moze sie zniechecic przez takie pierwsze zetkniecie z rozgrywkami? Mam nadzieję, że w 3 lidze będzie ciekawiej ;-)Na pewno, a jak nie to bedzie zwrot wpisowego ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Czyli, że co, Unia będąc na podium nie awansuje wyżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ile osob moze sie zniechecic przez takie pierwsze zetkniecie z rozgrywkami? Gdybym nie awansował i miał grać kolejny rok z 5/15 olewaczami, to na pewno bym się mocno zastanowił. Wątpliwa przyjemność w każdym razie. Już wolę dostać baty w lidze z aktywnymi graczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Wypowiedziałem się w adekwatnym wątku - możecie mnie linczować ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 wiLQ nie wiem czy da się uniknąć mniej zaangażowanch zawodników na najniższym stopniu rozgrywek, jeżeli ktoś gra pierwszy raz i fantasy go nie wciągnęło to na siłę grać nie będzie. Jest tu całokowita losowość do jakiej grupy ludzi się trafi, zabawa może być przednia bądź tak jak w Texasie mniej fascynująca. Tak jak napisał Barcalover, dużo przyjemniej jest przegrać podczas fajnej, aktywnej zabawy niż nie awansować w lidzę, w której gra połowa zgłoszonych drużyn. Jak to w każdej zabawie odsetek zniechęconych graczy na pewno będzie oby tylko te "perełki" przetrwały Poniżej tabela końcowa w załączonych plikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Czyli, że co, Unia będąc na podium nie awansuje wyżej?Nie i w przyszlym sezonie nie bedzie gral. wiLQ nie wiem czy da się uniknąć mniej zaangażowanch zawodników na najniższym stopniu rozgrywek, jeżeli ktoś gra pierwszy raz i fantasy go nie wciągnęło to na siłę grać nie będzie.Wg mnie taki ktos nie powinien sie zapisywac... zeby przetestowac ta gre nie trzeba jej psuc innym uczestnikom. Tak jak napisał Barcalover, dużo przyjemniej jest przegrać podczas fajnej, aktywnej zabawy niż nie awansować w lidzę, w której gra połowa zgłoszonych drużyn.To wiadomo tylko jak przed sezonem wiedziec kto bedzie nalezal do ktorej grupy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowacx Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Mnie się podobało mimo braku aktywności wszystkich. Cieszę się, że awansowałem mimo problemów z kontuzjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Nie i w przyszlym sezonie nie bedzie gral. Chcę to usłyszeć od osoby trzeciej... mam awans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 http://www.e-nba.pl/topic/4134-wyniki-sezonu-201415-i-przymiarki-do-nastepnego/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja na usprawiedliwienie mojej mniejszej aktywność pod koniec sezony mam to ,że po prostu nie miałem slotów do gry Karygodny błąd z mojej strony,ale co zrobisz. Ogólnie mi się podobało i jak na pierwszy sezon fantasy jestem zadowolony. Mam nadzieję ,że będę mógł zagrać w przyszłym sezonie. Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Adison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi