Dnc Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Fani Gothic łączcie się! Gothic Sequel anulowany dodatek ujrzał światło dzienne! https://youtu.be/3djEYZ7_pBc Edytowane 24 Stycznia 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Mam pytanie do Wasze ewentualne doświadczenia. Wpadłem na pomysł zakupu monitora LED 23-24 FullHD za około 600zł cale celem podłączenia do laptopa i docelowo chciałbym sobie poprawić komfort do grania ponieważ mam stos gier i pracuję w delegacji więc mam trochę czasu wiezorami. Czy ma to sens do gier typu: Baldur's Gate, Tyranny, Pillars of Eternity, Diablo III, Starcraft II, C&C itp. Być może pomysł ten nie ma sensu i lepiej grać na lapku w 17 calach bo gry te nie będą dobrze wyglądaćna 24 calach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Finał w CS Major Atlanta ! Nasi rodacy z Virtus.Pro prowadzą w mapach 1:0 w BO 3 !https://www.twitch.tv/eleaguetvChyba rekordówa jeśli chodzi o oglądających w histroii CS, na tym głownym kanale 700 tysi+ ogolnie z wszystkich streamow ponad 1 mln views.. ! Gruba sumka do wygrania no i oczywiscie, tytuł najlepszej ekipy na świecie 2 lata temu w Katowicach sie udało Nawet zawitał tam ten oto Pan Edytowane 29 Stycznia 2017 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Skończyłem w końcu Risena 3. Szkoda, że nie będzie czwórki, bo historia niedokończona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Mam pytanie do Wasze ewentualne doświadczenia. Wpadłem na pomysł zakupu monitora LED 23-24 FullHD za około 600zł cale celem podłączenia do laptopa i docelowo chciałbym sobie poprawić komfort do grania ponieważ mam stos gier i pracuję w delegacji więc mam trochę czasu wiezorami. Czy ma to sens do gier typu: Baldur's Gate, Tyranny, Pillars of Eternity, Diablo III, Starcraft II, C&C itp. Być może pomysł ten nie ma sensu i lepiej grać na lapku w 17 calach bo gry te nie będą dobrze wyglądaćna 24 calach? Wg mnie będzie warto. Z wymienionych przez Ciebie tytułów to ostatnio ograłem tylko Diablo 3 (na PS3) i na 42" było świetnie. Nie sądzę, żeby w wersji PC miało być jakoś gorzej (a może i będzie lepiej). Dla przykładu, ostatnio gram w Warcrafta 3 na lapku podłączonym pod plazmę 42" i jest bardzo dobrze (pomijając jedynie, że ta gra nie obsługuje rozdzielczości 16:9) i mam paski po bokach. Gry na pewno będą wyglądać dobrze, tylko pytanie czy 7" to aż taka różnica, że warto inwestować te pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Wg mnie będzie warto. Z wymienionych przez Ciebie tytułów to ostatnio ograłem tylko Diablo 3 (na PS3) i na 42" było świetnie. Nie sądzę, żeby w wersji PC miało być jakoś gorzej (a może i będzie lepiej). Dla przykładu, ostatnio gram w Warcrafta 3 na lapku podłączonym pod plazmę 42" i jest bardzo dobrze (pomijając jedynie, że ta gra nie obsługuje rozdzielczości 16:9) i mam paski po bokach. Gry na pewno będą wyglądać dobrze, tylko pytanie czy 7" to aż taka różnica, że warto inwestować te pieniądze. Grasz singla czy multi ? Sto lat nie grałem w multi Frozena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Wg mnie będzie warto. Z wymienionych przez Ciebie tytułów to ostatnio ograłem tylko Diablo 3 (na PS3) i na 42" było świetnie. Nie sądzę, żeby w wersji PC miało być jakoś gorzej (a może i będzie lepiej). Dla przykładu, ostatnio gram w Warcrafta 3 na lapku podłączonym pod plazmę 42" i jest bardzo dobrze (pomijając jedynie, że ta gra nie obsługuje rozdzielczości 16:9) i mam paski po bokach. Gry na pewno będą wyglądać dobrze, tylko pytanie czy 7" to aż taka różnica, że warto inwestować te pieniądze. No własnie o to pytanie czy warto kupować, bo chyba najlepiej byłoby kupić 27 cali, ale budżet trzebaby solidnie zwiększyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Skończyłem w końcu Risena 3. Szkoda, że nie będzie czwórki, bo historia niedokończona. Pirania Bites skończyła się na Nocy Kruka, potem to już tylko jakieś ochlapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Pirania Bites skończyła się na Nocy Kruka, potem to już tylko jakieś ochlapy Risen 2 zajebista gierka. Risen 3 też spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Risen dwa? Ze wszystkich Risenow jeszcze w jedynce czuć klimacik Gothicowy i mi się w miarę podobała. A skakanie Tym statkiem po wyspach i nastawienie się na tak ddużo walki to nie dla mnie. Jak chcę sobie poklikac to włączam wiecznie żywe Diablo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Grasz singla czy multi ? Sto lat nie grałem w multi Frozena Na razie ogrywam singla podstawki, frozena planuję potem. Multi jeszcze nie pykałem (znaczy kupe lat temu tak ale teraz jeszcze nie). W ogóle śmiesznie, bo grę kupiłem w Lidlu, krótko przed świętami. Reign of Chaos+Frozen Throne - 40 pare zł. Mam jeszcze wydanie premierowe Reign of Chaos ale płyta się zbugowała i nie mogłem zainstalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ktos z was lubi indie gierki? Ostantio nasza kraina nimi silna, a moż ektoś z was chciałby taką zrobić tylko nie ma pomysłu na fabułe? Mam opowiadnie cyberpunkowe około 25 stron, krytykowane i rekomendowane przez Pana Baginskiego. Anyone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksiu432 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Reign of Chaos epicka gierka wg mnie Bardzo mnie wciągnęła i meega mi się podobała Inwentaryzacja zieleni Edytowane 6 Lutego 2017 przez maksiu432 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 KOTOR 1 na humble bundla za złotówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Tylko Demon's Souls! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Dla miłośników ol' school - cała trylogia Commandos za 9 zł na steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Jeśli ktoś jest przykładnym obywatelem i jest gotów się poświęcić szczytnemu celu eksterminacji heretyków i xenos, Eternal Crusade to świetny wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Total War: Warhammer - grał ktoś? i czy na lapku: i7-4720HQ / 8GB RAM / GF GTX 950M w miarę sensownie się w to to pogra? dość tanio do kupienia na humble monthly i kooooorci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Total War: Warhammer - grał ktoś? i czy na lapku: i7-4720HQ / 8GB RAM / GF GTX 950M w miarę sensownie się w to to pogra? dość tanio do kupienia na humble monthly i kooooorci Nie grałem,ale powinno spokojnie pójść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 grałem, był pierwszy mój Total War i w sumie nie tego się trochę spodziewałem (bo trafiłem ze ścieżki Warhammera a nie TW). Bitwy trochę nudne i powtarzalne w porównaniu do poprzednich Warhammerów (ach ten Dark Omen...), połowę później rozstrzygałem automatem... ale ogólnie spoko się grało i trochę godzin zmarnowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi