LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) 4 godziny temu, RappaR napisał(a): Znaczy jeśli to jest ingame, to cofam swoje słowa. Ja myślałem, że to cinematic. kawałek gameplayu masz od 38 minuty, to wszystko co wcześniej to cinematic, ale dalej nie wiem czego oczekujesz więcej jeśli chodzi o ten trailer, w sensie może się podobać albo nie, ale żeby był słabej jakości czy wyglądał jak z zeszłej epoki to takich głosów raczej nie ma Edytowane 16 Stycznia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 29 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): kawałek gameplayu masz od 38 minuty, to wszystko co wcześniej to cinematic, ale dalej nie wiem czego oczekujesz więcej jeśli chodzi o ten trailer, w sensie może się podobać albo nie, ale żeby był słabej jakości czy wyglądał jak z zeszłej epoki to takich głosów raczej nie ma Właśnie o cinematic, strasznie słabo wygląda. Ogólnie jeden z gorszych jakie widziałem, przypomina te sprzed 20 lat. Do poziomów z Lola się nie umywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) W dniu 16.01.2025 o 19:58, RappaR napisał(a): Do poziomów z Lola się nie umywa. Riot wypierdoliło ćwierć miliarda dolarów na kreskówkę.... trudno żeby nie korzystały na tym ich cinematiki (fakt że wcześniej też mieli fajne filmiki zazwyczaj, ale jednak daleko im było do poziomu takiego Blizzarda) Edytowane 18 Stycznia przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 8 minut temu, julekstep napisał(a): Riot wypierdoliło ćwierć miliarda dolarów na kreskówkę.... trudno żeby nie korzystały na tym ich cinematiki (fakt że wcześniej też mieli fajne filmiki zazwyczaj, ale jednak daleko im było do poziomu takiego Blizzarda) To ja dawno nie oglądałem, nie gram już długo, ale te stare to dla mnie pod względem jakości naprawdę poziom epicki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2 minuty temu, RappaR napisał(a): To ja dawno nie oglądałem, nie gram już długo, ale te stare to dla mnie pod względem jakości naprawdę poziom epicki nie no, jak się człowiek naoglądał Blizzardowych filmików to bez przasady, ot takie 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Gram w tego BG3 i takie sobie póki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 33 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Gram w tego BG3 i takie sobie póki co. Pierwszy raz się w czymś zgadzamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Pierwszy raz się w czymś zgadzamy Nie sądzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 8 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Nie sądzę. I koniec passy, ale warto zachować ten jedyny raz dla potomności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 1 godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Gram w tego BG3 i takie sobie póki co. to nie jest BG3 to jest AD&D Divinity #trueschool #niemabaldurabezaktywnejpauzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2 minuty temu, julekstep napisał(a): to nie jest BG3 to jest AD&D Divinity #trueschool #niemabaldurabezaktywnejpauzy Julek na krucjacie vs Divinity part 385663. Mi podeszło xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) 5 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Julek na krucjacie vs Divinity part 385663. Mi podeszło xD no wkurwia mnie że licencja BG (gdzie BG2 to moja absolutna topka gierek) nie trafiła do ludków od Pillarsów (czyli ideolo fit) tylko do tych lamusów z Larian Edytowane 18 Stycznia przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 16 minut temu, julekstep napisał(a): no wkurwia mnie że licencja BG (gdzie BG2 to moja absolutna topka gierek) nie trafiła do ludków od Pillarsów (czyli ideolo fit) tylko do tych lamusów z Larian To się przygotuj mentalnie na kilka gier od Larian bo co zarobili na BG3 to wystarczy na kilka produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia https://gry.interia.pl/newsy/news-janusz-symulator-oto-najbardziej-polska-gra-ze-wszystkich-po,nId,7894602 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Kroniki Myrtany - świetna, nostalgiczna pozycja, którą każdy fan Beziego powinien sprawdzić. W szczególności że modyfikacja jest darmowa a koszt G2+ noc Kruka to jakieś 5zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2 minuty temu, RappaR napisał(a): ktoś mocno optymistyczny był z tym Mario z 72 lol w 72 to kuwa Pong powstał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 25 minut temu, RappaR napisał(a): Jak powiedzieć, że się na czymś nie znasz, nie mówiąc, że się nie znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Nie wiem czy widzieliście te mody Cyberpunka, ciekawe co będzie za +20 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Teraz, P_M napisał(a): Nie wiem czy widzieliście te mody Cyberpunka, ciekawe co będzie za +20 lat A jest mod Kolumbijski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi