RappaR Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Rozumiem, że masz prywatną wojnę z ely3. Rouzmiem też, że ely3 jako user może denerwować Ale co złego robi jako mod? Kara mnie "za nieposłuszeństwo". Cytat dosłowny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Kara mnie "za nieposłuszeństwo". Cytat dosłowny To jest z automatu tekst. Matek kiedyś o tym pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 To jest z automatu tekst. Matek kiedyś o tym pisał. Generalnie już nie mówiąc o tym, jaki prezentuje poziom jako "user", jako mod dobiera tendencyjne nazwy tematów, kasuje ciekawe posty, które mu nie pasują i się wtrąca tam, gdzie nie powinien. Więc nawet jakby to był ktoś inny, to dalej bym uważał takie moderowanie za słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 teraz wszyscy cisza i zamieniamy sie w sluch bo oto Rappar nam powie jak nalezy moderowac forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 facepalmem, to jest akurat robienie z moderowania sztuki tajemnej dostępnej dla wybranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Tajemna nie ale jakoś nieprzypadkowo się składa że najwięcej zastrzeżeń do pracy moderatorów mają ci co sieją ferment i często przekraczają granice dyskusji jak Ty czy Da Flouu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Tajemna nie ale jakoś nieprzypadkowo się składa że najwięcej zastrzeżeń do pracy moderatorów mają ci co sieją ferment i często przekraczają granice dyskusji jak Ty czy Da Flouu. a do kogo mam pretensje? sam próbowałem wpłynać na DeFlouu, ale chyba średnio wyszło. Matka broniłem i dalej uażam, że jest w tym dobry, choć jak pisałem, że umie zarządzać hołotą to nie chodziło mi o banowanie Ignazza za jednozdaniówki. i proszę poraz enty ely, nie ucz mnie kultury, bo swoje już mi pokazałeś - moja mama twierdzi, że całkiem dobrze mnie wychowała i to jej zdanie jest dla mnie najważniejsze, na forum piszę w takim tonie jakbym rozmawiał z kumplami i nie widzę w tym nic złego, natomiast jak komuś to przeszkadza, to trudno, ja już nie szukam tu kolegów, bo ciulowo na tym wychodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Tajemna nie ale jakoś nieprzypadkowo się składa że najwięcej zastrzeżeń do pracy moderatorów mają ci co sieją ferment i często przekraczają granice dyskusji jak Ty czy Da Flouu. Nie zauważyłem żebym przekraczał jakiekolwiek granice, zdarzyło się raz, ale druga strona nie była bez winy. Zresztą nie chce mi się tłumaczyć, ale pisanie takich postów to właśnie sianie fermentu o który mnie oskarżasz. A jak już przywołujesz mnie czy kolegę do tablicy to bądź chociaż trochę obiektywny. No i tak na koniec - więcej luzu, nie że święta, ale tak ogólnie. Życzę tego Wam i sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 (edytowane) Nie zauważyłem żebym przekraczał jakiekolwiek granice, zdarzyło się raz, ale druga strona nie była bez winy. Zresztą nie chce mi się tłumaczyć, ale pisanie takich postów to właśnie sianie fermentu o który mnie oskarżasz. A jak już przywołujesz mnie czy kolegę do tablicy to bądź chociaż trochę obiektywny. Edytowane 24 Grudnia 2018 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 No, no boki zrywać... ale nie wymagajmy od Ciebie za dużo. Nie każdy ma w sobie Carlina, niektórym bliżej do Neonówek tego świata. Nie przejmuj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 No, no boki zrywać... ale nie wymagajmy od Ciebie za dużo. Nie każdy ma w sobie Carlina, niektórym bliżej do Neonówek tego świata. Nie przejmuj się. ej,ale od 'neonowek' to ty sie od-stosunkuj,z laski swojej!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 W sumie to nie rozumiem idei kasowania postów czy banowania za jednozdaniówki bo hej, who cares? Tak jakby to nie robi chyba nikomu ogromnej różnicy. Jak ktoś chce coś przekazać w jednym zdaniu to why not? A jak ktoś np. prezentuje żałosny poziom no to jebnij se ignora i elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Gdzie jest moderator? Proszę nie zaśmiecać forum takimi wstawkami. Tego typu sprawy (pytanie userów o aktualne miejsce pobytu) proszę załatwiać przez PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Proszę nie zaśmiecać forum takimi wstawkami. Tego typu sprawy (pytanie userów o aktualne miejsce pobytu) proszę załatwiać przez PM. W przypadku 50% procent moderatorów, jedyną zadowalającą odpowiedzią jest: poza forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. P_M Opublikowano 3 Marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 W przypadku 50% procent moderatorów, jedyną zadowalającą odpowiedzią jest: poza forum nah, codziennie jestem na forum, ale jakoś zawsze w postach nawet zawierajacych offtopy, czy drobne wycieczki osobiste, jest fragment wypowiedzi, który jest wystarczający do pozostawienia. Druga kwestia, to że uważam, że duża wolność wypowiedzi nadaje klimat temu forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 nah, codziennie jestem na forum, ale jakoś zawsze w postach nawet zawierajacych offtopy, czy drobne wycieczki osobiste, jest fragment wypowiedzi, który jest wystarczający do pozostawienia. Druga kwestia, to że uważam, że duża wolność wypowiedzi nadaje klimat temu forum Przepraszam, zapomniałem, że jesteś jeszcze Ty. W 33,(3)% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 I to jest idealny przykład jak komuś brak kultury i za co się dostaje 24h zakaz pisania.... ale Russa to bronisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 ale Russa to bronisz Nie bronię - coś masz problem z interpretacją faktów Gdzie niby napisałem, że Russell jest niewinny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Nie bronię - coś masz problem z interpretacją faktów Gdzie niby napisałem, że Russell jest niewinny? Cos pisales (chyba ze 3 razy!) o prowodyrze i prowokowanym. Czy nie? Chyba ze wg regulaminu e-nba stwierdzenie o nie wyskakiwaniu z morda jest ok a juz o lizaniu mordy be? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Cos pisales (chyba ze 3 razy!) o prowodyrze i prowokowanym. Czy nie? Chyba ze wg regulaminu e-nba stwierdzenie o nie wyskakiwaniu z morda jest ok a juz o lizaniu mordy be? Czyli zadam ci proste pytanie czy uważasz ,że LBS zasłużył na karę czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi