LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 za 60 lub 80 punktów ostrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 W dniu 16.12.2018 o 17:43, Baptizia napisał(a): Za ile ostrzeżeń jest ban?a co? Jesteś gdzieś przy granicy? Czy "martwisz" się o kogoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 No dostałem niedawno drugie.. A pierwsze z 5 lat temu i się trochę cykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Ja tez się boje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Powinieneś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Ja już przeszedłem na drugą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 W dniu 16.12.2018 o 19:19, Baptizia napisał(a): No dostałem niedawno drugie.. A pierwsze z 5 lat temu i się trochę cykam po 5 latach to Ci te pierwsze dawno już zeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Co za różnica, czy za nabijanie postów bierze się ktoś z 12 tysiącami, czy taki z 12? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Hurd zrobił 600 postów w dwa tygodnie i nikt go jakoś nie straszył publicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 W dniu 16.12.2018 o 19:56, LeweBiodroSmoka napisał(a): po 5 latach to Ci te pierwsze dawno już zeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 chyba sobie zmienie avatar: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Lewy. Zrób sobie blokadę na czas opisu w beGM i bedzies. Kryty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 sam jesteś k... lewy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Lewak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Nie ma czegoś takiego, jak banowanie na wybrane działy. Nie dałem też nikomu bana od kilku dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 W dniu 19.12.2018 o 20:58, matek napisał(a): Nie ma czegoś takiego, jak banowanie na wybrane działy. Nie dałem też nikomu bana od kilku dni. To Ignazz nie dostal jakiegos zawieszenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 24h, zgodnie ze wcześniejszymi ostrzeżeniami od Ely'ego i ode mnie, a było tego trochę. To nie ban. Obraził się, jego sprawa. Może szukał powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 W dniu 19.12.2018 o 21:07, Alonzo napisał(a): Zawieszanie Ignazz za reakcję na kolejna kontuzję w jego teamie jest nie fair. To reagowałby tutaj. W dziale NBA nikt nie ma obowiązku znajomości jego składu z zabawy i nie ma też potrzeby mieszania tych dwóch światów bez przerwy, a zabawa zaczęła ustawiać też pisanie w dziale NBA. Temat po temacie, wpis po wpisie, byle pisać. "Bo się nudzi". Są granice, a to, że część forum mogła powiązać wpis z zabawą, nie jest żadnym usprawiedliwieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 to też jest dobre: http://www.e-nba.pl/topic/6009-los-angeles-lakers-201819/?p=640744 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) to od ely'go czy od Ciebie? nie szukał powodu, napisał jednozdaniowca, bo Dragić to jego drugi najlepszy gracz w beGM, gdzie jest bardzo aktywny i na pewno jednozdaniowców nie wali do tego jego niby "kolega" ely do tego rękę przyłożył? Edytowane 19 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi