julekstep Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Nigdy nie musiałem szukać pracy, ani pisać CV. No to znalazł się Kacper! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 To teraz musisz wytłumaczyć, bo kompletnie nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 To teraz musisz wytłumaczyć, bo kompletnie nie wiem o co chodzi Sam żeś (dla niepoznaki!) pytał o jego foty podforum obok. Ty spryciarzu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 k****, ten Kacper xD znam go tylko jako syna Mariusza To mnie zmyliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Syn Mariusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Myślę, że to akurat odpowiedni temat. Chciałbym oficjalnie zgłosić tego 'leszcza' -> http://www.e-nba.pl/user/1970-baptizia/. Nie dość, że prowokuje na forum, to w prywatnych wiadomościach też szacunku nie ma. Dostał ignora, ale przed tym epitety w stylu "pizdo' i inne tego typu wypełzły spod jego brudnych paluszków. Zwykły internetowy szczur. Szczerze to nie interesuje mnie ile jest na forum, ile napisał postów i kim jest, bo dla mnie taka postawa to dramat. Nie potrafi zachować kultury wypowiedzi, nie ma szacunku do drugiego i taki ban może pozwoliłby mu przemyśleć to i owo. Żenujący użytkownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Myślę, że to akurat odpowiedni temat. Chciałbym oficjalnie zgłosić tego 'leszcza' -> http://www.e-nba.pl/user/1970-baptizia/. Od tego masz przycisk "zgłoś" który jest przy każdym poście przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Od tego masz przycisk "zgłoś" który jest przy każdym poście przecież. No to już wiemy kto odpowiada za sprawę vasquiego SHAME! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 No to już wiemy kto odpowiada za sprawę vasquiego SHAME! To nie ja, choc jednego usera przyznaje ze mam na sumieniu. Zreszta kto na tym forum mial do vasquiego wiecej cierpliwosci niz ja? Choc nie ukrywam ze nie tesknie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ja nie wiedziałem o tej opcji zgłoś. Jak January jeszcze raz opisze rudego znajdę ten przycisk. )). Nasze forum nigdy nie było takie zabawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ja nie wiedziałem o tej opcji zgłoś. Hall of Fame, najwięcej postów na forum... ale wstyd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Nie jestem złośliwy. Ja się tylko dziwie. Ale. Czekaj. Sprawdzę na Tobie. Może Matek Ciebie wypierdoli ;€)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Nie gustuję w facetach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Tez tak myśle ze Flooou to brzmi kobieco Fluber to jak niemiecka farba. Twardo i męsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Fluber to jak niemiecka farba. Twardo i męskoFilmu Flubber chyba tez nie widziales:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Moja Dziewczyna urodziła się po 1997 roku i mam bana ba starsze filmy. Sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 No to już wiemy kto odpowiada za sprawę vasquiego SHAME! Vasqueza zbanowali? Świat stał się odrobinę lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Vasqueza zbanowali? Świat stał się odrobinę lepszy. Tylko na 90 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Tylko na 90 dni W sumie zastanawiam się czy jakby wyciąć jakieś standardowe wątki (bo on dość powtarzalny) i dodać kilka zmiennych to czy taki vasquobot nie byłby sensowniejszy od samego usera (a i pustkę po nim by wypełnił) Edytowane 7 Grudnia 2018 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Za ile ostrzeżeń jest ban? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi