RappaR Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Zgłaszam swoją kandydature na moda Dobre, popieram. A tak kończąc żarty ja bym wsadził jeszcze Ignazza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Po szybkiej konslutacji modow P_M zostanie zaraz dodany do grona moderatorow. Mamy jeszcze jedna kandydature, ktora byla rozwazana jakis czas temu, ale o tym ewentualnie pozniej, musimy sie dowiedziec, czy nadal aktualne. a jakbyscie mieli jeszcze jakies sugestie co do funkcjonowania forum... to dawajcie znac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Żeby być modem trzeba być fanem Lakers czy o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Żeby być modem trzeba być fanem Lakers czy o co chodzi ? Dziwnie wymawiasz obiektywizm ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Żeby być modem trzeba być fanem Lakers czy o co chodzi ? Pewnie tą drugą kandydaturą był LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Żeby robotę można było dostać tak szybko jak moda tutaj to miałbym mniej zmartwień na głowie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Pewnie tą drugą kandydaturą był LAF A on nie jest za Clippers? Ale jeśli jeszcze kogoś uda się dodać, to się zdziwicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 A on nie jest za Clippers? Mi się wydaje, że on jest ogólnie za LA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jeśli by wam odpowiadała moja kandydatura to why not, na forum często siedzę, jeśli jest jakiś licznik godzin, to podejrzewam, że będę w czołówce jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 jest OK Nie martw się, na pewno jesteś pod tym względem 1# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Informuje, ze kandydaturea, ktora ciagle gdzies przewijala sie w wewnetrznych rozmowach modow, wlasnie doszla do finalu i 4 ostatnim modem jest ely3. Tym samym na chwile obecna temat dalszego wyboru modow pozostawiam za zamkniety. Bedzie tez dobra przeciwwaga do fanow lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Z następnym moim postem, który zostanie skasowany, przestaję udzielać się w dziale NBA. Buziaczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Za takie ultimatum powinien być ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Niesamowita parodia. Na jakiej zasadzie usuwane są posty? Może zróbmy jakieś wybory jednak, lub przywróćmy samego Matka do tej roli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 ogólnie to nie mam nic do kasowania postów (części), jednak boli mnie co innego wchodzę na forum po środkach odurzających, piszę coś (ok, może coś do usunięcia), wstaję rano, nie ma postów i nie wiem czy je napisałem czy tylko mi się tak zdawało zaburza to moją równowagę psychiczną i uważam, że powinienem wiedzieć czy i co mi wykasowano cobym się nie zastanawiał nad tym zbytnio mam nadzieje, że ktoś mnie słyszy, bo ten temat jest w jakimś dziwnym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 temat wałkowany milion razy, już lepiej liczyć na to, że na forum pojawi się Gortat i zaprosi wszystkich na wakacje do Orlando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Chociaż temat twojej ksywy metlik rozwiazany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse James Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Zmieńcie moderatorów, są fatalni, a szczególnie matek i Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Zmieńcie moderatorów, są fatalni, a szczególnie matek i Kubbas moderatorzy są odbiciem użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Od modów proszę z daleka, bo robią dobrą robotę Obserwuję ich pracę od dawna i jest spoko Jessie jesteś rookasem więc się nie wychylaj Polecam Dom zły i instrukcję jak należy pić/wychylac się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi