RappaR Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłaszam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jak zresztą to nie wiem,ale że RappaR się nie zapisał - total szok! Iggy chciał być 12y, spełnijmy wiec jego wolę. maiło byc 16 nie 12 ale nie będę szczegółowy i upierdliwy ciekawe czy pokłócimy się o datę post Jordan? 1. LBS 2. kucio 3. january 4. Reikai 5. blackmagic 6. julekstep 7. P_M 8. SlaKB 9. Gregorius 10. Rappar 11. Iggy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Ignazz dobrze wiemy, że chciałbyś 16kę Edytowane 16 Grudnia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Czyli już jest komplet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Teraz już tak 1. LBS 2. kucio 3. january 4. Reikai 5. blackmagic 6. julekstep 7. P_M 8. SlaKB 9. Gregorius 10. RappaR 11. barcalover 16. Ignazz Kiedy draft Pany? Wysyłać prośbę do Lo o polosowanie? Dobra wysłana już Edytowane 16 Grudnia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ja bym poczekał jeden dzień, może 16-tka się zbierze. Tak czy siak można się już chyba zacząć zastanawiać nad dokładnymi ustaleniami. Sezony 98/99-13/14? (nie uwzględniałbym obecnego sezonu, bo to wprowadza zamieszanie). ilu zawodników draftujemy? (moja propozycja 8 dla 12tu drużyn, 9 dla 16tu). System losowania taki jak ostatnio?. Dla gracza wybieramy 2 letni okres? (czyli odpadają rookies z sezonu 13/14 i gracze kończący kariere w sezonie 98/99). Co po drafcie? matchupy standardowe? tabelka (za która jestem jak najbardziej, ogólnie trzeba uprościć to co dzieje się po samym drafcie, żeby znów się zabawa nie posypała). Kto będzie głosował? (lista osób spoza uczestników zabawy) chyba tyle mi na szybko przychodzi do głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 98/99 do 13/14 dla mnie ok Gramy w 12 chyba, że do draftu zgłoszą się dodatkowe osoby Co do rotacji moja propozycja to 8 + 1 poza rotacją wymienialny w razie potrzeby czyli łącznie 9 co wy na to? Był problem z dobrym wypełnieniem pozycji myślę, że taki manewr byłby ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 ooo pomysł z ankietą (np na głownym forum nba) jest w dechę (szczególnie jak ma być tabelka) czyli plan byłby taki: draft --> krótki opis swojego zespołu -->głosowanie tutaj (osoby biorące udział + 'grono jurorów'?) ---> ankieta na glównym forum NBA ? przy 12-tu teamach byłbym jednak za 9 osobową rotacją (myślę, że znajdzie się 108 sensownych graczy z tego okresu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) LBS napisał mi, żeby przeprowadzić losowanie. użyłem tej strony i wyszła taka kolejność: 1. RappaR 2. Reikai 3. SlaKB 4. kucio 5. Ignazz 6. blackmagic 7. P_M 8. barcalover 9. january 10. LBS 11. Gregorius 12. julekstep Edytowane 16 Grudnia 2014 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 rozumiem, że od teraz nie piszemy o graczach jeszcze nie wybranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 no z #5 to mi się nie ostanie..... chetnie zrobie pick up czyli oddam pick z roku nastepnego jest 4 gigantów i reszta ciut słabsza więc oj ta #5 boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Może ktoś pewnego pg weźmie Iggy nie trać nadzieji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 czytałem że Reke Evans to top#5 a Anthony Davis to klasa sama w sobie więc może? CP3 gra przedni football także jak ktoś weźmie Rondo to się nie zdziwię i pamietajcie że Gasol był ważniejszy niz KB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jak z draftem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 no z #5 to mi się nie ostanie..... chetnie zrobie pick up czyli oddam pick z roku nastepnego jest 4 gigantów i reszta ciut słabsza więc oj ta #5 boli Jakich 4? Kobe Lebron Duncan Wade Dirk Garnett Shaq. Jak dla mnie jak już to trójka Duncan Shaq Lebron odstaje i dalej już wyrównanie w takiej zabawie szczególnie, gdzie patrzymy nie na longevity, ale peak. no z #5 to mi się nie ostanie..... chetnie zrobie pick up czyli oddam pick z roku nastepnego Wybacz, za długo już w tej zabawie czekam na możliwość piknięcie pewnego wyspiarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Wybacz, za długo już w tej zabawie czekam na możliwość piknięcie pewnego wyspiarza Joel Freeland? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Joel Freeland? Niekoniecznie o te wyspy mi chodziło trochę dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) RappaR nie blefuj, wszyscy wiemy kto idzie z #1 i z których lat nawet. Ciekawe jak osuną się Wess, Wade, Tmac czy Howard. Puki draft nie rozpoczęty chyba można tak pisać? Edytowane 16 Grudnia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 RappaR nie blefuj, wszyscy wiemy kto idzie z #1 i z których lat nawet. Ciekawe jak osuną się Wess, Wade, Tmac czy Howard. Puki draft nie rozpoczęty chyba można tak pisać? Nie blefuję, idzie z pierwszym pickiem TD21 z 02/03. A już na pewno idzie z pierwszym w latach, gdzie topowy wysoki się na bank nie ostatnie do 24, a fajnych SF jest akurat sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Szok, niedowierzanie, konsternacja oraz totalny mindfuck. Dojrzewasz nam PS. Iggy raczej Cię już u siebie nie ugości Kiedy start draftu? Niedziela ok dla Was? Edytowane 16 Grudnia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi