BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Zankyou no Terror - świetny tytuł z po prostu wyborną muzyką, do tego wymarzona fabuła dla wszystkich socjopatów jestem w połowie i pożeram kolejne odcinki, no miazga https://www.youtube.com/watch?v=nLVy50LnLMM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 zankyou no terror dzziabanka - genialny był tn serial pull the trigger on this world Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 to jeszcze ode mnie piękny romantyczny film na święta, łezka leci czasem https://www.youtube.com/watch?v=sR00hgnKz1w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 jestem bardzo pozytywnie zaskoczony pierwszymi odcinkami - intrygujące na pewno, ładna kreska, ciekawe postacie, lecę dalej z serią https://www.youtube.com/watch?v=vcuCPFddeF8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 zankyou no terror dzziabanka - genialny był tn serial pull the trigger on this world szkoda że tak mało odcinków było no i ostateczny wybór główynch bohaterów dosyć smutny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 szkoda że tak mało odcinków było no i ostateczny wybór główynch bohaterów dosyć smutny ale właśnie dlatego zostanie w pamięci na długo jako genialne dzieło, gdyby zrobili kilka sezonów to by się rozlazło z takich tasiemcowych próbowałem ogladać Monster i na pewnym etapie wysiadłem totalnie zmęczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Oglądam Baka and test i mam wrażenie, że tytułowym idiotą jest widz, który jest to w stanie obejrzeć. Zdecydowanie najgłupsza i najbardziej prymitywna rzecz jaką widziałem od dawna. Nie mniej mimo oczywistych gagów, śmieję się tak samo jak przy Tomie i Jerrym, kiedy kolejny raz obrywa młotkiem. Guilty pleasure at it's best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Polecam wszystkim Puella Magi Madoka Magica, mimo że skierowana dla dzieci kopia czarodziejek księżyca, ogląda się to niesamowicie przyjemnie. Czasami miło obejrzeć coś naprawdę pozytywnego i optymistycznego. Nawet taka scena z 3 odcinka jak Maki się cieszy, że poznała nowych przyjaciół mimo całej swojej słodkości nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 http://sport.tvp.pl/36885366/powrot-kultowej-serii-kapitan-tsubasa-w-tvp must see! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 https://shinden.pl/series/51228-angolmois-genkou-kassenki fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Hanneman Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 https://shinden.pl/series/51228-angolmois-genkou-kassenki fajne No to teraz rozumiem, dlaczego rozczarowała cię końcówka "Ślepnąc od Świateł"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Właśnie zacząłem Re:creators, ponieważ miałem do tego odesłanie z Last Action Hero. Naprawdę świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Kakegurui - dość oryginalne i na swój sposób unikatowe anime. Overall nie jest to wybitna pozycja pod żadnym względem, ale broni się w swej konwencji dając przy tym niezłą rozrywkę Children of the Whales - początek intrygujący, ale niestety im dalej w las tym gorzej, zbyt łzawo, ckliwie i pseudo-dramatycznie, a szkoda. Edytowane 5 Lutego 2019 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Goblin Slayer coś świetnego. Ale w sumie mocno dziwi - anime, które zaczyna się od brutalnego gwałtu i dzieciobójstwa, pokazanego na ekranie, a nie wspomnianego, jest koniec końców, romantyczną komedią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Hanneman Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Goblin Slayer coś świetnego. Ale w sumie mocno dziwi - anime, które zaczyna się od brutalnego gwałtu i dzieciobójstwa, pokazanego na ekranie, a nie wspomnianego, jest koniec końców, romantyczną komedią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 W tym sezonie najbardziej mi podchodzi chyba Kaguya-Sama: Love is War - fajna romantyczna komedyjka z absurdalnym poczuciem humoru i luźną fabułą. Na bieżąco oglądam też Yakusoku no Neverland, ale jestem trochę rozczarowany, myślałem, że będzie bardziej mrocznie a akcja nieco szybsza, do takiego Made in Abyss to w ogóle nie ma podlotu. Co drugiego sezonu Kakegurui to mnie niestety zmęczył i znudził, o ile jedynka była jeszcze w miarę świeża, to tutaj przeginają pałę i z hazardem ma to coraz mniej wspólnego - tanie zabiegi w postaci ucinania palców i podtruwania, a głębi psychologicznej totalne zero. Obejrzę jednak jak wyjdzie cały sezon, bo postać głównej bohaterki jest po prostu cudownie popierdolona w główkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Mob Psycho 100 - absolutnie przekozackie oba sezony, nie mam się do czego przyczepić: złożone postacie, intrygująca fabuła, świetna muzyka, genialne dynamiczne walki, kreska dość specyficzna i trochę komiksowa (piękną bym jej nie nazwał), ale ja akurat lubię taki styl, do tego jest w tym anime pewna głębia i pozytywne przesłanie must watch moim zdaniem https://www.youtube.com/watch?v=nJlmcQA_dVQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 netflixowe Flavors of Youth - klasyczne okruchy życia, historia może mało odkrywcza, trochę w stylu Makoto Shinkaia ale nie do końca ale ta kreska i kolory o matko - petarda jak nie wiem warto obejrzeć, cieplutkie i wzruszające, na pochmurny dzień w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Houseki no Kuni to najlepsza rzecz na jaką ostatnio trafiłem - mało znane i niedocenianie bo zrobione głównie w technice 3D, ale jakże pęknie + świetne postacie, muzyka, jest trochę akcji, trochę zabawnie, trochę wzruszająco, no i piekny, dziwny świat, do tego trochę psychodeliczne animacje perełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Obejrzałem pierwszy sezon Castlevanii na netflixie - zapowiada się sympatycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi