RappaR Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ech, oglądam SAO 2. Ma dużo gorsze postacie od Crest of the Stars, gorszą fabułę, w dziurę jaka oddziela ich spójność i wewnętrzną logikę dałoby się wepchnąć ego Kayne Westa, a jednak ogląda mi się to lepiej tylko z powodu tego, że ktoś lepiej rozpisał dialogi. Jakby ktoś był zainteresowany z tym, że dawno nie odświeżałem i sporo anime nie ma. http://myanimelist.net/profile/rappar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ech, oglądam SAO 2. Ma dużo gorsze postacie od Crest of the Stars, gorszą fabułę, w dziurę jaka oddziela ich spójność i wewnętrzną logikę dałoby się wepchnąć ego Kayne Westa, a jednak ogląda mi się to lepiej tylko z powodu tego, że ktoś lepiej rozpisał dialogi. <br /><br />Jakby ktoś był zainteresowany z tym, że dawno nie odświeżałem i sporo anime nie ma.<br />http://myanimelist.net/profile/rappar<br /><br />nie ogladaj tego scierwa <br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 <br /><br />nie ogladaj tego scierwa <br /> Nie mam nic, co by aktualnie mieściło się u mnie w kategorii watchable. Ale że ścierwo to wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Teraz w sezonie zimowym wychodzi anime które może na prawdę podbić topki : Boku dake ga Inai Machi. Polecam obczaic. Na myanimeliscie ocena 8.75/10 po 2 odcinkach wypuszczonych, a ludzie którzy czytają mange mówią że trzyma poziom cały czas.<br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 a co byscie polecili po Death note? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Cowboy Bebop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Kompletnie mnie nie przekonał. Masz jakby co wyżej mój MYL. Tak w ślepo polecam FMA: brotherhood, do tego jest na YT w HD. Jak to masz obejrze to Code Geassa, One Punch Mana, Attack on Titan i Kisejuu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Kompletnie mnie nie przekonał. Masz jakby co wyżej mój MYL. Tak w ślepo polecam FMA: brotherhood, do tego jest na YT w HD. Jak to masz obejrze to Code Geassa, One Punch Mana, Attack on Titan i Kisejuu. Niech sie nie wzoruje na twoim malu bo jak wiemy jesteś gościem z oryginalnym gustem i wszystko oceniasz inaczej niż pospolity osobnik Chociaż wszystkie tytuły które tutaj RappaR zapodał to wybitne animce, może oprócz AoT, który dla mnie akurat jest średniakiem. a co byscie polecili po Death note? nie ma anime ktore jest podobone do tego, ale polecam Steins;Gate lub Code Geas, szczególnie to pierwsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 polecam każdemu One Outs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ja jestem na etapie avatar last airbender i legenda Korry. I nieśmiertelnych kucyków pony. Naruto mnie przeraża : czesc humorystyczna całkiem całkiem ale jak sie biorą za walkę treningowa to jest 5 minut stania patrzenia na siebie i długich ujęć na stanie i patrzenie. Po czym kończy sie odcinek. Co bedzie przy prawdziwej walce? 40 minut długich ujęć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ja jestem na etapie avatar last airbender i legenda Korry. I nieśmiertelnych kucyków pony. Naruto mnie przeraża : czesc humorystyczna całkiem całkiem ale jak sie biorą za walkę treningowa to jest 5 minut stania patrzenia na siebie i długich ujęć na stanie i patrzenie. Po czym kończy sie odcinek. Co bedzie przy prawdziwej walce? 40 minut długich ujęć?? Nie spojleruj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 @Xamel Naruto to słabe anime dla mas, dlatego tak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Naruto do czasu walki z Painem (W Shippuddenie ok. 160 odcinka) było spoko, ale później to tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Jak już mam polecić dlugiego shounena o przyjaźni, walce w jakimś celu i udoskonalaniu sie to polecam zassac Hunter x Hunter 2011. Top 5 na malu, prawie 200 odcinkow obejrzalem w 8 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Oglądacie jeszcze DBS? Bo ja nadal tak i w trakcie dzisiejszego odcinka poczułem się znowu jak dzieciak! Bezcenne uczucie! Co za świetny moment i cały odcinek zresztą. Nie mogę się doczekać następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ja od jakiegoś czasu nie oglądam, ale nie ze względu na poziom DBS tylko brak czasu, bo akurat ta saga z Champą rozpoczęła się całkiem fajnie. Niedługo mam zamiar wrócić do oglądania (skończyłem chwilę przed rozpoczęciem turnieju) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 To wracaj, wracaj. Saga z Champa zdecydowanie ciekawsza, a dzisiejszy odcinek jest jak dotąd najlepszym co spotkało DBS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Baccano - całkiem niezła, zakręcona seria, barwne postacie, ciekawa fabuła i klimat mocna 7-ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 God Eater - na podstawie gry (której nie znam, nie grałem) też całkiem przyjemne i nie był to stracony czas. Trochę odrzuca czasami duża ilość CGI i komputerowej animacji. Bohaterowie nie tak ciekawi i złożeni jak w Baccano, ale nadal jest to dobra rozrywka w postapokaliptycznym klimacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi