double. Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 To bardzo polecam. Najlepsze sportowe anime jakie powstało, do tego o naszym ukochanym sporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Też są jakieś super rzuty jak super strzały w Tsubasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Też są jakieś super rzuty jak super strzały w Tsubasie? Dokładnie tak. Każda drużyna ma gwiazdę z swoim specjalnym "super" zagraniem, tak to mniej więcej wygląda, ale całe anime kręci się w okół tytułowego Kuroko, specjalisty od passów i Kagamiego, dzieciaka, który przyjechał z USA i podbija japońskie boiska na turniejach licealnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Może kiedyś przy czasie zobaczę, odcinków widzę, że jest dość mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Może kiedyś przy czasie zobaczę, odcinków widzę, że jest dość mało. 3 sezony po 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Też są jakieś super rzuty jak super strzały w Tsubasie? Super rzuty to mało powiedziane, każdy koszykarz ma swoją super moc. Nazywanie tego anime koszykarskim to mniej więcej poziom nazywania Code Geassa anime o współczesnej Japonii(no, za 2 lata).1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 to w końcu anime, bez tych "mocy" to.nie byłoby sensu robić z tego animca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 A oglądał ktoś Buzzer Beater? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 to w końcu anime, bez tych "mocy" to.nie byłoby sensu robić z tego animca Jakoś Slam Dunk się udał bez widzenia w przyszłości, trafiania absolutnie każdego rzutu i niewidzialności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 A oglądał ktoś Buzzer Beater? Slabe i nudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 One Punch Man - zakochałem się kompletnie. Odcinki oglądam po kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Szkoda że pewnie będzie trzeba długo czekać na kolejny sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Właśnie mi newsfeed pęka w postach o tym. Co to je? Obejrzyj, krótkie a zajebiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Podeślij coś, gdzie mogę to zobaczyć online. http://shinden.pl/anime/44701-one-punch-man/episodes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jestem totalnym abnegatem jeśli chodzi o Anime i jedyną styczność jaką miałem do tej pory to: Dragon Ball Pokemony Muminki Steins Gate Death Note ale ten One Punch Man jest zajebsity - wjechałem z 6 odcinkiem pod rząd. Z anmi, które na pewno wjedziesz mega to jeszcze Code Geass, Attack on Titan, Fullmetal Alchemist i Kisejui. Generalnie mało seriali mogę polecić z równym przekonaniem co te anime. Ja jeszcze uwielbiam Haruhi, Full Metal Panic, Tengen Toppa Gurren Lagann, ale one są już bardziej specyficzne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Pewnie ostatecznie sprawdzę. Skończyłem One Punch Mana. Czekam na nowy odcinek. Seria sztos. Jest jeszcze jedno OAV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 jak ktoś potrzebuje długiego i dobrego animca, a do tego jest fanem Dragan Balla to musi zobaczyć Huntera x Huntera 2011<br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dzisiaj ten dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 jesli co niedziele tylko czekam na odcinek anime to znaczy, że serio jest dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Chyba też zacznę oglądać tego One punch man, bo poziom żenady w DBsuper zaczyna mnie irytować. Tylko powiedzcie mi czy nie lepiej najpierw przeczytać mangę? Jak to wygląda? Bo z doświadczenia wiem, że manga potrafi być dużo lepsza od anime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi