Cloud Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) Obejrzałem 4 odcinki i jak do tej pory akcja jest identyczna jak w filmie Battle Of Gods, więc nie wiem czy warto oglądać Nowe rzeczy pewnie pojawią się może koło 20odc(tak strzelam). Tzn też nie aż tak nowe, bo to będzie akcja z kinówki, która wyszła w tym roku. Także już zupełnie nowe wątki pewnie pojawią się za około rok(też strzelam). W każdym razie, oby następne walki były lepiej animowane, bo to co odjebali w 5 odc, to jest skandal. Poziom hejtu był bardzo wysoki i słusznie. Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 polecam wszystkim Gangsta., zajebisty klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Pojawiło się coś hitowego w ostatnim czasie mało japońskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Gangsta. jest uważana za hit na tą chwile. Reszta raczej średnia, teraz wychodzi One Punch Man (4 odcinek) którego manga to już klasyka w Japonii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Gangsta. jest uważana za hit na tą chwile. Reszta raczej średnia, teraz wychodzi One Punch Man (4 odcinek) którego manga to już klasyka w Japonii Właśnie skończyłem I ep One punch man co wyczaiłem z mylu i faktycznie dobra komedia. Mocna abstrakcja, ale warto obejrzeć. To gangsta też pewnie spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Noragami Arogato trzyma wysoki poziom, ale do tego trzeba sobie walnac pierwszy sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 One punch man polecam wszystkim fanom komedii, nawet tym, którzy nienawidzą anime. Szczególnie osobom, którzy lubią bajki seriale o superbohaterach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Zacząłem Mirai Nikki i o ile anime mi się średnio podoba, to jak dla mnie HBO albo showtime powinno kupić licencję i zrobić serial wedle tego pomysłu. Aż myślę czy by samemu nie przesłać e-maila, może by ktoś przeczytał go i się zasugerował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Zacząłem Mirai Nikki i o ile anime mi się średnio podoba, to jak dla mnie HBO albo showtime powinno kupić licencję i zrobić serial wedle tego pomysłu. Aż myślę czy by samemu nie przesłać e-maila, może by ktoś przeczytał go i się zasugerował. Akurat Mirai Nikki to dobre anime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Zależy co rozumiemy przez dobre. Jak dla mnie jest przede wszystkim kompletnie zmarnowanym genialnym pomysłem. Ale faktycznie jest na tyle dobre by obejrzeć je w całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Diabeł pracuje na pół etatu - całkiem zgrabne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 właśnie skończyłem całą serię Fate. Polecam bardzo każdemu kto lubi anime pełne pięknych walk. Zajebista animacja, jedna z najlepszych jakie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Great Teacher Onizuka - klasyk komedii anime. właśnie odswiezylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Great Teacher Onizuka - klasyk komedii anime. właśnie odswiezylem. Manga jest znacznie lepsza i do tego znacznie dłuższa, i bardziej odważna. W sumie od razu napiszę, że całkiem niedawno też oglądałem klasyka - Cowboy Bebop. Jak ktoś nie widział, to bardzo polecam. Świetne anime i do tego coś całkiem innego, to w zasadzie całkiem nowy gatunek jak to jest szumnie opisane w tle openingu. Do tego muzyka, to pierwsza klasa - cały czas słucham i w ogóle się nie nudzi, niesamowita sprawa. Edytowane 16 Listopada 2015 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Cowboy Bebop to było pierwsze anime w moim życiu, on mnie zachęcił do tych chińskich baj. Opening powala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Mi się Bebop nie podobał, może dlatego, że wolę anime fabularne, a nie epizodyczne. Podobnie Samurai Chaploo mi kompletnie nie podszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 no Champloo to anime bardzo w stylu bebopa i mi na przykład bardzo się spodobało. Ja ze swojej strony polece mało znane, ale bardzo.dobrze oceniane Kaiji, chociaż to kolejny animec epizodyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Mi się Bebop nie podobał, może dlatego, że wolę anime fabularne, a nie epizodyczne. Podobnie Samurai Chaploo mi kompletnie nie podszedł CB tak do końca epizodyczny nie jest, co jakiś czas przewija się główna fabuła i do tego dochodzą też relacje między załogą Bebopa. Wszystko się naprawdę fajnie zazębia i całkiem dobrze się kończy. Cowboy Bebop to było pierwsze anime w moim życiu, on mnie zachęcił do tych chińskich baj. Opening powala Ending też jest świetny. Jedyna rzecz w której oglądałem każdy opening i ending. Edytowane 17 Listopada 2015 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 a Kuroko no basket to chyba nawet nie trzeba pytać czy ktoś oglądał czyż nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Pierwsze słyszę, ale ja nie jestem aż takim fanem anime, raczej mało oglądam w porównaniu do innych. A ze sportowych to widziałem Tsubase i Piłke w grze. Edytowane 17 Listopada 2015 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi