Skocz do zawartości

Sezon 2014/15 Liga II West

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest możliwość zmiany w której będę mógł wywalić gościa, który grał w dzisiejszym dniu?

wiem, że to fajna opcja dla nerwusów bo można ochłonąć, ale nie zawsze jest czas na czekanie aż Yahoo uaktualni dany dzień.

W naszej lidze nie da rady, w innych ligach w których gram nie ma tym problemu więc to kwestia ustawień w comish tools.

Nie można tego zmienić, bo gramy wg ustawień Daily-Today, a nie Daily-Tommorow. To powoduje, że gracza, którego pobierasz możesz od razu wstawić do składu, choćby było to minutę przed rozpoczęciem spotkania, ale za to nie możesz go wyrzucić do zakończenia przetwarzania. W rozwiązaniu, którego oczekujesz, a które jest wg mnie znacznie gorsze, pobieranego z fasów gracza możesz wstawić dopiero na kolejny dzień, co dopiero może być frustrujące.

A na twoją przypadłość rozwiązanie jest proste - nie wstawiać do aktywnego składu kolesi, co do których dopuszczasz wywalenie i będzie po problemie :smile:

Edytowane przez washko

Dopiero 1/4 sezonu, nie ma co przesądzać. Jedna kontuzja i wszystko może się posypać w jednej chwili.

Zlituj się Matek, starczy mi już tych kontuzji, nie prorokuj następnych :P A co do ilości meczów to nadrabiam jak mogę, część ligi już praktycznie w tym dogoniłem. Co nie zmienia faktu, że druga połowa ligi ma mocno nadgrane mecze, co też zakrzywia tabelę na totalach.

brakujące mecze będzie stopniowo coraz trudniej wartościowo zastąpić

Cały czas jest podobnie. Ale na koniec sezonu, gdy gwiazdy odpoczywają przed playoffami masa scrubów dostanie kilka spotkań po 30-40 min. Wtedy wystarczy kilku takich wyłapać :)

Sopockie Trefliki tracą do Sixers (3 miejsce) na średnich już 8 punktów.

Jak tak dalej pójdzie to szybko poznamy trojkę która awansuje do 1 ligi:/

Pierwsze slysze zeby to byl powod do zmartwienia dla kogos z tej trojki ;-)

Zreszta dopoki sa nierownosci w rozegranych meczach i mozliwe kontuzje dlugoterminowe to nic nie jest przesadzone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.