SiXers Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ehh czekam jak na ścięcie. Wczoraj Love zszedł z bólem kolana, ale okazało się, że tylko skurcz. Dziś oczekiwanie na wyrok w sprawie kolana Gasola... Danny Green sam tego wózka nie pociągnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Serio nikt nie chce ładującego trójki Sullingera??? W zamian oczekuję tylko innego wysokiego, ale takiego, który poblokuje w zamian za te nieszczęsne trójki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Czy jest możliwość zmiany w której będę mógł wywalić gościa, który grał w dzisiejszym dniu? wiem, że to fajna opcja dla nerwusów bo można ochłonąć, ale nie zawsze jest czas na czekanie aż Yahoo uaktualni dany dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jasne, że można. Sam dziś tak zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nawet jak go masz na aktywnym slocie? Mi wyskakuje "A player has already played and is no longer editable for today. (Error #174)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Aaa, tego już nie wiem. Nie sprecyzowałeś, bo ja wywaliłem gościa z ławki. Ale wydaje mi się, że wystawionego typa nie da rady, bo nie został jeszcze "zaksięgowany" w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 W naszej lidze nie da rady, w innych ligach w których gram nie ma tym problemu więc to kwestia ustawień w comish tools. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) W naszej lidze nie da rady, w innych ligach w których gram nie ma tym problemu więc to kwestia ustawień w comish tools. Nie można tego zmienić, bo gramy wg ustawień Daily-Today, a nie Daily-Tommorow. To powoduje, że gracza, którego pobierasz możesz od razu wstawić do składu, choćby było to minutę przed rozpoczęciem spotkania, ale za to nie możesz go wyrzucić do zakończenia przetwarzania. W rozwiązaniu, którego oczekujesz, a które jest wg mnie znacznie gorsze, pobieranego z fasów gracza możesz wstawić dopiero na kolejny dzień, co dopiero może być frustrujące. A na twoją przypadłość rozwiązanie jest proste - nie wstawiać do aktywnego składu kolesi, co do których dopuszczasz wywalenie i będzie po problemie Edytowane 6 Grudnia 2014 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Wszystko jasne, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Danny Green sam tego wózka nie pociągnie :/Jakby co Dannego chętnie kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jakby co Dannego chętnie kupię Problem w tym, że od kiedy Danny popija, trudno wycenić jego value Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Do sprzedania duet Young-Jones. Szukam dobrego podkoszowego, a powrót Jonesa wydaje się być coraz bliższy, więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Cholera, niezła kasa poszła na Butlera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Morrow po dwoch meczach nie zachwyca, Butlera mam w dwoch innych ligach idaje rade wiec licze ze przez pewien czas nie spadnie z cyferkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Pospieszyłem się również z wyoutowaniem Butlera Generalnie wkrótce stracę prowadzenie, ale to się w końcu stać musi. Jones nie wraca, Olynyk stracił S5, teraz to samo Lin, na ta chwilę nie ma kim grać. No jest słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Sopockie Trefliki tracą do Sixers (3 miejsce) na średnich już 8 punktów. Jak tak dalej pójdzie to szybko poznamy trojkę która awansuje do 1 ligi:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dopiero 1/4 sezonu, nie ma co przesądzać. Jedna kontuzja i wszystko może się posypać w jednej chwili. Poza tym pomału tabelka na średnich może zakrzywiać obraz, a brakujące mecze będzie stopniowo coraz trudniej wartościowo zastąpić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dopiero 1/4 sezonu, nie ma co przesądzać. Jedna kontuzja i wszystko może się posypać w jednej chwili. Zlituj się Matek, starczy mi już tych kontuzji, nie prorokuj następnych A co do ilości meczów to nadrabiam jak mogę, część ligi już praktycznie w tym dogoniłem. Co nie zmienia faktu, że druga połowa ligi ma mocno nadgrane mecze, co też zakrzywia tabelę na totalach. brakujące mecze będzie stopniowo coraz trudniej wartościowo zastąpić Cały czas jest podobnie. Ale na koniec sezonu, gdy gwiazdy odpoczywają przed playoffami masa scrubów dostanie kilka spotkań po 30-40 min. Wtedy wystarczy kilku takich wyłapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Sopockie Trefliki tracą do Sixers (3 miejsce) na średnich już 8 punktów. Jak tak dalej pójdzie to szybko poznamy trojkę która awansuje do 1 ligi:/ Pierwsze slysze zeby to byl powod do zmartwienia dla kogos z tej trojki ;-) Zreszta dopoki sa nierownosci w rozegranych meczach i mozliwe kontuzje dlugoterminowe to nic nie jest przesadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 wrzuci ktos ta tabelke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi