Skocz do zawartości

Sezon 2014/15 Liga II East

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mogłem się doczekać tej tabelki dzisiaj :nevreness:  Na średnich 11 punktów przewagi nad czwartym miejscem + największa liczba rozegranych gier w lidze (co oznacza, że moje średnie byłyby lepsze gdybym nie grał rezerwowymi) + wymiana Jamala Crawforda i rezerwowego u mnie Bradleya na Brandana Wrighta i DeMara DeRozana. Jeżeli Curry będzie zdrowy do końca sezonu, to powinienem to utrzymać :nevreness:

Tak z ciekawosci, jakiemu czynnikowi lub czynnikom bys przypisal swoj dotychczasowy sukces?

Bo naklepales tych trejdow tyle, ze z zewnatrz mozna sie pogubic ;-)

Kupie szczęścia. Zwłaszcza pod względem kontuzji. Poza tym być może taktyce na drafcie, czyli brać gości, których cena była moim zdaniem atrakcyjna, a potem przesuwać ich do zespołów, którym ci zawodnicy pasowali do taktyki.Tylko Bosh jest ze mną od draftu do teraz. Deal z Currym przesunął mnie do górnej połówki tabeli, reszta to kosmetyka. A jeśli chodzi o taktykę na sezon, to moment w którym zdecydowałem o tym, że nie będę się przejmował skutecznością z gry. Podejrzewam, ze w 99 ligach na 100 w tym składzie nie byłbym pierwszy, nie prowadzę w żadnej innej lidze w tej chwili.

No i zamiana na ligi z Tizzem, to było kluczowe :nevreness:

7 tydzień. Fluber z dużą przewagą nad resztą stawki. Ja w ciągu czterech dni straciłem 11 punktów (i z mozołem znowu odrabiam), więc nikt nie może być pewien awansu. Klaruje się za to powoli skład spadkowiczów, choć trzeba wziąć poprawkę, że w Liva nie gra ostatnio Cousins.

Rank	Team		GP	FG%	FT%	3PTM	PTS	REB	AST	ST	BLK	TO	TOTAL	GM
1	Six Sigma	261	6,0	12,0	15,0	12,0	5,0	7,0	14,0	9,0	14,0	94,0	fluber 
2	Obroncy Krzyza	238	15,0	13,5	14,0	7,0	3,0	2,0	4,0	13,0	15,0	86,5	Axd/Marci
3	Love's Broken H	237	13,0	13,5	1,0	13,0	12,0	10,0	3,0	10,0	9,0	84,5	Qooniu
4	Goran Tragic	233	12,0	10,0	13,0	9,0	4,0	11,0	1,0	11,0	11,0	82,0	Chicken2
5	POLAND STRONK	249	8,0	9,0	4,0	15,0	13,0	6,0	11,0	7,0	6,0	79,0	gogalq 
5	Berdjusza	239	8,0	15,0	11,0	8,0	7,0	9,0	8,0	6,0	7,0	79,0	grubs/Ber
7	Tottenham Caval	234	5,0	5,5	10,0	5,0	15,0	13,0	9,0	12,0	4,0	78,5	Ledley 
8	Wazki Wroclaw E	258	10,5	8,0	8,0	10,0	8,0	5,0	13,0	4,0	10,0	76,5	Washko 
9	Geezers & Weird	231	8,0	7,0	9,0	6,0	14,0	8,0	12,0	8,0	3,0	75,0	Leszczur 
10	Rabblemasters	225	2,0	3,0	7,0	11,0	6,0	15,0	10,0	14,0	2,0	70,0	liv 
11	TrioCity	245	3,0	5,5	3,0	14,0	10,0	14,0	15,0	1,0	1,0	66,5	Racza 
12	lorak		254	14,0	1,0	2,0	1,0	11,0	1,0	7,0	15,0	13,0	65,0	Lorak
13	Tloki III Warsz	225	1,0	2,0	12,0	4,0	9,0	12,0	6,0	2,0	5,0	53,0	maryjan 
14	Dragon Mike	261	10,5	4,0	6,0	3,0	1,0	3,0	5,0	5,0	8,0	45,5	Szulim/Mi
15	klekoty		224	4,0	11,0	5,0	2,0	2,0	4,0	2,0	3,0	12,0	45,0	karl 

W kontuzji fluberowego Bosha można upatrywać szansy na jeszcze większe spłaszczenie czołówki ;) Jestem natomiast pozytywnie zaskoczony swoją pozycją. Myślałem że po tak słabym tygodniu zlecę poniżej 80pkt ;) Ciągle gram bez Terrence'a teraz dodatkowo miesiąc bez Robina... oby Len dobrze wykorzystał swoją okazję do gry.  

W kontuzji fluberowego Bosha można upatrywać szansy na jeszcze większe spłaszczenie czołówki ;) Jestem natomiast pozytywnie zaskoczony swoją pozycją. Myślałem że po tak słabym tygodniu zlecę poniżej 80pkt ;) Ciągle gram bez Terrence'a teraz dodatkowo miesiąc bez Robina... oby Len dobrze wykorzystał swoją okazję do gry.  

Bosh to małe piwo, w końcu ile można pauzować przez naciągnięcie mięśnia? Gorzej z Jabarim - zerwane ACL to koniec jego występów w tym sezonie dla mnie.

Udało się w ciągu dwóch dni zgarnąć Muhammada i Plumlee z FA. Trochę mogę spaść w wolnych, ale powinni zastąpić przez jakiś czas Bosha i Parkera, dopóki nie wróci Bosh własnie oraz DeRozan. Mam bezpieczny zapas meczów w tej chwili, więc w razie czego będę grał węższą rotacją.

Udało się w ciągu dwóch dni zgarnąć Muhammada i Plumlee z FA. Trochę mogę spaść w wolnych, ale powinni zastąpić przez jakiś czas Bosha i Parkera, dopóki nie wróci Bosh własnie oraz DeRozan. Mam bezpieczny zapas meczów w tej chwili, więc w razie czego będę grał węższą rotacją.

To faktycznie mogą być świetnie picki, więc powinieneś wykorzystać okazję i jednak nimi grać. Szczególnie Plumlee robi rażenie zbiórkami i skutecznością.

Pfff, nowość. Najbardziej wkurwia to, jak gracze codziennie zaglądają do ligi, a oferty wiszą dniami.

Dlatego ja piszę także na pma, bo zakładam, że niektórzy mogą być tacy sprytni, że wyłączyli sobie powiadomienia z yahoo i nic nie wiedzą, co się dzieje (a nie zwrócili uwagi, że wiszący trejd to do nich) ;]

Po prostu szkoda mi czasu, żeby kliknąć reject tak idiotycznej oferty. Za pierwszym razem gdy przyszła podobna dałem przeciwną ofertę starając się przebić tą jaką otrzymałem, ale po tym dostałem następną i już nie miałem zamiaru dalej się bawić. Gogalq powinien zrozumieć, że nic nie zdziała i cofnąć ofertę, a jak nie chce to będzie wisiała.

Jak mnie Gogalq zjebał 2 lata temu za nieodpowiadanie to teraz w ciągu dnia odpisuje :D

Nie no, na poważnie, jak widzę jakąś ofertę wymiany to staram się zawsze jak najszybciej reagować, prawie za każdym razem coś odpiszę.

No, nie licząc LM w tym roku, bo podchody MACKa po Gortata i Kawhiego, (mimo wielokrotnego odpisywania że absolutnie nie chcę ich oddawać) mocno irytują, i nie chce mi się nawet reagować :P

Po prostu szkoda mi czasu, żeby kliknąć reject tak idiotycznej oferty. Za pierwszym razem gdy przyszła podobna dałem przeciwną ofertę starając się przebić tą jaką otrzymałem, ale po tym dostałem następną i już nie miałem zamiaru dalej się bawić. Gogalq powinien zrozumieć, że nic nie zdziała i cofnąć ofertę, a jak nie chce to będzie wisiała.

LOL. To doprawdy zajętym człowiekiem musisz być, by szkoda Ci było zmarnować 5 sekund na kliknięcie reject :tongue:

Do tego dochodzi zresztą jeszcze jeden problem - póki nie klikniesz reject, to ten drugi nie ma pojęcia, że złożona oferta jest nie do przyjęcia, więc nie jest w stanie dać lepszej. Wychodzi z założenia, że analizujesz, a potem, że olałeś. Poza tym generalnie się tutaj jeszcze nie znamy, bo zasadnicza część gra ze sobą najwyżej drugi sezon, a biorąc pod uwagę jakie głupie - z mojej perspektywy - trejdy potrafią przechodzić, to trudno się dziwić i trudno zarzucać, że są tacy, którzy szukają ofiar. A może być też tak, że nie szukają ofiar, tylko kompletnie inaczej oceniają potencjał proponowanych graczy. Nie każdy musi w końcu opierać się na rankingach www.fb-ninja.com, BBM, czy yahoo.

Prowadzenie wciąż utrzymuję, ale jakbym przed sezonem wiedział, że na taki dzień, jak dzisiaj wystawiałbym skład:

Nick Young, Brandon Jennings, Shabazz Muhammad, Gorgui Dieng, Terrence Ross, Mason Plumlee, Marcin Gortat, Andrew Wiggins i Brandan Wright, to pomyślałbym, że jest już po moim sezonie :nevreness: 

Co do wymian - bądźmy poważni i odpowiadajmy, nawet jeżeli uważamy, ze wymiana jest nie do przyjęcia. Potem będą jakieś chryje, bo wymiana będzie wisieć przez miesiąc, ktoś z graczy z wymiany będzie out of season, to wtedy będziecie mieli czas , żeby zaakceptować? Szczerze wolę, żeby menedżerowie odpisywali mi jak Leszczur: "hehe", czy "buahahaha" i odrzucali, niż żeby te wymiany wisiały i wisiały. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.