wiLQ Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) LOL, w 3 minuty zebral sie komplet!! I do tego chyba wszyscy z tego forum? Gratulacje, zycze udanej zabawy i wrzuccie wyniki z podraftowa analiza ;-) A ci ktorzy sie nie zalapali niech sie laduja na nastepny mock i tyle. Swoja droga, ciagle mnie to jakos bawi jak wszystkie mocki puste, a jeden za pol godziny pelny ;-) Edytowane 23 Września 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Czekamy, czekamy. Ważne, żę w komplecie z forum, chociaż pewnie chętnych było więcej... 22 użytkowników przegląda temat. Ktoś wrzuci następny link? Edytowane 23 Września 2014 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ze 3 pierwszoligowców nawet. A tu jeszcze prawie miesiąc do draftu:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 słuchajcie! wam też nie działa przycisk leave draft... spróbujcie wcisnąć i zobaczcie co sięstanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Geez, wlazłem 21:31 a tu komplet... Wbiłem do drugiego lobby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 to wrzuć link! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Nie mogę, na komórce nie działa tu wklejanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy66 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Ja też wbije do następnego dajcie linka http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/mock_waiting?mlid=2192807&lobby=auction&ec=3&sr=6&sg=7# Chyba tutaj chłopaki wbijajta ;D Edytowane 23 Września 2014 przez siwy66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 tez wbilem do drugiego. dawajcie ludzie nazbieramy drugi pokój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/mock_waiting?mlid=2192807&lobby=auction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Dokładnie,ja też w drugim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jeszcze osiem miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 siedem ale nic sie nie rusza niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ze 3 pierwszoligowców nawet. A tu jeszcze prawie miesiąc do draftu:( Nawet pięciu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 siedem ale nic sie nie rusza niestety spokojnie, jeszcze 6 i 25 minut ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Do kompletu pewnie się uskłada, ale już chyba 100% z forum nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Ostatnie miejsce zostało: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/mock_waiting?mlid=2192807&lobby=auction Edytowane 23 Września 2014 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Czy komuś jeszcze zniknął jeden pokój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Ostatnie miejsce zostało:Juz nie, ale komplet 8 minut przed koncem to tez ladnie nawet jesli polowa mocka to obcokrajowcy. Tak czy inaczej imponujace zainteresowanie jak na koniec wrzesnia i jest glod draftowania ;-) Czy komuś jeszcze zniknął jeden pokój?Moze przy 2 kompletach powstaje trzeci? Edytowane 23 Września 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Powstał trzeci, ale zamiast 2 pełnych mam w podglądzie tylko jeden. Mam nadzieję, ze pokój się nie posypie, jak już kiedyś się zdarzyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi