Mentor Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Spoko, ja w każdym bądź razie postaram się być, tak około 22:20 to już będę na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/mock_waiting?mlid=2047671&lobby=auction#Ktoś za 10 minut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ja mogę teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 zaszalałem aby obczaić coś takiego: 1. Kawhi Leonard (SA - SG,SF) $45 2. Kevin Durant (OKC - SF,PF) $83 3. Andrew Wiggins (Min - SF) $15 4. Brook Lopez (Bkn - C) $40 5. Josh Smith (Det - SF,PF) $9 6. Brandon Knight (Mil - PG,SG) $1 7. Randy Foye (Den - PG,SG) $1 8. Amir Johnson (Tor - PF,C) $1 9. Wilson Chandler (Den - SG,SF) $1 10. Avery Bradley (Bos - PG,SG) $1 11. Terrence Jones (Hou - SF,PF) $1 12. Jodie Meeks (Det - SG) $1 13. Wesley Johnson (LAL - SG,SF) $1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Lopez za 40. Odwaznie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 wiem to było głupie poprawiłem w nocy na cos takiego ale 12 osób więc łatwiej o nizsze ceny: 1. Brook Lopez (Bkn - C) $25 2. Chris Paul (LAC - PG) $55 3. LeBron James (Cle - SF,PF) $69 4. Larry Sanders (Mil - PF,C) $3 5. Tim Duncan (SA - PF,C) $9 6. Isaiah Thomas (Pho - PG) $4 7. Nikola Pekovic (Min - C) $5 8. Tyreke Evans (NO - SG,SF) $5 9. Gerald Green (Pho - SG,SF) $6 10. Andre Iguodala (GS - SG,SF) $5 11. Tobias Harris (Orl - SF,PF) $1 12. Danilo Gallinari (Den - SF) $2 13. Mario Chalmers (Mia - PG) $5 były dziwne walki o graczy jak Monroe i takie tam a paru dobrych poszło za grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Jak Duncan idzie za $9, to znaczy, że coś jest nie tak Ja wczoraj taki team wydraftowałem: 1. Anthony Davis (NO - PF,C) $75 2. Tyson Chandler (Dal - C) $9 3. Ty Lawson (Den - PG) $30 4. Ersan Ilyasova (Mil - SF,PF) $5 5. Luol Deng (Mia - SF,PF) $12 6. Tony Parker (SA - PG) $15 7. Jeff Teague (Atl - PG) $12 8. Bradley Beal (Was - SG) $17 9. Greg Monroe (Det - PF,C) $8 10. Nikola Pekovic (Min - C) $10 11. Terrence Jones (Hou - SF,PF) $5 12. Terrence Ross (Tor - SG,SF) $1 13. Reggie Jackson (OKC - PG,SG) $1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 1. Jrue Holiday (NO - PG) $202. Al Horford (Atl - PF,C) $383. Joakim Noah (Chi - PF,C) $364. Eric Bledsoe (Pho - PG,SG) $215. Monta Ellis (Dal - PG,SG) $206. Marcin Gortat (Was - C) $167. Arron Afflalo (Den - SG,SF) $88. Gerald Green (Pho - SG,SF) $79. Darren Collison (Sac - PG) $810. J.J. Redick (LAC - SG) $911. Taj Gibson (Chi - PF,C) $512. Danny Green (SA - SG,SF) $613. Courtney Lee (Mem - SG,SF) $114 osób, ale były boty i to trzy lub cztery także zabawa się trochę popsuła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 2. Al Horford (Atl - PF,C) $38 3. Joakim Noah (Chi - PF,C) $36 Oho - ktoś postanowił założyć się z Bogami Fantasy o zdrowie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Oho - ktoś postanowił założyć się z Bogami Fantasy o zdrowie ;-) Jrue, Eric, JJ i Lee też nie są wzorcowymi okazami zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Jeżeli jakiemuś zawodnikowi przydarzył się fatalny sezon pod kątem urazów to nie kwalifikuję go z miejsca pod kategorię połamańca. Ostatnio kontuzji jest tyle, że nie sposób zgadnąć kto akurat urwie sobie kostkę, kolano, cycka czy plecy i straci przez to pół sezonu albo cały. Jestem przekonany, że taki Anthony Davis będzie chodził za gruby hajs a czy rozegra więcej spotkań niż Noah? Trudno wyczuć. Jrue poprzedni sezon miał wiadomo jaki, ale czy to już czyni z niego zawodnika podatnego na urazy i opuszczanie spotkań? Na tę chwilę co prawda nie wiem jeszcze nawet jak tam jego rehabilitacja, ale przed głównym draftem będziemy wiedzieć więcej i pewnie bym powtórzył wybór wiedząc, że jest zdrowy i będzie normalnie gotowy na start sezonu. Lee? Który? Courtney za dolca? Nie widzę większych problemów zdrowotnych na przestrzeni lat. Redick podobna sytuacja jak u Jrue, powinienem zakładać teraz, że co roku będzie miał takiego pecha? Być może, ale jednak nie pójdę w tym kierunku a nie liczę też na to, że moi zawodnicy muszą pograć +2000 minut w sezonie każdy.Albo wkręcam sobie opcję optymistyczną - skoro mam w składzie 4/5 graczy, którzy rok temu mieli szczególnie pechowe sezony pod kątem urazów to jakie są szanse, że w kolejnym roku będzie u nich podobnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Jeżeli jakiemuś zawodnikowi przydarzył się fatalny sezon pod kątem urazów to nie kwalifikuję go z miejsca pod kategorię połamańca. Ostatnio kontuzji jest tyle, że nie sposób zgadnąć kto akurat urwie sobie kostkę, kolano, cycka czy plecy i straci przez to pół sezonu albo cały. Jestem przekonany, że taki Anthony Davis będzie chodził za gruby hajs a czy rozegra więcej spotkań niż Noah? Trudno wyczuć. Dlatego dziwilem sie wyborowi Noah i Horforda. Obaj mają pokaźną kartotekę kontuzji. JRue tylko zwiększa ryzyko. Na razie chodzą słuchy ze będzie gotowy na camp, ale cholera wie czy mowa tylko o zdrowiu, czy rownież formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Jakiś Mock dzisiaj o 20 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Mozna sie jescze dolaczyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 jasne... slotów 15 pewnie i tak bedzie za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Nie wiem czy dobrze dołączyłem ponieważ są na razie dwie osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) aukcja nie standard flagrant faul za 7 minut? mało USA wchodzą później więc za szybko w 3 nie ma sensu grać Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 aukcja nie standard flagrant faul za 7 minut? mało USA wchodzą później więc za szybko w 3 nie ma sensu grać Dajcie link:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Malo luda. Za szybko. Za 2 godziny bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi