Graboś Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Ja może i bym się zgłosił, bo na forum bywam praktycznie codziennie, ale myślę, że na razie nie mam co się pchać do wyborów, po pierwsze dlatego, że i tak zapewne moderatorem bym nie został, a po drugie dlatego, że jak na razie to na forum nie jestem jeszcze nawet pół roku, więc nie spełniam jak narazie jednego z warunków upoważniających do głosowania, więc do startowania w wyborach tym bardziej się nie nadaje. Może za rok.. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Swojego udziału w zabawie nie potwierdziły narazie 3 osoby, które chcą to przemyśleć. Są to Monty, Van i greg00. Nie mówiłem, ze chcę przemyśleć, tylko że zgłoszę się pod koniec wyznaczonego terminu, bo chciałem zobaczyc jak sprawy się potoczą i ile będzie chętnych. Ale OK, oficjalnie zgłaszam swoją kandydaturę, będzie to dla mnie znowu honor i wyróżnienie, mam nadzieję, ze zostanę wybrany PS. Greg, nie ma dużo roboty, a korzyści finansowe sprawiają, ze warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travcka Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 te korzysci przemawiaja najbardziej, rowniez siee zglaszam, a co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 dobra zgłaszam się im więcej chętnych tym te wybory będą ciekawsze jeśli ktoś uważa, że mogę się nadawać do tego to w końcu czemu nie, zawsze to kolejny fan Lakers u władzy 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 zawsze to kolejny fan Lakers u władzy 8) Ja też po to startuje :twisted: Zawsze można poedytować, pousuwać posty Ignazza, Josepha i innych antyfanów Lakers :wink: EDIT by J Ok, czyli oficjalnie chętnych mamy już ośmiu. Mam nadzieję, że dziewiąty będzie greg00. PS: Zauważyliście, że od kiedy P został adminen to nabija sobie licznik jakimiś głupimi postami, czy tylko ja jestem taki spostrzegawczy :wink: A może admin nie potrafi używać przycisku Edit... PI3TR45: umiem, tylko nie widzę powodu, żeby robić taki burdel w poście Mich@lika i sprawiać, ze wszystko jest nieczytelne. Jest temat o wyborach modów, możesz zrobić tamat o wyborze admina. Nie rozumiem też czemu miałbym edytować czyjkolwiek post jeśli chciałbym zgłosić się do wyborów na moda. Nikt nie mówił przecież, że nie mogę. nie ma też o tym słowa w regulaminie tak więc skoro nie ma przeciwwskazań to chętnie pokandyduję. Podobnie jak Van i Mich@lik cieszę się z kolejnego fana Lakers u władzy :wink: im mniej haterów tym lepiej Napisalem tukilka zdań, któtre są dłuższe niż nie jeden post w tym temacie, a Twoim zdaniem nie zasługują na czytelność i bycie odrębym postem. Czemu? Czy to, że jestem adminem i wszędzie mogę edytować oznacza, że mam ciągle z tego korzystać? Opcji "Post Reply" mi nie zabrano :twisted: no ale jak wolisz Joseph To oczywiście żart i sztucznie przedłużana wypowiedź, ale jeśli poważnie masz jakieś konkretne zarzuty tomożesz to zrobić i w naszym dziale i tu. EDIT BY MICH@LIK: Ładnie żeście tu panowie nabzdryngolili :wink: Fajnie wiedzieć, że ktoś czyta moje posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 dlatego, że jak na razie to na forum nie jestem jeszcze nawet pół roku, więc nie spełniam jak narazie jednego z warunków upoważniających do głosowania, więc do startowania w wyborach tym bardziej się nie nadaje. Może za rok.. :wink:Hmm, teraz widze, ze w zasadzie rok temu (a w tym roku powielam ten mechanizm) nie bylo okreslone, kto moze kandydowac Ale uznajmy, ze zasady sa takie same, jak w wypadku glosowania. Czyli pol roku + minimum 50 postów z mozliwoscia dyspensy, jesli ktos sie wyroznia. Ty bys Graboś dostal taka dyspense na glosowanie, bo choc jestes krotko, to piszesz sporo i wyrozniasz sie. Co do innych to jeszcze musze zobaczyc, bo sie nie przyglądałem. IMO, jak chcesz to kandydature mozesz zglosic. Ludzie zadecyduja o twoim losie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 IMO, jak chcesz to kandydature mozesz zglosic. Ludzie zadecyduja o twoim losieNo to skoro mogę, to zgłaszam swoją kandydaturę, przynajmniej wybory będą ciekawsze, choć za wiele głosów i tak pewnie nie dostanę. P.S. Może przynajmniej fani Lakers będą na mnie głosować. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 P.S. Może przynajmniej fani Lakers będą na mnie głosować. :wink: Taa Graboś tylko nas tutaj jest z 4 czy 5 stałych bywalców a reszta to raczej za LAL nie przepada (to ile głosów przejdzie koło nosa), choć fajnie by było gdyby było tutaj grono moderatorów z żółto fioletowym sercem.. PS. No to zaczynam kampanie wyborczą: GO GO SIXERS, SIXERS :!: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 GO GO SIXERS, SIXERS :!: :wink: Wow jestem pod wrażeniem, najpierw avek, teraz takie hasła. Jeszcze będą z Ciebie ludzie! Zapraszam na forum Sixers 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 GO GO SIXERS, SIXERS :!: :wink: Wow jestem pod wrażeniem, najpierw avek, teraz takie hasła. Jeszcze będą z Ciebie ludzie! Zapraszam na forum Sixers 8) Musze przyznac Monty ze radosny i optymistyczny z Ciebie czlowiek; nawet z ironii stworzysz sobie powod do zadowolenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Zostal jeszcze tydzien na zglaszanie sie. Prosze sie nie bać Joseph wyzej juz pisal na czym to zajęcie polega, wiec nie bede powtarzal. Jak ktos regularnie zaglada na forum, to nie bedzie mial zadnego problemu z dotrzymaniem tempa itp. Bywanie zapewnia najwazniesze, czyli orientacje w tym, co dzieje sie na forum. Ktos bardziej sie orientuje w Innych, ktos w NBA, ale po to jest 5 modów, żeby wsrod nich byli i jedni i drudzy. A z widzenia wiem, ze wiekszosc z tych, ktorzy się wahali mówiac, ze są zbyt "jednodziałowi", i tak sa na tyle aktywni, że pewnie i tak do obu działów zaglądaja, choć moze nie czytaja tak gorliwie ktoregos z nich. Tak wiec czekam(y) na kandydatow jeszcze do konca tego (a w zasadzie przyszloego, bo dzis niedziela) tygodnia, a w przyszly weekend zaloze juz temat ze szczegolami dotyczacymi glosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 A co mi tam...też się zgłaszam. Na forum jestem +10 razy dziennie, więc czas na moderatorstwo znajde napewno. Zrobie chociaż konkurencje starszyźnie , bo wygrać raczej nie wygram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 To jest post przypominający o dobiegającym końca czasie na przyjmowanie zgłoszeń. Kto się wacha nich decyzję podejmie w ciągu najbliższych 2 dni. Oto oficjalnie zgłoszeni: Szak josephnba KarSp Mich@lik/Zmaziuu Kily Monty/Gumbi/Gumbas travcka Van Graboś Wróbel Są jeszcze: Pietras (nie głosujcie bo mu się w głowie poprzewraca ) i Fartman, który nie napisał konkretnie czy chce ubiegać się o stanowisko moda na takich zasadach jak to jest przewidziane, czy tylko do Innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi