Koelner Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Kiedy ostatnio dostali niesłusznego karnego w LM? sam kibicuje barcelonie ale juventusem wole tych drugich chociaz i tak czekam na odrodzenie milanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Milanowi teraz przydałby się taki Klopp jak już uporządkują formalnie sprawy w klubie, Silvio sprzeda udziały a nowi właściciele okażą się OK. Szanse na to jednak niewielkie moim zdaniem. Manchester City wydaje się być bezpiecznym typem na nowy klub Jurgena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) ciekawe czy Bayern zwolni tak jak reprezentacja Niemiec na mundialu Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Porto postawiło najgorszy auobus jaki widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Dżizas, ale masakra była. Trochę się Porto osrało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMamba Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Trochę? Wyszli z zamiarem postawienia autobusu, ale zapomnieli go wziąć. Szkoda, bo emocje skończyły się po kilkunastu minutach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Tylko mi się wczoraj lepiej oglądało Real bez Benzemy i Bale'a niż z nimi na boisku? A po drugim meczu pozostały w sumie tylko dobre memy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Bale może wpasuje się tam bardziej jak już odejdzie Cristiano, ale to jeszcze trochę czasu także nie wiadomo czy Walijczyk/Perez tyle wytrzyma. Benzema jest chimeryczny i to na dodatek grywa nie tyle meczami co falami. Okresy dobrej gry przeplata seriami spotkań słabszych, ale generalnie to dobry grajek i na miejscu Pereza zastanowiłbym się 10 razy przed decyzją o ewentualnej wymianie Karima na kogoś innego. We wczorajszym meczu niestety grał tylko jeden zespół, Simeone pokpił sprawę po całości i dobrze, że nie awansował. Jutro życzyłbym Barcelonie wylosowania Juventusu. Długo już czekam na taki mecz, czas przestać spać przy zapalonej lampce w strachu przed wybiegającym z szafy Zalayetą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Benzema to jest dziwny typ w sumie. Jest wolny, finisherem jest słabym, nie gra w powietrzu itd. - ogólnie mnóstwo ograniczeń, ale jak jest w formie to podaje jak chyba żaden inny ŚN i świetnie nadaje się do gry kombinacyjnej. Tylko że z tą formą jest tak, jak piszesz, Mentor i Karim wygląda często jak nieszczęście. W ogóle aż trudno było mi uwierzyć, że to już 12 lat minęło od ostatniego półfinału z udziałem Juventusu, a i tak przecież wszyscy czują, że oni wciąż nie pasują do tego etapu rozgrywek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Benzema to taki Sebastian Olszar światowej piłki. Niby wszystko jest po za umiejętnością wykończeniem akcji. Znacznie lepiej mu wychodzi kreowanie partnerów, a i chętnie wraca do defensywy i potrafi wspomóc drugą linię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Bo Benzema to nie jest typowa 9, tak jak piszecie jest świetny w grze kombinacyjnej i bardzo dobrze się rozumie z Ronaldo. A co do Bale'a to to co wystarczyło na angielską czyli dzida i do przodu nie starcza w Realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 pary półfinałowe LM bez zaskoczenia, Krystyna i spółka rewanż oczywiście też u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 gorące kulki były grane, wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) pary półfinałowe LM bez zaskoczenia, Krystyna i spółka rewanż oczywiście też u siebie Bez zaskoczenia to by było jakby Juventus wylosowała Barcelona. Przecież to oni, a nie Real, zawsze mają najłatwiejszych przeciwników + pomoc sędziów. Nie jestem fanem Realu, w sumie nawet go nie lubię, ale jak ktoś pisze głupoty, to trzeba reagować... Oto z kim grała Barcelona w poprzednich latach: 2010 Grupa: Szachtar, Rubin, Kopenhaga Dalej: Arsenal, Szachtar 2011 Grupa: Milan, BATE, V. Pilzno Dalej: Bayer Leverkusen, Milan 2012 Grupa: Spartak, Benfica, Celtic Dalej: Milan, PSG, wpierdol od Bayernu W 2013 już było w miarę normalnie, chociaż grupa łatwa Grupa: Milan, Ajax, Celtic Dalej: Man City, Atletico Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez puzonyyx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian277 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Oczywiscie Real ma zawsze latwych przeciwnikow...co z tego ze prawie co roku ma trudna grupe, trafil juz w cwiercfinale na ubieglorocznego finaliste...akurat to losowanie jest w miare sprawiedliwe. Bayern zasluzyl na jakiegos wymagajacego rywala po tym jak wczesniej wylosowal Szachtar i Porto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Bez zaskoczenia to by było jakby Juventus wylosowała Barcelona. Przecież to oni, a nie Real, zawsze mają najłatwiejszych przeciwników + pomoc sędziów. Nie jestem fanem Realu, w sumie nawet go nie lubię, ale jak ktoś pisze głupoty, to trzeba reagować... Oto z kim grała Barcelona w poprzednich latach: 2010 Grupa: Szachtar, Rubin, Kopenhaga Dalej: Arsenal, Szachtar 2011 Grupa: Milan, BATE, V. Pilzno Dalej: Bayer Leverkusen, Milan 2012 Grupa: Spartak, Benfica, Celtic Dalej: Milan, PSG, wpierdol od Bayernu W 2013 już było w miarę normalnie, chociaż grupa łatwa Grupa: Milan, Ajax, Celtic Dalej: Man City, Atletico czy ja w ogóle coś wspomniałem o Barcelonie ? te tabelki to sobie leć realmadryt.pl wklejać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nie trzeba było wspominać, z tamtego posta aż bije barceloniarstwem. Na realmadryt.pl nigdy nie byłem i nie zamierzam wchodzić. Jestem kibicem Widzewa i sympatykiem Arsenalu. A tutaj? Zwyczajnie reaguję na nieuzasadniony płacz. Nie spinaj się tak, bo ci spodnie pękną jak Guardioli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Kiedyś maiłem koszulkę Mehmeta Scholla, ale zawsze wolałem stać na bramce, bo tam zawsze dupy siadały. Jak inne osły biegały by pokazać swoją męskość w podrabianych korkotrampkach ja konwersowałem z płcią piękniejszą. Obok było boisko do kosza i tam sport bogów wydawał się czymś lepszym bo wszytko zależało od wysiłku całego zespołu, a nie stania i dłubania w nosie. Teraz o piłce mam takie odczucia jak bohaterowie tego serialu: over nad out! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 od czasu do czasu oglądam sobie LM, ale coraz mniej nie wiem jak inni ale mnie to coraz bardziej nudzi przepaść w LM pomiędzy największymi a średniakami się powiększa i to zdecydowanie bardziej niż w NBA (brakuje SC w LM) od 2010 do 2015 w półfinale - 5 Barca Bayern Real (skuteczność 5/6) trzeba być wielkim fanem Realu, Barcy, Bayernu czy angielskich klubów żeby co roku oglądać to samo oglądalność pewnie jeszcze rośnie ale zastanawia mnie gdzie jest ściana - i ciekawi mnie jak ta oglądalność wygląda w poszczególnych krajach Europy na przestrzeni ostatnich 10 lat - ciekawe czy są takie statystyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 od czasu do czasu oglądam sobie LM, ale coraz mniej nie wiem jak inni ale mnie to coraz bardziej nudzi tu to samo, coraz gorsza ta pilka z roku na rok, wiecej szachow niz ryzyka, wiecej grania na posiadanie pilki, nienawidze stylu ala Barcelona czyli gramy w pilkarskiego hokeja podania dookola pola karnego i w koncu jakos wepchniemy pilke do bramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi