RappaR Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Jak nie on to kto? Dla mnie to jest bezdyskusyjny GOAT i potwierdza to na bardzo wielu płaszczyznach. Cristiano Ronakdo>Messi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Gdyż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Gdyż każdy ma prawo do swojego zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Oczywiście, ale zawsze fajnie, gdy je potrafi jakoś rzeczowo uzasadnić. Po to m. in. jest forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Rappar twierdzi jednocześnie, że LeBron > Kobe i Ronaldo > Messi. Teraz pytanie gdzie się myli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Steven Gerrard w meczu przeciwko United Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Po takich akcjach jak ta nieuznana bramka Bale'a po asyście Ronaldo nasuwa się pytanie: kupieni czy po prostu bardzo głupi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Real co gra na razie.. Modrić z Kroosem wyglądają na najlepszy duet ŚP na świecie. Cristiano poza bramką też bardzo fajnie co mu się ostatnio nie zdarza. Benzema i Marcelo też super. Ogólnie cały zespół Realu wygląda świetnie. Messi z kolei coś niewidoczny. ciekawy jestem czy barca się obudzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Rappar twierdzi jednocześnie, że LeBron > Kobe i Ronaldo > Messi. Teraz pytanie gdzie się myli? Nigdzie, a to pierwsze to nawet dyskusji nie podlega. A Messi to dziś kompletnie niewidoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Po takich akcjach jak ta nieuznana bramka Bale'a po asyście Ronaldo nasuwa się pytanie: kupieni czy po prostu bardzo głupi? ale tam jak Benzema do Ronaldo podawał, to CR7 chyba był na spalonym a meczyk dobry, Real gra lepiej niz sie spodziewałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Macie jakiś dobry stream? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 http://sportslive.info/viewpage.php?page_id=1 mi nie tnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 ja patrze na bet365 bo w tym samym czasie zakłady live gram, ale nie polecam raczej bo małe okienko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 dzięki koelner, przynajmniej da się oglądać bo przez lagi odpuściłem pierwszą połowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Po takich akcjach jak ta nieuznana bramka Bale'a po asyście Ronaldo nasuwa się pytanie: kupieni czy po prostu bardzo głupi? Panie, tam był spalony CR7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 i wpizdu wylądował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Chetnie się dowiem co kieruje osobami uważającymi, że Ronaldo > Messi. Wszystko przemawia za Messim tak jak za LeBronem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 kolener Ci komentatorzy z tego streamu są po ostrych nosach czy tylko mi się wydaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 coś z nimi jest nie tak, ale na szczęście nie tnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi