barcalover Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Fani "poziomu premiership" nie wstrzelili się z dyskusją. Bad timing. E: No i jeszcze jedno: dzisiaj oglądaliście GOATa, jeśli oglądaliście mecz. Edytowane 18 Marca 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 City w Anglii jest bardzo silne, ale w Europie ciągle mają problemy. Nie wiem skąd to się bierze, ale fakt jest taki, że gdyby nie fatalna skuteczność, to dzisiaj na CN dostaliby takie samo lanie jak ogórki z La liga. Dziwna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian277 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Zagrali bez jakiegokolwiek pomyslu. Skoro nie mieli zamiaru jakos szalenczo atakowac to przynajmniej mogli troche lepiej zabezpieczyc tyly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 nie przebiłem się przez kilka stron tego bełkotu, ale hasło KOZA mi się w oczy rzuciło. GOAT jest tylko jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 nie przebiłem się przez kilka stron tego bełkotu, ale hasło KOZA mi się w oczy rzuciło. GOAT jest tylko jeden. Zabawne jest to, że przyszedłem do tego tematu napisać dokładnie to samo o dokładnie tym samym zawodniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 ....który nigdy nie zagrał w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Rzeczywistość jest brutalna: Hiszpania: 3 Francja: 2 Niemcy: 1 Italia: 1 Portugalia: 1 Tak naprawdę na moje to Arsenal zawalił sprawę, bo byłby bardzo ładny bilans. Kanonierzy to chyba w ogóle od lat najbardziej overrated team, zaraz obok City. Ale i tak w weekend będę oglądał ligę angielską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Arsenal był bardzo blisko, mieli sporo okazji zarówno w pierwszym jak i drugim meczu także niewiele zabrakło do heroicznego odwrócenia wyniku. Po wczorajszym meczu jestem okrutnie wściekły na żenującą skuteczność bo wynik idzie w świat a powinno być co najmniej 5 bramek na koncie Harta zakładając, że nie wszystkie setki się strzela. Przebieg meczu jednak zgodny z przewidywaniami i dobrze oddaje różnicę pomiędzy poziomem zespołów, żeby nie powiedzieć lig W niedzielę klasyk, już mnie telepie, ale to może przez to, że jeszcze wóda nie zeszła z wczoraj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Tak naprawdę na moje to Arsenal zawalił sprawę, bo byłby bardzo ładny bilans. Kanonierzy to chyba w ogóle od lat najbardziej overrated team, zaraz obok City. Ale i tak w weekend będę oglądał ligę angielską Arsenal nic nie zawalił przecież to był typowy Wenger i jego klub było blisko, walczyliśmy do końca, ta drużyna jest jeszcze w budowie. Przebieg meczu jednak zgodny z przewidywaniami i dobrze oddaje różnicę pomiędzy poziomem zespołów, żeby nie powiedzieć lig emotka nie potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 The last 27 elimination ties between Spanish clubs and foreign opponents in European competition: > 25 advanced (93%) > 2 eliminated Last 16 elimination ties between Spanish and English clubs: 15 Spanish clubs advanced (94%) 1 English club advanced (Chelsea-Barça '12) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 ja to wiem, ale sądząc po ostaniach kilku stronach bełkotu dużo jednak nie, nie musisz wygładzać emotkami swojej opinii, PD sportowo już dawno przegoniła BPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 @rahu Ciebie też to dziwi, że ktoś woli oglądać PL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 @rahu Ciebie też to dziwi, że ktoś woli oglądać PL? A co, Ciebie dziwi? Czy o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 PD sportowo już dawno przegoniła BPL Ukryć się nie da. Aczkolwiek nic nie poradzę, że jestem prosty chłop i wolę prymitywną kopankę na wyspach oglądać. Albo w Bundeslidze. Jak byłem w wieku podwórkowym to najlepsza we wszechświecie była podobno Serie A. Do teraz mam traumę jak przypomnę sobie oglądanie tej ligi. Mecze do wyniku 1-0 i w zasadzie koniec, bo potem bronili wszyscy, łącznie z sędziami. Oglądanie meczów Serie A powodowało, że miałem ochotę siadać do robienia pracy domowej. Koszmar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Seria A jest dla koneserów jak ja angielską się zawsze dobrze oglądało ale powoli bundesliga zaczyna jej robic konkurencje, angielska ma stare marki ktore przyciagaja, bundesliga ma tylko bayern i od biedy bvb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) Seria A jest dla koneserów jak ja angielską się zawsze dobrze oglądało ale powoli bundesliga zaczyna jej robic konkurencje, angielska ma stare marki ktore przyciagaja, bundesliga ma tylko bayern i od biedy bvb Jak dla mnie Bundesliga jest fajna ale nie dogoni atrakcyjnością nigdy PL, bo ta "od biedy BVB" to i tak nic w porównaniu do Bayernu. Król jest jeden. Wszelkie VfB, BVB, S04, BL to przystawki, które mogą mieć swoje 5 minut, ale Bawarczykom krzywdy na dłużej nie zrobią. A w Anglii nigdy nie wiadomo co się wydarzy. Tzn. wiadomo, ze Liverpool nic nie wygra, ale poza tym nic nie wiadomo. Serie A ma niby Juve, Inter i AC, ale co się dzieje z drużynami z Mediolanu? Oni teraz nie biją się o mistrza, a śnią o awansie do LE. To mocno wpływa na atrakcyjność, bo Roma czy Napoli to nie są rywale dla Juventusu. Edytowane 19 Marca 2015 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 A w Anglii nigdy nie wiadomo co się wydarzy. 2004–05 Chelsea 2005–06 Chelsea 2006–07 Manchester United 2007–08 Manchester United 2008–09 Manchester United 2009–10 Chelsea 2010–11 Manchester United 2011–12 Manchester City 2012–13 Manchester United 2013–14 Manchester City vs. 2004–05 Bayern Munich 2005–06 Bayern Munich 2006–07 VfB Stuttgart 2007–08 Bayern Munich 2008–09 VfL Wolfsburg 2009–10 Bayern Munich 2010–11 Borussia Dortmund 2011–12 Borussia Dortmund 2012–13 Bayern Munich 2013–14 Bayern Munich Statystyki znów są brutalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 ale o czym to ma świadczyć bo nie kumam? w Hiszpanii jest jeszcze gorzej, nie licząc poprzedniego sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 ale o czym to ma świadczyć bo nie kumam? w Hiszpanii jest jeszcze gorzej, nie licząc poprzedniego sezonu Że jeśli chodzi o mistrzostwo, to w Anglii grono faktycznych kandydatów jest mniejsze, niż w Niemczech na przestrzeni ostatnich 10 lat. A niektórym się wydaje, że jest inaczej. Dla Twojej informacji: w Hiszpanii nie jest gorzej, a dokładnie tak samo, jak w Anglii w ostatnich 10 latach (3 mistrzów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 ale dlaczego słowa "co się wydarzy" rozumiesz jako "kto wygra ligę"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi