LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 co oni teraz pokazali właściwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Teraz, fluber napisał: Tylko tu Valencia jest na spalonym. Najwyraźniej uznali ze strzelając gola brał udział w akcji już w tym momencie Nie masz wrażenia, że i obrońca i tylek bramkarza jest bliżej bramki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Teraz, matek napisał: Ukamienują tego bramkarza, bo co on odpierdala od początku meczu to mózg staje No tragedia, nie widziałem jeszcze chyba takiej popeliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Teraz, fluber napisał: Tylko tu Valencia jest na spalonym. Najwyraźniej uznali ze strzelając gola brał udział w akcji już w tym momencie Ale oglądasz piłkę pierwszy raz? Tu nie było podania do niego. Tysiąc goli widziałem, że zawodnik był na spalonym, podanie było do kogoś innego, po chwili dostał piłkę i był prawidłowy gol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 wg mnie to powinna byc czerwona dla bramkarza, koles wychodzi sam na sam z pusta bramka na kilka metrow do bramki a tu mu sie na chama w nogi wbija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Żółta a nie czerwona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Teraz, steve napisał: wg mnie to powinna byc czerwona dla bramkarza, koles wychodzi sam na sam z pusta bramka na kilka metrow do bramki a tu mu sie na chama w nogi wbija Nie no, sięgał piłki, nie sięgnął, nie było na chama, intencją była piłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Teraz, steve napisał: wg mnie to powinna byc czerwona dla bramkarza, koles wychodzi sam na sam z pusta bramka na kilka metrow do bramki a tu mu sie na chama w nogi wbija Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 1 minutę temu, mcreativo napisał: Ale oglądasz piłkę pierwszy raz? Tu nie było podania do niego. Tysiąc goli widziałem, że zawodnik był na spalonym, podanie było do kogoś innego, po chwili dostał piłkę i był prawidłowy gol. Tu masz identyczny spalony z poprzedniej kolejki ligi francuskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Teraz, Cardi napisał: Nie no, sięgał piłki, nie sięgnął, nie było na chama, intencją była piłka. Złapał za piszczel celowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Teraz, ignazz napisał: Złapał za piszczel celowo Nie wiem, sięgał w kierunku piłki. Jak dla mnie sędzia się obroni, że tylko żółta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 1 minutę temu, Cardi napisał: Jak dla mnie sędzia się obroni, że tylko żółta. przed ścieńciem łba na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 o mają nawet swojego Milika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 4 minuty temu, Reikai napisał: No tragedia, nie widziałem jeszcze chyba takiej popeliny Teraz też był w innym świecie jak skasował typa Możliwe, że nie dogra do końca meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Cienki ten Katar jak sik pająka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 3 minuty temu, mcreativo napisał: Ale oglądasz piłkę pierwszy raz? Tu nie było podania do niego. Tysiąc goli widziałem, że zawodnik był na spalonym, podanie było do kogoś innego, po chwili dostał piłkę i był prawidłowy gol. imo to tez oni uznali, ze ten zawodnik co glowa walczyl o pilke z bramkarzem, ze jego stopa byla kilka cm na spalonym, ale jak mozna cos takiego gwiznac w ogole, sedzia nie sprawdzal w monitorze, zadnej linni nie namalowali, mialo sie promowac ofensywe, a nie gwizdac centymetrowe spalone, mi to przypomnialo rzut Duranta z Milwaukee, takie cos teraz jako spalone gwizdza xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Katar nie dogra w jedenastu. Co akcja to kartka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 1 minutę temu, steve napisał: imo to tez oni uznali, ze ten zawodnik co glowa walczyl o pilke z bramkarzem, ze jego stopa byla kilka cm na spalonym, ale jak mozna cos takiego gwiznac w ogole, sedzia nie sprawdzal w monitorze, zadnej linni nie namalowali, mialo sie promowac ofensywe, a nie gwizdac centymetrowe spalone, mi to przypomnialo rzut Duranta z Milwaukee, takie cos teraz jako spalone gwizdza xD Aaaa, ok uznali, że to ten co walczył o tą piłkę. No to przyznaję rację, nie zaważyłem tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 przypominam, że na Varze jest młody Listkiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi