eF. Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 - Mam nadzieję, że mnie uszanujecie: jestem gejem - takie słowa pojawiły się na koncie Casillasa. Internautów mogła zszokować również odpowiedź Carlesa Puyola na wpis Casillasa. Były stoper Barcelony napisał: "Nadszedł czas, by opowiedzieć naszą historię". Wpis Ikera Casillasa po kilkudziesięciu minutach został usunięty. Następnie bramkarz wyjaśnił, że doszło do włamania na jego konto. No dobra, ale konto Puyola nie było zhakowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 1 minutę temu, eF. napisał: - Mam nadzieję, że mnie uszanujecie: jestem gejem - takie słowa pojawiły się na koncie Casillasa. Internautów mogła zszokować również odpowiedź Carlesa Puyola na wpis Casillasa. Były stoper Barcelony napisał: "Nadszedł czas, by opowiedzieć naszą historię". Wpis Ikera Casillasa po kilkudziesięciu minutach został usunięty. Następnie bramkarz wyjaśnił, że doszło do włamania na jego konto. No dobra, ale konto Puyola nie było zhakowane Skąd to info? Skłaniałbym się bardziej do teorii Ćwiąkały - akcja społeczna (np. przed MŚ, wiadomo jak tęczowych traktuje się w Katarze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eF. Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 7 minut temu, Cardi napisał: Skąd to info? Skłaniałbym się bardziej do teorii Ćwiąkały - akcja społeczna (np. przed MŚ, wiadomo jak tęczowych traktuje się w Katarze). https://talksport.com/football/1214818/iker-casillas-hacked-tweet-gay-real-madrid-spain/ Może Ćwiąkała mieć rację, ale jeśli tak, to słabo to wyszło. Cringe 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 21 minut temu, eF. napisał: Może Ćwiąkała mieć rację, ale jeśli tak, to słabo to wyszło Chyba nie tak słabo skoro o tym piszemy nawet na niszowym forum o koszykówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 To ze my o tym piszemy to pikuś Onet wrzucił o tym artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 No to jedna strata pkt jak w banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 1 godzinę temu, Koelner napisał: No to jedna strata pkt jak w banku a ile druzyn wychodzi, jedna a druga w barazach? nie zdziwie sie jak Czesi u siebie nas zleją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Teraz, steve napisał: a ile druzyn wychodzi, jedna a druga w barazach? nie zdziwie sie jak Czesi u siebie nas zleją. po tym zachowaniu liczę że Wyspy Owcze nam urwą pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 (edytowane) 31 minut temu, Koelner napisał: po tym zachowaniu liczę że Wyspy Owcze nam urwą pkt no Iwanski mowil ze wygrali w tym roku z Turcja i Litwą, takze na wyjezdzie remis niewykluczony "Bezpośredni awans na Euro 2024 wywalczą po dwie najlepsze drużyny z każdej grupy. O pozostałe trzy miejsca rywalizacja toczyć się będzie w barażach". zepsuli i obnizyli poziom euro i eliminacji powiekszeniem druzyn do 24 na turnieju. z piecio druzynowej grupy wchodza dwie lol i jeszcze baraze, jaki sens jest to ogladac, bysmy weszli na Euro 2024 nawet skladem z Ekstraklasy. Edytowane 10 Października 2022 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 4 godziny temu, steve napisał: no Iwanski mowil ze wygrali w tym roku z Turcja i Litwą, takze na wyjezdzie remis niewykluczony "Bezpośredni awans na Euro 2024 wywalczą po dwie najlepsze drużyny z każdej grupy. O pozostałe trzy miejsca rywalizacja toczyć się będzie w barażach". zepsuli i obnizyli poziom euro i eliminacji powiekszeniem druzyn do 24 na turnieju. z piecio druzynowej grupy wchodza dwie lol i jeszcze baraze, jaki sens jest to ogladac, bysmy weszli na Euro 2024 nawet skladem z Ekstraklasy. Pod warunkiem, że w napadzie zagra Ishak, w pomocy Josue i Amaral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Ogólem przy 24 zespołach to trudno by jakakolwiek znacząca repra nie awansowała. Jak grupa śmierci to Anglia, Włochy, Ukraina i Macedonia, to sorry. Zresztą te grupy poziomem same mówią za siebie i będzie z nich SZEŚĆ zespołów Grupa H: Dania, Finlandia, Słowenia, Kazachstan, Irlandia Północna, San Marino. Grupa I: Szwajcaria, Izrael, Rumunia, Kosowo, Białoruś, Andora. Grupa J: Portugalia, Bośnia i Hercegowina, Islandia, Luksemburg, Słowacja, Liechtenstein. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Jak ktoś pamięta lata '90 i początek lat w nowym millenium to kibice marzyli o tym aby repra jechała na jakikolwiek turniej. Teraz kibice narzekają, że gramy w za słabej grupie eliminacyjnej. W d...ch się poprzewracało od tego dobrobytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 3 minuty temu, Kepler napisał: Jak ktoś pamięta lata '90 i początek lat w nowym millenium to kibice marzyli o tym aby repra jechała na jakikolwiek turniej. Teraz kibice narzekają, że gramy w za słabej grupie eliminacyjnej. W d...ch się poprzewracało od tego dobrobytu. Ale pi****lenie z takich grup to Miro Trzeciak i Andrzej Juskowiak to wychodzą hat-trickami co mecz, a Jerzy Brzęczek byłby niczym Deschamps na MŚ 98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eF. Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 (edytowane) Oto najlepsi piłkarze w historii według magazynu "FourFourTwo": 1. Leo Messi 2. Diego Maradona 3. Cristiano Ronaldo 4. Pele 5. Zinedine Zidane 6. Johan Cruyff 7. George Best 8. Franz Beckenbauer 9. Ferenc Puskas 10. Ronaldo A tutaj cała lista, czyli TOP100: https://www.fourfourtwo.com/features/ranked-the-100-best-football-players-of-all-time EDIT: Chciałem tylko dodać od siebie, że wrzuciłem to jako ciekawostkę, bo ta lista TOP100 miejscami to jest grube nieporozumienie i bywa naprawdę bekowa, a za brak pewnych wybitnych piłkarzy na tejże liście powinni raczej zamknąć tę stronę w pizdu, bo się mocno ośmieszyli, tudzież się po prostu skompromitowali Edytowane 10 Października 2022 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Godzinę temu, eF. napisał: Oto najlepsi piłkarze w historii według magazynu "FourFourTwo": 1. Leo Messi 2. Diego Maradona 3. Cristiano Ronaldo 4. Pele 5. Zinedine Zidane 6. Johan Cruyff 7. George Best 8. Franz Beckenbauer 9. Ferenc Puskas 10. Ronaldo A tutaj cała lista, czyli TOP100: https://www.fourfourtwo.com/features/ranked-the-100-best-football-players-of-all-time EDIT: Chciałem tylko dodać od siebie, że wrzuciłem to jako ciekawostkę, bo ta lista TOP100 miejscami to jest grube nieporozumienie i bywa naprawdę bekowa, a za brak pewnych wybitnych piłkarzy na tejże liście powinni raczej zamknąć tę stronę w pizdu, bo się mocno ośmieszyli, tudzież się po prostu skompromitowali Boniek, Lato i Deyna zawsze przed Runejem, Stoiczkowem, Hagim, Weah, Zanettim itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eF. Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 10 minut temu, jack napisał: Boniek, Lato i Deyna zawsze przed Runejem, Stoiczkowem, Hagim, Weah, Zanettim itd Przede wszystkim Lewandowski, jak go może nie być na tej liście? + Totti, Del Piero, Raul, Nedved, Gerrard, Rivaldo, Cannavaro, Kahn, Pirlo, Ramos, Nesta, Lampard, Suarez (i jeszcze paru innych, nie chce mi się wymieniać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Kepler napisał: Jak ktoś pamięta lata '90 i początek lat w nowym millenium to kibice marzyli o tym aby repra jechała na jakikolwiek turniej. Teraz kibice narzekają, że gramy w za słabej grupie eliminacyjnej. W d...ch się poprzewracało od tego dobrobytu. w 92 na Euro grało 8 druzyn, teraz gra 24. przecież to polowa krajów Europy gra na tym turnieju (odejmijmy jeszcze ogórków Lichetenstein, Gibraltar, Andorre, San Marino, (Luksemburg sie ostro poprawił, ale tez nie awansuje powalczy o 4 miejsce z Islandią co najwyzej, Wyspy Owcze mozna tez wyjąć, bo nawet jak wyrwa komus punkty to jest ostatnie pewnie lub przedostatnie miejsce w grupie za każdym razem, Watykan, Monako nie maja repry)), dodaj Izreal, Azerbejdżan i rozbij UK na 4, te eliminacje to flaki z olejem pierwsze Euro jakie pamiętam to bylo 00 w Holandii i Belgii, gdzie było 16 drużyn i to jest chyba najlepsze Euro jakie widziałem, niesamowita Holandia z Kluivertem, van der Sarem, Davidsem, Seedorfem, Bergkampem, Overmarsem, Stamem, bracmi de Boer, Cocu etc., to byla naprawdę konkretna paczka, która tak naprawdę była najlepsza na tyvh ME, 6:1 z Jugosławią w ćwierćfinale, a w półfinale nie trafili 2 karnych i przegrali w karnych z Włochami :) Toldo w sumie uratował Włochów, Holandia pokonała wtedy w grupie Francję i myślę, że u siebie byliby zdecydowanym faworytem w finale, mógłbym w sumie postawić ryzykowna tezę, że to była najlepsza Holandia w historii, na równi z Holandią z Cruyffem, potem van Bastenem, Koemanem i Rijkaardem, ale jednak sporo lepsza niż 2010 z Robbenem, byc moze nawet najlepsza w historii. Edytowane 10 Października 2022 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 46 minut temu, jack napisał: Boniek, Lato i Deyna zawsze przed Runejem, Stoiczkowem, Hagim, Weah, Zanettim itd listy nie sprawdzałem ale jak Ci wyszedł Lato przed Zanettim czy Weah to nie wiem 12 minut temu, steve napisał: w 92 na Euro grało 8 druzyn, teraz gra 24. przecież to polowa krajów Europy gra na tym turnieju (odejmijmy jeszcze ogórków Lichetenstein, Gibraltar, Andorre, San Marino, (Luksemburg sie ostro poprawił, ale tez nie awansuje powalczy o 4 miejsce z Islandią co najwyzej, Wyspy Owcze mozna tez wyjąć, bo nawet jak wyrwa komus punkty to jest ostatnie pewnie lub przedostatnie miejsce w grupie za każdym razem, Watykan, Monako nie maja repry)), dodaj Izreal, Azerbejdżan i rozbij UK na 4, te eliminacje to flaki z olejem pierwsze Euro jakie pamiętam to bylo 00 w Holandii i Belgii, gdzie było 16 drużyn i to jest chyba najlepsze Euro jakie widziałem, niesamowita Holandia z Kluivertem, van der Sarem, Davidsem, Seedorfem, Bergkampem, Overmarsem, Stamem, bracmi de Boer, Cocu etc., to byla naprawdę konkretna paczka, która tak naprawdę była najlepsza na tyvh ME, 6:1 z Jugosławią w ćwierćfinale, a w półfinale nie trafili 2 karnych i przegrali w karnych z Włochami :) Toldo w sumie uratował Włochów, Holandia pokonała wtedy w grupie Francję i myślę, że u siebie byliby zdecydowanym faworytem w finale, mógłbym w sumie postawić ryzykowna tezę, że to była najlepsza Holandia w historii, na równi z Holandią z Cruyffem, potem van Bastenem, Koemanem i Rijkaardem, ale jednak sporo lepsza niż 2010 z Robbenem, byc moze nawet najlepsza w historii. bylu lecisz na nostalgii, nie krytykuje bo sam uważałem dość długo Franxjw 98’ za najlepszy mundial piekne czasy, piłka była mało dostępna (klubowa to już w ogóle) wiec mecze grupowe z ME traktowało się jako najlepsze spotkania sezonu piekne czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi