jack Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Oglądałeś mecz? Oglądałem oba z Salzburgiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 1 minutę temu, jack napisał: Oglądałem oba z Salzburgiem. Villareal powinien jechać na rewanż z czterema golami zaliczki. Lekko licząc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 38 minut temu, fluber napisał: Villareal powinien jechać na rewanż z czterema golami zaliczki. Lekko licząc Ale mają jedną a Bayern u siebie to inny zespół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 7 godzin temu, fluber napisał: Oglądałeś mecz? Ja oglądałem. Jedno z najgorszych spotkań, jakie oglądałem od dłuższego czasu. A co tydzień oglądam United. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Tymczasem onet: Groźne starcie z udziałem Leona Goretzki miało miejsce pod koniec pierwszej połowy. Pomocnik zalał się krwią po starciu z Pau Torresem, ale po przerwie kontynuował grę. Z boiska zszedł dopiero w 62. minucie gry. Gwiazda Bayernu wróciła do gry po długiej przerwie związanej z kontuzją rzepki. Pomocnik rozegrał spotkanie z Freiburgiem w rozgrywkach Bundesligi, wyszedł również w wyjściowym składzie na kluczowy mecz z Villarrealem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 i cyk kolejne kilka baniek odprawy, ciekawe kto się teraz da upodlić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Bodo co za ekipa!!! ostatni raz przegrali......... 5 sierpnia a wcześniej w lipcu z Legią ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Liga farmerów straszyła Barcelonę? https://www.flashscore.pl/mecz/61VI4GpU/#/szczegoly-meczu/statystyki-meczu/0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bostonian Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 5 godzin temu, marzec napisał: Bodo co za ekipa!!! ostatni raz przegrali......... 5 sierpnia a wcześniej w lipcu z Legią ;] A w sumie to ciekawe ze i Slavia, druga druzyna pokonana przez Legie w eliminacjach tez calkiem udanie zameldowala sie w cwiercfinale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 (edytowane) 8 godzin temu, Cardi napisał: Liga farmerów straszyła Barcelonę? https://www.flashscore.pl/mecz/61VI4GpU/#/szczegoly-meczu/statystyki-meczu/0 Dobrze presowali, zagescili środek pola, zrobili wszystko by odciąć Busquetsa od rozgrywania, mieli pare naprawdę ciekawych sytuacji, do ok 60 minuty byli lepsi dzięki agresywnemu doskokowi i tez bardzo nijakiej Barcy w fazie budowania akcji. Później już widać ze nie dali rady fizycznie utrzymać tej intensywności. W sumie klasyczny mecz gdzie ta teoretycznie słabsza drużyna wychodzi ze wszystkim co ma najlepszego, a do tego gra na jakieś 110% zaangażowania. Edytowane 8 Kwietnia 2022 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Nagelsmann overrated trener mowilem od poczatku, gdyby nie przemocna kadra to by lige pewnie przegral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Znowu Legia VARszawa... Do Lecha sympatii nie mam żadnej, ale walczą o mistrza Polski i skandal, że przez nieudolność pewnych osób tracą szansę na 3pkt w takim meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 10 godzin temu, Braveheart22 napisał: Znowu Legia VARszawa... Do Lecha sympatii nie mam żadnej, ale walczą o mistrza Polski i skandal, że przez nieudolność pewnych osób tracą szansę na 3pkt w takim meczu. Niby do Lecha sympatii nie masz, ale piszesz o błędzie na korzyść o nic nie walczącej Legii, natomiast o błędzie w meczu Pogoni (walczącej z Lechem o tytuł) czy pomocy Lechowi w meczu z Wisłą to już nie wspomniałeś. Ale najwygodniej uderzyć w Legie mimo, że sędziowanie ostatnio w całej lidze jest fatalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 3 minuty temu, The Game 85 napisał: Niby do Lecha sympatii nie masz, ale piszesz o błędzie na korzyść o nic nie walczącej Legii, natomiast o błędzie w meczu Pogoni (walczącej z Lechem o tytuł) czy pomocy Lechowi w meczu z Wisłą to już nie wspomniałeś. Ale najwygodniej uderzyć w Legie mimo, że sędziowanie ostatnio w całej lidze jest fatalne. A może odniósł się tylko do meczu który oglądał ? Jak myślisz możliwe to jest ? I w ogóle miło, że odpowiedziałeś koledze na pytanie. 11 godzin temu, Braveheart22 napisał: Znowu Legia VARszawa... Do Lecha sympatii nie mam żadnej, ale walczą o mistrza Polski i skandal, że przez nieudolność pewnych osób tracą szansę na 3pkt w takim meczu. Ja bym tego nie gwizdnął. Nie było ruchu do piłki i żadnej celowości, czysty przypadek. Chłopak trzymał napastnika i akurat piłka trafiła, tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Sebastian napisał: A może odniósł się tylko do meczu który oglądał ? Jak myślisz możliwe to jest ? Skoro o Legii napisał "znowu" to raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Skoro o Legii napisał "znowu" to raczej nie Serio, a to wcześnie w poprzednich sezonach nie mówiło się, że VAR pomaga Legii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 7 minut temu, Sebastian napisał: Serio, a to wcześnie w poprzednich sezonach nie mówiło się, że VAR pomaga Legii ? Ja nie o tym. Ja tylko zanegowalem Twoja teze że w wypowiedzi chodziło o jeden mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi