Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, fluber napisał:

Brzmi jak opis trenera którego potrzebujemy. 

Ja się nie zdziwię jak się po meczu okaże że grał że złamana noga/zerwanym więzadle albo czymś podobnym

Raczej wygląda na naciagnieta dwójkę, ale już przed meczem była gadka, że Glik ma kontuzje, jaką to z pozycji tv jednak ciężko ocenić

Teraz, SlaKB napisał:

Raczej wygląda na naciagnieta dwójkę, ale już przed meczem była gadka, że Glik ma kontuzje, jaką to z pozycji tv jednak ciężko ocenić

U Ziela to samo. Szpital jak cholera. A wynik do przodu. Dziwne to wszystko :)

Teraz, Cardi napisał:

U Ziela to samo. Szpital jak cholera. A wynik do przodu. Dziwne to wszystko :)

Nie wiem czy takie dziwne, Szwecja to generalnie zespół na naszym poziomie, nasza kadra stała się trochę niedoszacowana, bo ostatnio z drużynami na naszym poziomie dostawaliśmy w łeb, ale jesteśmy średniakiem i czasem taki mecz uda się wygrać. :)

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał:

jaka maestria, najlepsza druga połowa w meczu o coś za naszego życia?

Ciężko stwierdzić bo karny padł bardzo szybko i ta bramka ustawiła drugą połowę. Nie wiem na ile ta lepsza gra w drugiej połowie to kwestia umiejętności naszych na ile presja jaka poszła na głowy Szwedów

Teraz, P_M napisał:

Ciężko stwierdzić bo karny padł bardzo szybko i ta bramka ustawiła drugą połowę. Nie wiem na ile ta lepsza gra w drugiej połowie to kwestia umiejętności naszych na ile presja jaka poszła na głowy Szwedów

Dodatkowo takim drużyną jak Polska czy Szwecja łatwiej gra się z kontry więc ta bramka była oczywiście kluczowa, ale tu Ameryki nie odkryłem

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał:

jaka maestria, najlepsza druga połowa w meczu o coś za naszego życia?

Z maestria to niewiele miało wspólnego, ale pomijając interwencję Szczęsnego po strzale forsberga to w 2 połowie po golu kontrolowalismy mecz i było zaskakująco spokojnie. Na ile to 120 minut z Czechami Szwedów a na ile to nasze umiejetnosci to trudno powiedzieć. 

Teraz, fluber napisał:

Z maestria to niewiele miało wspólnego, ale pomijając interwencję Szczęsnego po strzale forsberga to w 2 połowie po golu kontrolowalismy mecz i było zaskakująco spokojnie. Na ile to 120 minut z Czechami Szwedów a na ile to nasze umiejetnosci to trudno powiedzieć. 

Szwedzi nie za bardzo umieją w atak pozycyjny więc jak się cofnęliśmy już całkowicie po pierwszej bramce to walili głową w mur