rahu Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Gardzę. Brak słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 najgorsze, ze to czesto jest tak, ze kilku głabów sobie coś wymyśli, szmata wisi, a reszta nie wie ocb nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 a potem zdziwko czemu tak mało bogatych ludzie z PL nie chce inwestować w piłkę....w Arce tez ładna patologie dojebali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Najlepsza jest akcja oburzonych klientów firmy. Firmy która zasadniczo nie obsługuje klientów indywidualnych. rahu akcja na poziomie defensywy Interu z końcówki pierwszej połowy derbów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Padelli to jakaś kpina ... no k**** można?! Edytowane 9 Lutego 2020 przez rahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Kapitalne były te derby Mediolanu!! Ależ powrót Interu, wow. Z 0:2 wyciągnęli na 4:2, szacunek. Kto nie oglądał niech żałuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Bramka na 4-2 to był nokaut w pięknym stylu. A bramkarz Interu to jakaś porażka. Żal Napoli, szczególnie Insignie, że ten strzał przerzutką trafił w słupek. Ale jak nie wykorzystuje się takiej ilości sytuacji pod bramką, to co się dziwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 dobry gol milika prawie nie trafil z 3 metrow ;] swoja droga dawno nie bylo takiej szansy zeby w koncu zabrac tytul juve, atak jest z dwoch stron i oby sie udal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Za tydzień weryfikacja w bezpośrednim meczu. Lazio to leci chyba na oparach, tam ciagle jeden skład a ławka to dramat. Tu celem musi być LM i potem zakup ogarniętego bramkarza bo aktualnie to się tam odpieprza jakiś kryminał w bramce. Inter zdecydowanie ma szanse na mistrzostwo ale żeby to było nadal aktualne to musi pozostać na fotelu lidera po 1 marca bo będą niesieni wtedy ,,sukcesem” i mogą dojechać do tytułu :))) Napoli odżyło po przyjściu GG ale tam powinien być chyba cel tez na pucharze Włoch bo stamtąd przepustka do pucharów chyba najłatwiejsza To co się dzieje w SERIE A od 6 miejsca w dół to można tylko do Bundesligi porównać gdzie Lipsk strasznie sfrajerzyl w meczu z Bayernem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Inter ma teraz fajny układ kolejek. Jak będzie 3x3 to szanse na mistrza będą spore. rahu co nie tak z Sensim i kiedy wraca Lautaro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Martinez miał dwu-meczowego bana ale już wraca a Sensi to magik ale niestety podatny na kontuzje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 (edytowane) Nie wiem jakie są teraz wytyczne dyktowania karnych za rękę w polu karnym, ale to, co wczoraj gwizdnął ten pajac, nie mieści się dla mnie w ramach rywalizacji sportowej. Cały mecz błędy na korzyść Juve, ale ten karny, to żart. Może ktoś, kto zna się lepiej na przepisach wyprowadzi mnie z błędu, ale gwizdanie takiego gówna to dla mnie spore przegięcie. Trudno się dziwić, że Calcio jest gdzie jest. Edytowane 14 Lutego 2020 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 10 minut temu, Pablo81 napisał: Nie wiem jakie są teraz wytyczne dyktowania karnych za rękę w polu karnym, ale to, co wczoraj gwizdnął ten pajac, nie mieści się dla mnie w ramach rywalizacji sportowej. Cały mecz błędy na korzyść Juve, ale ten karny, to żart. Może ktoś, kto zna się lepiej na przepisach wyprowadzi mnie z błędu, ale gwizdanie takiego gówna to dla mnie spore przegięcie. Trudno się dziwić, że Calcio jest gdzie jest. za juve wsadź Legia , za Calcio Ekstraklasa i też pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 45 minut temu, Pablo81 napisał: Nie wiem jakie są teraz wytyczne dyktowania karnych za rękę w polu karnym, ale to, co wczoraj gwizdnął ten pajac, nie mieści się dla mnie w ramach rywalizacji sportowej. Cały mecz błędy na korzyść Juve, ale ten karny, to żart. Może ktoś, kto zna się lepiej na przepisach wyprowadzi mnie z błędu, ale gwizdanie takiego gówna to dla mnie spore przegięcie. Trudno się dziwić, że Calcio jest gdzie jest. Wytyczne fifa są teraz takie, że domyślnie każdy kontakt ręką znajdującą się poza obrębem ciała to karny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 30 minut temu, Jake napisał: Wytyczne fifa są teraz takie, że domyślnie każdy kontakt ręką znajdującą się poza obrębem ciała to karny. Kiedyś obowiązywała taka interpretacja i bodajże na WC2002 przybrała tak karykaturalnych rozmiarów- napastnicy zamiast grać, celowo starali się nabijać "rękę" - że z niej stopniowo rezygnowano. Potem wprowadzono pojęcia intencjonalności zagrania i naturalnego/nienaturalnego ułożenia kończyny. Tak było mniej więcej 2-3 lata temu (miałem jeszcze C+ i w co drugiej Lidze+ mówił o tym p. Sławek). Ale ostatnio nie jestem na bieżąco, więc może faktycznie wrócono do starej interpretacji. Godzinę temu, Koelner napisał: za juve wsadź Legia , za Calcio Ekstraklasa i też pasuje Jako kibol Kolejorza wiem coś o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 22 minuty temu, Pablo81 napisał: Potem wprowadzono pojęcia intencjonalności zagrania i naturalnego/nienaturalnego ułożenia kończyny. I to właśnie było przyczyną kontrowersji na przestrzeni ostatnich lat, dlatego też wrócono do wytycznych "ręka w PK=gwizdek". Ma to zmusić zawodników do chowania rąk lub przyciskania ich do ciała. Taki przypadek widziałem co najmniej raz w Premier League - Mustafi dostał w schowaną rękę i nie było PK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 12 minut temu, Jake napisał: I to właśnie było przyczyną kontrowersji na przestrzeni ostatnich lat, dlatego też wrócono do wytycznych "ręka w PK=gwizdek". Ma to zmusić zawodników do chowania rąk lub przyciskania ich do ciała. Taki przypadek widziałem co najmniej raz w Premier League - Mustafi dostał w schowaną rękę i nie było PK. Błagam, tutaj obrońca był tyłem i w ogóle nie widział lecącej piłki. Nie odwracał się od strzału tylko zwyczajnie był tyłem. Wykonywał zupełnie naturalny ruch ręką O ile nie jest kosmitą i nie ma oka na tyle głowy to nie mógł widzieć co się dzieje. Śmiałem się jak to wczoraj zobaczyłem. Sędzia chciał pomóc i pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 (edytowane) Czyli ostatnie miechy Pepa w City. Teraz niech się wezną za PSG. Chociaż pewnie City się odwoła i albo to się będzie ciągło albo jakaś ugoda pójdzie. Edytowane 14 Lutego 2020 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Widać są równi i równiejsi PSG już od 2 lat powinno być zawieszone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi