ptak Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 To niech go odda na wypożyczenie do Lecha, albo Cracovii, zagra z bratem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 W dniu 22.08.2019 o 21:34, fluber napisał: Nawet niezle gra ta legia tylko czy oni naprawde nie maja lepszego napastnika niz ten kulenovic czy jak mu tam? problem w tym ze mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 "Jestem we Włoszech i coś tak pierdolnęło przed chwilą ze strony Szczecina, że aż kilku Włochów mnie zapytało co to było, na to ja im wytłumaczyłem, że mamy taką tradycje w Szczecinie że co roku przebijamy wielki balonik, a w tym roku był bardzo duży." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 No w szoku jestem. Nie żebym jakoś kibicował ale ile można "fascynować" się Legią, Lechem i ostatnio Jagiellonią. Żeby to jeszcze było coś co można oglądać. Może należało pójść na jakiś mecz, żeby zobaczyć różnicę w poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Inter ciśnie jak szalony. Wiadomo, że Lecce to raczej dół tabeli ale nieźle to wygląda. No i Icardi na trybunach, stracił numer. Mają 5 dni, żeby go sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 10 godzin temu, ptak napisał: Inter ciśnie jak szalony. Wiadomo, że Lecce to raczej dół tabeli ale nieźle to wygląda. No i Icardi na trybunach, stracił numer. Mają 5 dni, żeby go sprzedać chciałbym żeby Inter utarł nosa Juve, wiem że to prawie nierealne ale przy tym bogactwie i zmianie trenera może jakiś kryzysik ? Milan dla mnie wypada w walce nawet o puchary jeśli nic nie zmieni, Roma , Napoli, Atalanta wyglądają na mocniejsze i fajnie wygląda Lazio oraz Fiorentina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Czelsi może nie wyjśc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 za to city strzeli 50 goli w tej grupie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Legia odpadla a dudelange znowu w fazie grupowej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Absolutny klasyk - nie jesteśmy w rytmie meczowym - w Polsce upał, a tu zimno i pada, zimno i pada - jakbyśmy strzelili bramkę na 1-0 to byśmy awansowali - zasłużyliśmy na awans - pech, brak szczęścia, szyny były zle - sierpień to jeszcze sezon urlopowy, a nie granie o jakąś tam ligę pocieszenia - skupimy się na naszym podwórku - chłopaki nie lubią grać co trzy dni Its itd Z pozytywów: Artur Boruc znowu na stadionie Rangersów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 8 godzin temu, antek napisał: Absolutny klasyk - nie jesteśmy w rytmie meczowym - w Polsce upał, a tu zimno i pada, zimno i pada - jakbyśmy strzelili bramkę na 1-0 to byśmy awansowali - zasłużyliśmy na awans - pech, brak szczęścia, szyny były zle - sierpień to jeszcze sezon urlopowy, a nie granie o jakąś tam ligę pocieszenia - skupimy się na naszym podwórku - chłopaki nie lubią grać co trzy dni Its itd Z pozytywów: Artur Boruc znowu na stadionie Rangersów Kapica i Święcicki idealnie podsumowali A jeśli Polska piłka to właśnie ta obszczana klapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 wow dużo w piłce już widziałem ale tak upartego gamonia jak Icardi to ze świecą szukać ...gość w swoim prime i potencjałem na topowa dziewiątkę na świecie planuje najbliższy sezon przesiedzieć na ławce w imię...c*** wie czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Mnie to średnio zaskakuje. Przecież argentyńce mają chyba najwyższy odsetek idiotów wśród piłkarzy, drugich brazoli zostawiają mocno z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Bułka zaraz debiutuje w PSG. Efekt tego, że Arreola będzie wypożyczony do Realu, w drugą stronę Navas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Tymczasem Chiellini z zerwanymi więzadłami w kolanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) 6 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: Tymczasem Chiellini z zerwanymi więzadłami w kolanie. Coś mi tez śmignelo ze de Ligt ze złamanym piszczelem // dementuje Cos mi się ubzdurało De Ligt cały i zdrowy Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 4 godziny temu, rahu napisał: wow dużo w piłce już widziałem ale tak upartego gamonia jak Icardi to ze świecą szukać ...gość w swoim prime i potencjałem na topowa dziewiątkę na świecie planuje najbliższy sezon przesiedzieć na ławce w imię...c*** wie czego Przecież on chce grać tylko klub mu nie pozwala. Gdzieś są płoty, że chce się procesować o to z klubem. Ale skoro będzie trenował, dostawał kasę to nic nie może zarzucić. Po prostu nie pasuje do koncepcji składu trenera. Ale gdyby zmądrzał to atak Lukaku, Icardi i ten Sanchez w pomocy (byle w formie z Arsenalu) i będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 2 godziny temu, ptak napisał: Przecież on chce grać tylko klub mu nie pozwala. Gdzieś są płoty, że chce się procesować o to z klubem. Ale skoro będzie trenował, dostawał kasę to nic nie może zarzucić. Po prostu nie pasuje do koncepcji składu trenera. Ale gdyby zmądrzał to atak Lukaku, Icardi i ten Sanchez w pomocy (byle w formie z Arsenalu) i będzie dobrze Niezbyt bo Sanchez będzie grać drugiego napastnika w systemie 3-5-2. Za wahadłowego robić nie będzie, 10-tką też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 8 godzin temu, ptak napisał: Przecież on chce grać tylko klub mu nie pozwala. Gdzieś są płoty, że chce się procesować o to z klubem. Ale skoro będzie trenował, dostawał kasę to nic nie może zarzucić. Po prostu nie pasuje do koncepcji składu trenera. Ale gdyby zmądrzał to atak Lukaku, Icardi i ten Sanchez w pomocy (byle w formie z Arsenalu) i będzie dobrze Nie, che wymusić transfer do Juve po promocyjnej cenie.Po całej szopce jaką odstawił w zeszłym sezonie razem ze swoja bladzią dostał jasny i wyraźny sygnał od każdego w klubie pakuj mandzur i wypierdalaj. Mając na stole bardzo dobre oferty od Napoli,Monaco i Atletico uparcie ustaje na transfer tylko do jednego klubu - z Turynu zapewne dlatego ze jest już z nimi po słowie a jego bladź z różnych powodów nie chce opuszczać Włoch.Jest pat bo Juve oferuje jakiś szrot w zamian i niewielka ilość euro.Stad ten pozew.Sporo we władzach Interu ostatnio się pozmieniało i wygląda ze nikt pod takim ultimatum się nie ugnie co się skończy dla gamonia rokiem przerwy od gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi